Loading...

Over M.V. Profi BV

Welkom !

Sta mij toe u kennis te laten maken met onze timmerwerkplaats gespecialiseerd in massief houten trappen en maatwerk meubilair.

Ons bedrijf is toegewijd aan het creëren van unieke, op maat gemaakte stukken met behulp van ambachtelijke technieken en hoogwaardige materialen. Of u nu op zoek bent naar een houten trap voor uw huis of op maat gemaakte meubelen, wij staan ​​klaar om aan uw wensen te voldoen.

Massief houten trap:

Wij ontwerpen en vervaardigen massief houten trappen die functionaliteit en esthetiek combineren. Of het nu een rechte, draai-, spiraal- of andersoortige trap betreft, wij kunnen deze volgens uw specificaties maken. We werken met verschillende houtsoorten om u een ruime keuze aan afwerkingen te bieden, van de meest traditionele tot de meest eigentijdse.

Maatwerk meubilair:

Ons team van ervaren timmerlieden is gespecialiseerd in het maken van op maat gemaakt meubilair dat perfect bij uw ruimte en smaak past. Of u nu een kast, tafel, plank of ander meubelstuk nodig heeft, wij werken nauw met u samen om uw behoeften en voorkeuren te begrijpen. We selecteren de materialen zorgvuldig en besteden bijzondere aandacht aan details om unieke stukken te creëren die jouw stijl weerspiegelen en lang meegaan.Op onze site vindt u een fotogalerij met onze verwezenlijkingen uit het verleden, om u een idee te geven van onze knowhow en onze stijl. Wij bieden u ook een contactformulier aan, zodat u uw specifieke wensen aan ons kunt doorgeven of een adviesgesprek kunt inplannen.

Wij zijn trots op onze inzet voor klanttevredenheid. Als u voor ons bedrijf kiest, profiteert u van een persoonlijke service, deskundig advies en hoogwaardige afwerking. Of het nu gaat om een ​​residentieel of commercieel project, wij zijn er om uw visie werkelijkheid te laten worden.

Neem gerust een kijkje op onze site en neem contact met ons op als u vragen of verzoeken om aanvullende informatie heeft. We kijken ernaar uit om met u samen te werken om uitzonderlijke massief houten trappen en op maat gemaakte meubels te creëren die uw leefruimte zullen verbeteren.

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2023
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
6-10
medewerkers
Sinds 2017
ingeschreven bij KBO

Voorwaarden

2 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden
Vraagt om aanbetaling
van 50% aan consumenten

Reviews (11)

Aanbevolen door klant

Escalier en bois

Très bon contact

Uitgevoerd op 07-06-2023

Aanbevolen door klant

Installation d"un escalier en bois sur mésure

Superbe contact avec Marian. Proactif, professionnel et de très bons conseils. Je suis ravi d’avoir travaillé avec MV PROFI et je n’hésiterai pas à les contacter pour d’autres travaux chez moi.

Uitgevoerd op 13-07-2022

Aanbevolen door klant

Placer du parquet

Uitgevoerd op 22-06-2022

Aanbevolen door klant

Nouvel escalier en bois pour deux étages

Uitgevoerd op 08-06-2022

Dominique

Aanbevolen door klant

Installer un nouveau escalier en bois quart tournant

Professionnel très contentieux, respecte les délais et le prix convenu au départ. Il s"agissait dans mon cas de la pose d"un escalier. A recommander.

Uitgevoerd op 16-02-2022

Aanbevolen door klant

Examen d"un escalier

Comportement très professionnel. Il est venu voir le travail à effectuer; il a donné son estimation - son devis; il est venu à la date annoncée et a réalisé le travail dans le temps imparti. Le travail est parfait. Cette personne est parfaitement recommandable.

Uitgevoerd op 04-01-2022

Aanbevolen door klant

Placer abris de jardin

Uitgevoerd op 08-07-2021

Aanbevolen door klant

Montage parquet en chêne; fabrication meuble sur mesure cheminée

Uitgevoerd op 17-05-2021

Bekijk alle beoordelingen