Mercuron

Mercuron

Guldensporenpark 120/4 120/4
9820 Merelbeke

Bewaak wat u aan het hart ligt. Met de nieuwste IP technologie voorzien wij camerabewaking die doet wat het moet doen. Voor beide uw thuis als uw bedrijf kunnen wij een oplossing op maat uitwerken.

Onze aanpak:

1. Bezoek
Voor we een voorstel doen naar camerabewaking bezoeken we steeds uw pand. We bespreken met u uw noden en geven een woordje uitleg over wat er allemaal mogelijk is.

2. Site survey
Een geslaagd project staat of valt met de voorafgaande site survey. Tijdens deze site survey bekijken we welke camera's er juist gebruikt dienen te worden om de verschillende locaties in beeld te brengen.


3. Installatie, indienststelling & training
Wij verzekeren u dat u versteld zult staan van de snelheid van uw Wi-Fi systeem. Wij garanderen een volledige dekking van uw huis. Indien u dat wenst kan er zelfs een perfect Wi-Fi signaal voorzien worden voor uw tuin.

4. Service
Onze dienst na verkoop staat voor u klaar indien u vragen hebt of er iets dient aangepast te worden.

Wij komen steeds vrijblijvend langs om je project in detail te bespreken.

0 reviews

Mercuron heeft nog geen beoordelingen ontvangen. Bent u de eerste?

2 werkzaamheden

Camerabeveiliging woonhuis
Camerabeveiliging woonhuis
Camerabeveiliging woonhuis

Voor een veilige woning

Hoewel het aantal woninginbraken in Vlaanderen is gedaald, blijft de kans op een inbraak altijd aanwezig. Camerabeveiliging is een effectieve manier om inbrekers buiten de deur te houden, zodat uw waardevolle spullen veilig zijn. 

Beveilig uw woning met camerabeveiliging

Dagelijks zijn er meer dan 200 inbraken in België. Om ervoor te zorgen dat de inbrekers niet bij u binnenkomen kunt u uw huis beveiligen met camera's. Camerabeveiliging vergroot de pakkans van inbrekers aanzienlijk, waardoor ze uw huis eerder zullen overslaan. Het heeft dus een preventieve werking.

Voordelen van camerabeveiliging

• Heeft een preventieve werking
• Legt inbrekers vast op beeld
• Grotere pakkans van de inbreker

Wilt u uw woning beter beveiligen met behulp van camerabeveiliging? Vraag dan gratis offertes aan en kom in contact met maximaal 5 specialisten die u graag verder helpen.

Camerabeveiliging zakelijk
Camerabeveiliging zakelijk
Camerabeveiliging zakelijk

Beveilig uw bedrijfspand

Inbraak in een bedrijfspand leidt vaak tot veel schade en verlies. De kosten na een inbraak kunnen dus hoog oplopen voor u. Door camerabeveiliging te installeren kunt u zich beschermen tegen inbrekers.

Preventieve werking

Het hebben van camerabeveiliging heeft een preventieve werking tegen inbrekers. Beveiligde bedrijfspanden zijn namelijk veel minder interessant voor inbrekers omdat de kans dat de inbraak mislukt veel groter is. Hierdoor zal een bedrijfspand met camerabeveiliging eerder worden overgeslagen voor inbrekers. Mocht er toch ingebroken worden, dan is de kans dat de inbreker wordt gepakt veel groter als u camerabeveiliging heeft. Doordat de camera's de inbreker vastleggen zal er een duidelijk signalement zijn.

Gratis offertes vergelijken

Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor uw situatie? Vraag dan gratis offertes aan voor camerabeveiliging voor uw bedrijfspand en kom in contact met specialisten uit uw regio. Zij helpen u graag bij het beveiligen van uw bedrijfspand.