Loading...

Over Prodak

Premium Partner

Waarom PRODAK Dakwerken ?
35 jaar professioneel ervaren dakwerkers.
Samenwerking met een technische adviseur.
Gebruik van duurzame en kwaliteitsmaterialen.

Onze Werkwijze
Na aanvraag van een offerte wordt er vervolgens een afspraak gemaakt met onze technische adviseur.
Onze adviseur komt langs om te plaatsen alles te bekijken en geeft u een richtprijs voor hij Vertrekt.
Indien uw gekregen richtprijs in de smaak valt voor de gekozen dakrenovatie, gevelbekleding of zolder inrichting zal er een tweede afspraak worden gemaakt om verdere details te bespreken en tot een overeenkomst te komen.
Na het tekenen van de offerte zal het project in onze planning terecht komen. Eventueel zou u nog een voorkeursperiode voor het project kunnen bespreken, als de planning dit tenminste toelaat.
Na het afsluiten van een overeenkomst wordt er een technische opmeting gepland door de werfleider en de technische adviseur. Dit zodat alle materialen besteld kunnen worden en er geen overbodige fouten gemaakt worden.
Onze technische adviseur zal u steeds bijstaan in het kiezen van de juiste materialen. Hij zal meedenken aan een passend pakket met materialen die het karakter van het huis doet behouden.

Kenmerken

Premium Partner
Aanbevolen partner
van Solvari
3.100+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2017
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (2)

Schrijf een review

Ashley

Dakwerken
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden!

Wij zijn zeer tevreden over het uitgevoerde werk. Offerte ging heel vlot, de zaakvoerder kwam ook meerdere keren persoonlijk langs om zaken te checken. Correct en snel.
Werken zijn vroeger kunnen starten als voorzien en zijn vlot en goed uitgevoerd. Het team dakwerkers was zeer zeer vriendelijk, vlot en hebben net werk geleverd en lieten de werf altijd proper achter.
Wij zijn zeer tevreden en raden Prodak zeker aan.

Uitgevoerd op 21-08-2023

Robin

Dakwerken
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Zeer tevreden

Op een paar probleempjes met de planning na waren we zeer tevreden van Prodak. Er is meermaals iemand op voorhand langs gekomen om de situatie lokaal te bekijken. Het dak was zeer snel afgebroken en terug opgebouwd. Natuurlijk waren er kleine beschadigingen in huis, maar dit moet je kunnen verwachten tijdens zulke ingrijpende werken (vervangen volledig dak en dakstructuur). Op enkele punten en komma's na die nog recht worden gezet, is de kwaliteit van het werk zeer goed. Ook van de dienstverlening zijn we tevreden: Na het melden van een klein lek stond men hier nog dezelfde avond om het probleem op te lossen. Er was steeds een voorman bij die goed in het Nederlands kan communiceren, en de verantwoordelijke Francois is ook bijna altijd onmiddellijk telefonisch te bereiken.

Uitgevoerd op 14-06-2021

Vraag offerte aan bij Prodak