Loading...

Over Notuz

Mijn naam is Evert. In 2012 kreeg ik een ongeluk tijdens verbouwingswerken, waardoor ik mijn job toen niet meer naar behoren kon uitvoeren. Ik brak mijn rug, gelukkig is alles goed gekomen. Ik ben niet bij de pakken blijven zitten, en heb mijn eigen eenmanszaak opgestart in 2012, die de naam ‘Notuz’ kreeg. Notuz verwijst naar zuiverheid, iets wat ik hoog in het vaandel draag. Dit is de kernwaarde van mijn bedrijf geworden.

Ondertussen ben ik expert in het plaatsen en reinigen van ventilatie. Je kan bij mij terecht in de professionele sector (als bedrijf), alsook voor privépersonen.

Ik plaats zowel C- als D-systemen, in nieuwbouw, appartementen, of een renovatiehuis. Ook zorg ik voor de reiniging van de systemen achteraf. Indien je een doe-het-zelver bent en de plaatsing van je ventilatie zelf wilt doen, kan ik je de materialen leveren, met de nodige informatie.

Vermits ik tracht een eenmanszaak te blijven, kan je bij mij ook terecht vanaf de informatie tot aan de reiniging van een systeem. Ik bezorg je zelf de informatie die je nodig hebt, de offerte, de plaatsing en de reiniging achteraf.

Indien je graag meer informatie hebt, kan je mij contacteren via info@notuz.be of via +32 470 10 11 59

Ik hoor graag van je!

Ik werk in de regio’s Limburg – Vlaams Brabant – Antwerpen, voor grotere projecten buiten deze regio’s kan je me altijd contacteren, dan kunnen we dit bespreken.

Kenmerken

600+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2020
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
1
medewerkers
Sinds 2012
ingeschreven bij KBO

Voorwaarden

Biedt garantie

Reviews (2)

Jo

Ventilatiesysteem
Aanbevolen door klant

Vriendelijk, correcte service

Vriendelijk, correcte service. Laat het netjes en proper achter. Tijdig aan aanwezig.

Uitgevoerd op 03-04-2023

Monica

Ventilatiesysteem
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Proper gewerkt , veel info

Op tijd aangekomen , kreeg duidelijk antwoord op mijn vragen , zeer professioneel

Uitgevoerd op 13-08-2021

Vraag offerte aan bij Notuz