Loading...

Over LV Comfort

Ons motto en onze gedrevenheid : een goede en duidelijke informatie bieden aan degenen die interesse hebben in het duurzaam verwarmen middels infraroodpanelen, met nadien een gedetailleerde offerte in functie van de werkelijke energetische behoefte aanbieden. Wij bieden tevens de mogelijkheid om een tot in de puntjes verzorgde installatie van de voorgestelde toestellen uit te voeren. In België is het absoluut noodzakelijk om, niet enkel de gebruikelijke laag vermogentoestellen maar tevens ook de medium- en hoog performante en duurzame infraroodpanelen te kunnen leveren, die mooi en elegant zijn, en dus is ons infraroodpanelen aanbod toepasbaar in zeer veel verschillende domeinen : in de privéwoningen, burelen, appartementen, bij renovaties, in Tiny huizen, in de woonzorgcentra zeer geschikt overigens, en zelfs in extreme toepassingen zoals bij Hot Yoga of Bikram Yoga.
De voordelen van infrarood verwarming zijn ondertussen alom gekend en vind je dan ook eveneens terug in onze website. Een aanrader in elk geval.
Bij eventuele kleine storingen achteraf leveren wij een excellente en duurzame service. Op ons kan je steeds rekenen voor jouw projecten.

Brochures

infrared heating panels ELIRRA
infrared heating panels ELIRRA

In deze brochure stellen wij ons productaanbod aan infrarood verwarmingspanelen voor.

Kenmerken

100+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2023
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
6-10
medewerkers
Sinds 2022
ingeschreven bij KBO

Voorwaarden

5 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Review (1)

Maaike

Infrarood verwarming
Aanbevolen door klant

Ik ben heel tevreden!!

Ik kreeg een heel goed advies op maat van mijn budget. Over de hele periode van onderhandeling en uitvoering van werken zeer goed bereikbaar via mail en telefoon. De werken zin netjes en heel professioneel uitgevoerd. De straling van de infrarood panelen zijn zaligmakend. Ook de uitstraling van de panelen geeft mijn woonkamer een extra dimensie. Het is de beste investering die ik kon doen dit jaar!!

Uitgevoerd op 06-10-2023

Vraag offerte aan bij LV Comfort