Vlaanderen Groen eco

5/5
(4 Reviews )
Offerte's vergelijken

Deel dit bedrijf

Over Vlaanderen Groen eco

Een team van 10 gedreven, commerciële en technische medewerkers vormt het kloppend hart van ons bedrijf. Allen technisch gecertificeerd, voldoen wij aan alle kwaliteitsnormen en kunnen intussen refereren naar meer dan honderden tevreden klanten. Bovendien informeren we mensen over nuttige energietips waarmee ze op hun dagelijkse uitgaven kunnen besparen. Wij zijn actief in de provincies Oost- en West-Vlaanderen, Antwerpen, en Vlaams Brabant.
Vandaag moeten we investeren in hernieuwbare en natuurlijke energiebronnen. Het is al zo vaak vermeld in de media dat onze lucht en bodemkwaliteit steeds minder goed scoren. Wie een beetje aan zichzelf denkt, zal snel kunnen beslissen om groene energie aan te schaffen. Zelf voorzien in uw energie is bovendien een toekomstgerichte investering die uw energiekosten zullen drukken. U zo goed mogelijk informeren is voor ons een prioriteit. Vraag ons gerust om meer informatie, wij zijn er om u vooraf goed te informeren.

Kenmerken

4.000+
aanvragen behandeld
Sinds 2015
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (4)

Schrijf een review

Een algemene nette afwerking

Alles correct verlopen. Geen negatieve ervaringen.

Uitgevoerd op 24-10-2019

Filip Van Depoele

Zonnepanelen installeren

Goede prijs en correcte plaatsing

Goede advies bij prijsbestek. Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle en goede plaatsing. Rendement zelfs beter dan verwacht.

Uitgevoerd op 03-07-2017

Patrick Van Mossevelde

Zonnepanelen installeren

Zeer tevreden

Snelle service en vriendelijke medewerkers. Alle gemaakte afspraken zijn goed nagekomen.

Uitgevoerd op 06-03-2017

Bekijk alle beoordelingen