NDB Renovatie

NDB Renovatie

Steenweg Op Deinze 55 A
9880 Aalter

NDB Renovatie is een Belgische onderneming die sinds jaar en dag de nodige expertise opgedaan heeft binnen zijn vakgebied. Als technische adviseurs hebben wij de nodige bagage opgedaan, waardoor wij dan ook de juiste & correcte diagnoses kunnen stellen, en zo ook de juiste oplossing kunnen aanbieden tegen een correcte prijs!
Als zaakvoerder sta ik samen met mijn medewerkers in, voor zowel de vaststelling van uw probleem, alsook het oplossen van uw probleem! Als klant kan u er dan ook zeker van zijn, dat alles uitgevoerd wordt zoals besproken & beschreven in de opgemaakte offerte.
Door ons zo te organiseren, kunnen wij enorm efficiënt te werk gaan, wat de prijs dan ook ten goede komt.
Onze onderneming telt verschillende divisies:
1. Behandelen van opstijgend vocht.
2. Blokkeren van Hygroscopische zouten.
3. Oplossen ventilatieproblemen.
4. Kelderdichting.
5. Gevelrenovatie & bescherming.

Geen loze leuzen & beloftes!
Maar een eerlijk & correcte oplossing!
Daar staan wij garant voor!

Gratis advies en offerte!

0 reviews

NDB Renovatie heeft nog geen beoordelingen ontvangen. Bent u de eerste?

2 projecten

Eerder uitgevoerd
Eerder uitgevoerd
Behandeling gevel
Behandeling gevel
Gevel een totaal nieuwe frisse look gegeven. - Gevel reinigen - Lintelen herstellen en schilderen met coating. - Art Deco blokken aan raamwerk herstellen en bijplaatsen. - Voegwerk uitslijpen en opnieuw opvoegen. - Nieuwe vensterbanken plaatsen. - Gevel beschermen met hydrofuge.

9 werkzaamheden

Vochtbestrijding
Vochtbestrijding
Vochtbestrijding

Voorkom schade aan uw gezondheid

Zit er te veel vocht in uw woning? Een vochtbestrijder kan dit voor u controleren en verhelpen. Het is belangrijk dat u er op tijd bij bent, want te veel vocht is schadelijk voor uw woning en uw gezondheid.

Opstijgend vocht is één van de meest voorkomende vochtproblemen. Het grond-­ en regenwater dringt dan in uw woning via uw muren en vloeren. U kunt dit voorkomen door te kiezen uit verschillende producten voor vochtbestrijding, bijvoorbeeld door uw kelder af te laten dichten en de muren en vloeren te laten impregneren.

Vochtbestrijding: offerte

Wilt u in contact komen met een vochtbestrijder? Als u uw gegevens achterlaat, nemen maximaal vijf bij ons aangesloten specialisten contact met u op. Zij sturen u offertes toe en help u graag verder!

Gevelwerken
Gevelwerken
Gevelwerken

Werk aan uw gevel?

Zoekt u een gespecialiseerd bedrijf dat gevelwerken uitvoert? Wij helpen u vinden! Via Solvari komt u er gratis en vrijblijvend achter welk bedrijf in uw regio gevelwerken kan uitvoeren aan de beste prijs.

Vormen van gevelwerken

Er zijn verschillende gevelwerken die uitgevoerd kunnen worden, waaronder:
• gevelreiniging
• gevelrenovatie
• voegen en voegwerk herstellen
• gevel impregneren

Vergelijk prijzen gratis en vrijblijvend

Elk bedrijf in gevelwerken hanteert zijn eigen prijzen. Daardoor is het lastig vast te stellen wat gevelwerken precies zullen kosten. Als u bij ons offertes aanvraagt, kunt u zelf de prijzen vergelijken én zien hoe goed de bedrijven zijn in hun werk. Zo vindt u vanzelf de beste prijs-kwaliteitvershouding en bespaart u tot 40% op de totale kosten.

Kelderdichting
Kelderdichting
Kelderdichting

Voorkom een volgelopen kelder

In veel gevallen beginnen die vervelende vochtproblemen in de kelder. Dit komt dan door regenwater dat in de muren en in uw vloer trekt. U kunt dit gelukkig goed voorkomen door de kelder af te dichten en de muren en vocht te impregneren. 

Water in de kelder verhelpen of voorkomen

De kelder is ingesloten door de grond en daarmee ook de laagste kamer, waardoor het meteen de vochtigste ruimte van uw huis is. Met bijvoorbeeld de injectiemethode worden in de muren gaatjes geboord om ze vervolgens te vullen met vloeistof. Deze vloeistof vormt om tot een gel als het in aanraking komt met vocht en zo is uw kelder simpel en snel voortaan helemaal vochtvrij. Kelderdichting is binnen één dag gebeurd en u heeft er de rest van uw leven profijt van. Bij Solvari kunt u gratis en vrijblijvend kelderdichting offertes aanvragen.

Offertes aanvragen voor kelderdichting

Bent u benieuwd wat het voor u kost om de kelder te laten dichten? vraag hier dan uw kelderdichting offertes aan, dan komt u gratis en vrijblijvend in contact met maximaal vijf vochtbestrijders. Zij helpen u graag met uw kelderdichting!

Gevel impregneren tegen doorslaand vocht
Gevel impregneren tegen doorslaand vocht
Gevel impregneren tegen doorslaand vocht

Bescherm de woningwaarde

Woont u in een ouder huis, dan kan het zijn dat de muren vol zitten met gaatjes en daardoor niet waterdicht zijn. Neerslag die tegen de muren komt kan dan in uw gevel dringen en veel schade toebrengen.

Doorslaand vocht herkennen en verhelpen

Doorslaand vocht herkent u aan vochtige plekken op muren. Het voegwerk kan loslaten, de stenen kunnen barsten en scheuren en aan de binnenkant van uw muur kan zelfs schimmel ontstaan. Als u de muren laat impregneren met waterafstotend materiaal, kan het vocht niet meer in de muren trekken.

Bent u op zoek naar een vochtbestrijder om doorslaand vocht te verhelpen? Als u uw gegevens achterlaat, nemen maximaal vijf bij ons aangesloten vochtbestrijders contact met u op. Zij helpen u graag.

Schilders
Schilders
Schilders

Bescherm uw woningwaarde

Kan het houtwerk in uw woning wel een nieuwe verflaag gebruiken of bent u simpelweg uitgekeken op de huidige kleuren op uw muren? U kunt dan twee dingen doen: zelf gaan verven of uzelf moeite en stress besparen door een schilder in te schakelen die u het precieze werk uit handen neemt.

Werkzaamheden van een schilder

Een schilder kan het binnen­- en buitenwerk van uw woning verven. Het gaat dan om muren, ramen en deuren, plafonds en gevels. Restauratie of decoratie, het kan allemaal! Sommige schilders kunnen ook pleister- en behangwerk verzorgen.

Gratis offertes van schilders ontvangen

Bent u op zoek naar een schilder en wilt u graag de beste deal sluiten? Vraag gratis offertes aan en kom in contact met maximaal vijf bij ons aangesloten schilders. Zij helpen u graag.

Dak ontmossen
Dak ontmossen
Dak ontmossen

Een schoon dak

Wanneer mos niet op tijd verwijderd wordt kan er veel schade aan het dak ontstaan. Dakpannen worden poreus waardoor regenwater kan gaan infiltreren en na verloop van tijd kunnen scheurtjes en barstjes ontstaan. Dit vergroot de kans op lekkage.

Door uw dak te laten reinigen voorkomt u schade en door de speciale nabehandeling remt u de vorming van nieuwe mossen aanzienlijk af.

Bent u benieuwd wat de prijs is van het reinigen van uw dak? Ontvang gratis offertes van onze specialisten. Zij bieden offertes op maat en kunnen al uw vragen beantwoorden.

Bekijk alle werkzaamheden