Loading...

Over Ra Group

U bevindt zich op het bedrijfsprofiel van Ra Group. Zou u graag op een eenvoudige wijze bij ons een offerte aanvragen, dan kan u dit snel doen via onze speciaal ontworpen offerteformulieren. Deze formulieren laat u de juiste vragen stellen opdat wij voor u een onderbouwde offerte kunnen maken. Kies één van onze sectoren en vul stap voor stap uw aanvraag in.

Bij andere vragen of opmerkingen, geef ons gerust een seintje via het contactformulier.

Met vriendelijke groeten, Ra Group

Kenmerken

100+
aanvragen behandeld
Sinds 2023
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Review (1)

Yeray

Behangen
Geverifieerde klant

Prachtig werk!

Wat een geweldige ervaring met RA Group! Ik ben heel blij dat zij de werken bij mij hebben uitgevoerd! Behangen en schilderen. Alle hoekjes werden grondig aangepakt en er werd proper gewerkt. Het team is ongelooflijk vriendelijk en ze werken gewoonweg goed door. Ook de buren waren onder de indruk van hun werkprestaties en kwamen mij dat vaak vertellen.
Wat heel belangrijk is, is dat ze echt naar de klant luisteren. Ze namen de tijd om mijn behoeften en wensen te begrijpen.
Ik kan RA Group iedereen aanbevelen voor hun vriendelijkheid, professionaliteit en hun toewijding om te luisteren naar de klant. Ze hebben absoluut mijn verwachtingen overtroffen en ik kijk ernaar uit om in de toekomst weer met hen samen te werken!

Uitgevoerd op 28-11-2023

Vraag offerte aan bij Ra Group