Reviews (6)

Schrijf een review

Tom

Vochtbestrijding
Aanbevolen door klant

Heel correcte firma!

De zaakvoerder is een heel correct persoon. Kwam zijn afspraken na (planning, prijs).

Uitgevoerd op 07-11-2017

Christian

Vochtbestrijding
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden van service en werken

Bij het eerste gesprek al een zeer goede indruk. De werken zijn efficiënt en zeer goed uitgevoerd. Als je extra vragen of opmerkingen heeft kan je altijd iemand bereiken die je de nodige informatie of hulp geeft. Ik kan alleen maar aanraden om met P&N Bouw samen te werken.

Uitgevoerd op 17-02-2017

Lien

Vochtbestrijding
Aanbevolen door klant

Vlugge, vriendelijke service

Jongstleden is er bij mij thuis, werken uitgevoerd door de firma P&N.
Vele firma's wilden dit werk niet doen omdat het ging om een heel klein herstel, namelijk opkomend vocht links en rechts aan de inkom. Of ze wouden het doen tegen woekerprijzen. Tot P&N aan de deur kwam. De prijs was zo laag toch zeer correct. Ze werken met professionele producten. En zelfs de afwerking namen zij zich op hen.
Heel beleefd en zeer punctueel hebben zij mijn muren afgekapt, behandeld, gemorteld met de nodige producten en als kers op de taart afgewerkt met pleister.
Dit alles aan een bespottelijke prijs.
Zij hebben bewezen dat zelfs kleine werken uitgevoerd kunnen worden zonder het probleem uit te vergroten.
Ik ben P&N zeer dankbaar voor het werk in de menselijkheid die ze aan de dag hebben gelegd voor mij. Een alleenstaande vrouw. Want geef toe hoeveel maken er geen misbruik om juist ons, alleenstaande vrouwen er door te trekken.
Ik heb een beperking en ook mijn keuken moet verbreed worden. Ik weet nu wie P&N is. Een ander bedrijf komt niet meer aan de orde.
Bedankt!

Uitgevoerd op 08-02-2017

Roxanne

Pleisterwerk
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden!

Prachtig uitgevoerd, en dat in een zeer moeilijke ruimte (oude oneffen muren, tongewelf, vele hoekjes en kantjes). Ze hebben er ongeloofelijk veel tijd ingestoken en het resultaat prachtig. En dit alles voor een zeer goede prijs en volgens afgesproken planning.

Uitgevoerd op 07-02-2017

Roxanne

Vochtbestrijding
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden!

Goed advies, zowel voor als na de oplevering. De werken werden goed uitgevoerd volgens afspraak en planning. De werf werd weer netjes achtergelaten.

Uitgevoerd op 07-02-2017

Roxanne

Aanleg Terras
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden!

Goed werk geleverd bij de heraanleg van een deel van een bestaand terras. Het was zeker geen eenvoudige klus met de vele hoekjes en kantjes, maar alles werd zo goed al mogelijk opnieuw aangelegd. De werf werd proper terug achter gelaten.

Uitgevoerd op 07-02-2017

PN Bouw
Offerte aanvragen

Contact

Hazegrasstraat 14 BUS A
9940, Evergem

Locaties

  • Evergem

    Hazegrasstraat 14 BUS A
    9940 Evergem

Deel dit bedrijf