Murovatie
1 8.7 10 1
8,7
Prijs/kwaliteit
9.0
Service
9.0
Afspraken
8.0

Murovatie

Mussenpad 23
2560 Nijlen

Murovatie is een familiebedrijf en is ook geregistreerd aannemer. Glenn Matthysen en Fee Dehairs uit Nijlen zijn de oprichters van Murovatie. Na jarenlange ervaring als werknemers bij enkele bedrijven actief in vochtbestrijding, zijn Glenn en Fee op zichzelf gestart om het beter en perfecter te doen. Maar vooral om u een oplossing te garanderen!

Vitaminen voor uw Woning!
Wij behandelen eerst grondig uw ‘zieke’ muur. Na genezing en oplossing van uw probleem, werken wij volgens uw vraag en smaak, binnen- en buitenmuren, verder af.

Heeft u muren met optrekkend vocht?
Heeft u muren met schimmelvorming en condensproblemen?
Heeft u alweer water in de kelder?
Is uw gevel grondig aan renovatie toe?
Of heeft u een afwerkingsproject voor binnenmuren?
HERKENBAAR ? Wacht niet langer en CONTACTEER ons NU voor een gratis expertise!

Wanneer u Murovatie inschakelt mag u rekenen op onze volledige toewijding voor de oplossing van uw probleem. Glenn als werkende patroon, Fee als uw vaste contactpersoon op kantoor.

1 review

Uitgevoerd op 14-11-2017 door:

Murovatie

8.7 10
8,7

Vochtbestrijding

professioneel, correct, op tijd

Aanbeveling:
alles correct, professioneel, op tijd uitgevoerd zoals afgesproken. aangename babbel, vriendelijk volk. ze zoeken de beste oplossing op maat ifv je situatie, met alles word er rekening gehouden.

1 werkzaamheid

Vochtbestrijding
Vochtbestrijding
Vochtbestrijding

Voorkom schade aan uw gezondheid

Zit er te veel vocht in uw woning? Een vochtbestrijder kan dit voor u controleren en verhelpen. Het is belangrijk dat u er op tijd bij bent, want te veel vocht is schadelijk voor uw woning en uw gezondheid.

Opstijgend vocht is één van de meest voorkomende vochtproblemen. Het grond-­ en regenwater dringt dan in uw woning via uw muren en vloeren. U kunt dit voorkomen door te kiezen uit verschillende producten voor vochtbestrijding, bijvoorbeeld door uw kelder af te laten dichten en de muren en vloeren te laten impregneren.

Vochtbestrijding: offerte

Wilt u in contact komen met een vochtbestrijder? Als u uw gegevens achterlaat, nemen maximaal vijf bij ons aangesloten specialisten contact met u op. Zij sturen u offertes toe en help u graag verder!