Loading...

Over Maco invest

De kleren maken de man, het dak de woning. Een goed dak boven het hoofd is belangrijk. Het beschermt uw huis of gebouw tegen de weersomstandigheden. Bovendien vervult het een belangrijke esthetische functie. Wanneer u op zoek bent naar de beste oplossing om uw dak te herstellen of te renoveren, biedt dakwerken en dakrenovatie Maco Invest dé oplossing.

Werkzaam over heel België zijn wij de referentie voor dakwerken, dakrenovatie en koper-en zinkwerken. Dankzij onze jarenlange ervaring, vormen zelfs de moeilijkste klussen voor ons geen probleem.

Doorheen het hele proces wordt er gewerkt met professioneel apparatuur, deze maken een onberispelijk resultaat mogelijk.

Industriebouw - stalen constructies voor hangars - stallingen - stockage ruimte - koelkamers - koelcellen - frigos - enz... maken eveneens deel uit van onze activiteiten!

Wanneer u met ons contact opneemt, wordt er bij u ter plaatse kennis genomen van uw wensen en de bestaande situatie en keer op keer wordt een oplossing op maat aangeboden.

Laat u overtuigen door onze talrijke referenties. Misschien maakt u binnenkort deel uit van onze tevreden klanten.

Maco invest : de aannemer met jarenlange expertise op het vlak van dakwerken en dakrenovatie uit West-Vlaanderen !

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2020
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Voorwaarden

10 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (0)

Nog geen reviews geschreven