MATT Security
1 10.0 10 1
10,0
Prijs/kwaliteit
10.0
Service
10.0

MATT Security

Zuidkaai 40
8870 Izegem

Bij MATT Security staat u centraal. Dit is reeds merkbaar vanaf het eerste contact. Zo krijgt u een bevestigingsmail nadat we samen de afspraak hebben vastgelegd. Daarna volgt nog een SMS de avond ervoor en een telefoontje net voor de afspraak, wanneer we op komst zijn. Zo laten we u onmiddellijk voelen hoeveel inspanning wij doen voor onze klanten!

De vooropgestelde beveiligingsoplossing is steeds op maat en volgens de wensen van de klant. We gaan samen met de klant de oefening maken welke beveiliging het beste past.

Naast kwalitatief advies kunt u ook rekenen op een perfecte installatie. Onze installateurs zijn reeds 15 jaar vertrouwd met het plaatsen van beveiligingsoplossingen.

Kortom, bij MATT Security bent u in veilige handen!

Op dit moment loopt er een promotie camerabewaking!

1 review

Uitgevoerd op 29-11-2015 door:

MATT Security

10 10
10

Alarm & beveiliging

Top!

Aanbeveling:
Een tijdje geleden hebben wij onze woning laten voorzien van een alarmsysteem en de nodige rookmelders. Alles werd perfect geïnstalleerd door hun vakmannen.
We zijn heel tevreden over de vlotte plaatsing en duidelijke communicatie naar ons toe!
Voor ons is MATT SECURTIY een echte aanrader!

1 project

Eerder uitgevoerd
Eerder uitgevoerd

5 werkzaamheden

Alarm & beveiliging
Alarm & beveiliging
Alarm & beveiliging

Verklein inbraakkans

Beveilig uw woning of bedrijfspand tegen inbrekers
Preventieve werking
✓ Vergelijk gratis alarmsysteem offertes via Solvari

Veel mensen investeren tegenwoordig in een alarmsysteem. Dit is dan ook één van de redenen dat het aantal inbraken de laatste jaren is gedaald. Helaas zijn inbraken nog altijd niet verleden tijd. Dagelijks wordt er gemiddeld bijna 200 keer ingebroken in België. Om te voorkomen dat u straks ook slachtoffer wordt, is het verstandig om te investeren in goede beveiliging.

Soorten alarmsystemen

Als u alarmsysteem offertes wilt aanvragen, dan heeft u de keuze uit een aantal mogelijkheden. Er zijn namelijk verschillende soorten alarmsystemen zoals een inbraakalarm, camerabeveiliging en een brandalarm. Wilt u uw woning optimaal beveiligen? Een compleet alarmsysteem bestaat uit zowel een inbraakalarm, camerabeveiliging als een brandalarm.

Inbraakalarm

Een inbraakalarm waarschuwt u zodra er inbrekers uw woning of bedrijfspand proberen te betreden. Dit heeft zelfs een preventieve werking. Inbrekers kiezen liever voor een huis of bedrijfspand met minder goede beveiliging, dus zullen ze uw pand met inbraakalarm eerder overslaan!

Bij een inbraakalarm kunt u kiezen voor een alarm met verbinding met een meldkamer. Wanneer het inbraakalarm afgaat, wordt er direct een meldkamer ingeschakeld. Uiteraard zijn er ook inbraakalarmen zonder verbinding met meldkamer.

Camerabeveiliging

Met camerabeveiliging worden eventuele inbrekers op video gezet. Hierdoor is de pakkans velen malen groter en dit weten de inbrekers ook. Daarom wordt er stukken minder ingebroken bij woningen en bedrijfspanden met camerabeveiliging.

Brandalarm

Natuurlijk zijn inbrekers niet het enige gevaar voor uw woning of bedrijfspand. Ook brand verwoest jaarlijks nog veel panden. Met een brandalarm wordt u gewaarschuwd in geval van brand, zodat u op tijd kunt handelen en verdere schade kunt voorkomen.

Compleet alarmsysteem

Met een compleet alarmsysteem is uw pand optimaal beveiligd. Dit systeem bestaat namelijk uit een inbraakalarm, camerabeveiliging én een brandalarm. Zo geeft u inbrekers geen kans om uw woning of bedrijfspand leeg te halen.

Alarmsysteem offertes vergelijken

Wilt u uw woning of bedrijfspand optimaal beschermen tegen inbrekers? Vraag dan gratis alarmsysteem offertes aan! De bij ons aangesloten specialisten kunnen u dan vrijblijvend adviseren en een gratis offerte voor u opstellen. Zo weet u precies wat de mogelijkheden en kosten zijn voor een alarmsysteem naar wens.

Compleet alarmsysteem particulier
Compleet alarmsysteem particulier
Compleet alarmsysteem particulier

Houd inbrekers buiten

Inbraak is helaas nog steeds een groot probleem. Het aantal inbraken is de afgelopen 5 jaar in ruim 200 Vlaamse en Brusselse gemeenten gestegen. We kunnen ons voorstellen dat u er niet aan moet denken dat u de ellende van een inbraak aantreft als u thuiskomt.

Woninginbraken

Veel inbraken worden gedaan door dieven die alle kleine beetjes meepakken. Wanneer u denkt dat uw huis wordt overgeslagen omdat er wellicht geen kostbare spullen zichtbaar zijn voor de dieven, kunt u het dus goed mis hebben. Ook de woningen waar spullen van mindere waarde liggen kunnen voor een inbreker nog erg interessant zijn.

Compleet alarmsysteem: particulier

Een compleet alarmsysteem werkt preventief, u houdt immers de dieven buiten. Een huis met alarm is een stuk minder aantrekkelijk voor een inbreker, aangezien het risico om gepakt te worden door de politie veel groter is. Mocht een dief toch een poging tot inbraak doen, zal hij snel door het alarmsysteem waargenomen worden en worden weggejaagd. 

Bent u benieuwd wat een compleet alarmsysteem voor uw woning zal kosten? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan en kom in contact met maximaal 5 specialisten uit uw regio! Zij kunnen u helpen om uw huis goed te beveiligen tegen inbrekers.

Camerabeveiliging woonhuis
Camerabeveiliging woonhuis
Camerabeveiliging woonhuis

Voor een veilige woning

Hoewel het aantal woninginbraken in Vlaanderen is gedaald, blijft de kans op een inbraak altijd aanwezig. Camerabeveiliging is een effectieve manier om inbrekers buiten de deur te houden, zodat uw waardevolle spullen veilig zijn. 

Beveilig uw woning met camerabeveiliging

Dagelijks zijn er meer dan 200 inbraken in België. Om ervoor te zorgen dat de inbrekers niet bij u binnenkomen kunt u uw huis beveiligen met camera's. Camerabeveiliging vergroot de pakkans van inbrekers aanzienlijk, waardoor ze uw huis eerder zullen overslaan. Het heeft dus een preventieve werking.

Voordelen van camerabeveiliging

• Heeft een preventieve werking
• Legt inbrekers vast op beeld
• Grotere pakkans van de inbreker

Wilt u uw woning beter beveiligen met behulp van camerabeveiliging? Vraag dan gratis offertes aan en kom in contact met maximaal 5 specialisten die u graag verder helpen.

Compleet alarmsysteem zakelijk
Compleet alarmsysteem zakelijk
Compleet alarmsysteem zakelijk

Beveilig uw bedrijfspand

Bedrijfspanden zijn voor inbrekers erg interessant. Vaak zijn er veel waardevolle spullen en 's nachts is het verlaten. Een erg makkelijk doelwit voor een inbreker dus. Met een compleet alarmsysteem houdt u inbrekers buiten, zodat uw waardevolle bedrijfsbezittingen niet gestolen worden.

Waardevolle spullen beveiligt u met een compleet alarmsysteem

In bedrijfspanden liggen vaak waardevolle spullen. Zo staan er veel computers, printers of andere apparatuur en machines. Daarnaast worden er waardevolle bedrijfsdocumenten bewaard in kantoren. Aangezien kantoorpanden 's nachts verlaten zijn, is een onbeveiligd kantoorpand een aantrekkelijk pand voor een inbreker.

Compleet alarmsysteem

Een compleet alarmsysteem werkt preventief. Een goed beveiligd bedrijfspand is voor inbrekers een stuk minder interessant, omdat de kans om gepakt te worden velen malen groter is. Mocht een inbreker toch een poging wagen, zal het alarmsysteem de inbreker snel afschrikken, waardoor uw spullen veilig blijven.

Bent u benieuwd wat een compleet alarmsysteem voor uw bedrijfspand kost? Via Solvari kunt u gratis en vrijblijvend offertes aanvragen en in contact komen met specialisten uit uw regio. Zij kunnen uw vragen beantwoorden en uw bedrijfspand beveiligen tegen inbrekers.

Camerabeveiliging zakelijk
Camerabeveiliging zakelijk
Camerabeveiliging zakelijk

Beveilig uw bedrijfspand

Inbraak in een bedrijfspand leidt vaak tot veel schade en verlies. De kosten na een inbraak kunnen dus hoog oplopen voor u. Door camerabeveiliging te installeren kunt u zich beschermen tegen inbrekers.

Preventieve werking

Het hebben van camerabeveiliging heeft een preventieve werking tegen inbrekers. Beveiligde bedrijfspanden zijn namelijk veel minder interessant voor inbrekers omdat de kans dat de inbraak mislukt veel groter is. Hierdoor zal een bedrijfspand met camerabeveiliging eerder worden overgeslagen voor inbrekers. Mocht er toch ingebroken worden, dan is de kans dat de inbreker wordt gepakt veel groter als u camerabeveiliging heeft. Doordat de camera's de inbreker vastleggen zal er een duidelijk signalement zijn.

Gratis offertes vergelijken

Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor uw situatie? Vraag dan gratis offertes aan voor camerabeveiliging voor uw bedrijfspand en kom in contact met specialisten uit uw regio. Zij helpen u graag bij het beveiligen van uw bedrijfspand.