Ramenzo

Ramenzo

Bedrijvenzone Royerveld 22
3740 Bilzen

Opgericht vanuit meer dan 10 jaar ervaring bij de grote ramen en deuren spelers van België in combinatie met zijn passie voor ramen en deuren, koos zaakvoerder Brecht Verlaak er bewust voor om een stap terug te nemen en zijn eigen zaak Ramenzo te openen.

Als familiebedrijf wil Ramenzo kort bij de bouwers en verbouwers staan met de beste service aan de beste prijs.

Ben je op zoek naar een familiebedrijf dat kort contact houdt met de klant en kiest voor betaalbare kwaliteit? Dan ben je bij Ramenzo aan het juiste adres.

0 reviews

Ramenzo heeft nog geen beoordelingen ontvangen. Bent u de eerste?

1 werkzaamheid

PVC ramen en deuren
PVC ramen en deuren
PVC ramen en deuren

Bespaar jaarlijks €150

Wilt u nieuwe ramen en deuren van pvc en bent u op zoek naar de beste deal? U vindt het via Solvari. Vraag hier uw offertes voor pvc ramen en deuren aan en kom in contact met maximaal vijf specialisten. Zij helpen u graag verder, waardoor u zo snel mogelijk kunt genieten van uw pvc ramen en deuren.

Voordelen ramen en deuren van pvc

• honderden euro’s besparen op uw energiefactuur door isolerend effect
• verkrijgbaar in alle denkbare kleuren en zelfs prints als houtimitatie
• goede inbraakpreventie

Renovatiepremie

Laat u pvc ramen en deuren plaatsen, dan kunt u wellicht aanspraak maken op de Vlaamse renovatiepremie. Sinds 1 december 2015 kunt u de nieuwe renovatiepremie aanvragen. Het bedrag van de renovatiepremie bedraagt 20% of 30% van de goedgekeurde facturen met een maximum van €10.000.

Weten wat u betaalt voor uw ramen en deuren van pvc? Laat uw gegevens achter, dan nemen maximaal vijf specialisten contact met u op en zullen zij vrijblijvend een offerte voor ramen en deuren uitbrengen!