Linea Trovata SunTec
1 6.3 10 1
6,3
Prijs/kwaliteit
6.0
Service
6.0
Afspraken
7.0

Linea Trovata SunTec

Brandstraat 9
9160 Lokeren

Linea Trovata is de Vlaamse specialist in de bouw, onderhoud en exploitatie van installaties met zonnepanelen. Linea Trovata installeert kwalitatieve en rendabele zonne-energie projecten zowel voor industrie, landbouw, overheid alsook voor particulieren. Al meer dan 5850 installaties werden gerealiseerd de voorbije 10 jaar.
Zowel de technische als financiële haalbaarheidsstudie, het ontwerp, de bouw en oplevering van zonnestroom-, zonnethermie- en warmtepompinstallaties worden door eigen ingenieurs en installatieteams uitgevoerd. Ook het onderhoud gebeurt door eigen specialisten. Dit is de beste garantie op topkwaliteit en een installatie uitgevoerd met passie voor perfectie.
Dankzij deze focus en de jarenlange ervaring bent u bij Linea Trovata aan het juiste adres. Onze beste reclame verkrijgen we via onze lange referentielijst met tevreden klanten.

Doordat we zelf ook jarenlang investeren in zonne-energie, berekenen we voor u zeer betrouwbaar en professioneel uw besparingen!

Gratis info en gratis offerte op maat van uw bedrijf, woning en verbruik !!

1 review

Uitgevoerd op 08-08-18 door:

Linea Trovata SunTec

6.3 10
6,3

Zonnepanelen

De werktijd werd gerekt

Aanbeveling:
Controle van kapotte omvormer:Op de faktuur staat een bedrag van 157€ + 6% btw voor :"interventie verplaatsingskost" ttz: 50€binnen een straal van 50km en 100€ boven de 50km.Die afstand is min 48km en Linea Trovata Lokeren rekent 57 km (aan 0.5€/km)Op de faktuur staat een tot.bedrag van 230.02€ voor 1 uur werk(60€+6%btw)Dat uur werk werd gerekt

1 project

particuliere klant
particuliere klant
pv op particulier woning

3 werkzaamheden

Zonnepanelen
Zonnepanelen
Zonnepanelen

Verdien €16.000 in 20 jaar

Veel Vlamingen zijn geïnteresseerd in zonnepanelen. Dit is best logisch als u bedenkt dat u in 20 jaar maar liefst €16.000 kunt besparen. Als u investeert in zonnepanelen, profiteert u tientallen jaren van de door uzelf opgewekte energie. En dit levert meer op dan de rente over uw spaargeld!

Voordelen zonnepanelen

• Duizenden euro’s besparen
• Goed voor het milieu
• Vrijwel geen onderhoud
• U verhoogt de waarde van uw woning

Zonnepanelen: offertes vergelijken

Bent u ook enthousiast? Vergelijk zonnepanelen offertes van Vlaamse vakmannen bij u in de buurt. Ze helpen u graag.

Zonneboilers
Zonneboilers
Zonneboilers

Verwarm water gratis

Betaalt u veel geld voor het verwarmen van water? Als u investeert in een zonneboiler, brengt u die kosten met maar liefst 50 procent terug! 

Premie voor een zonneboiler in 2018

In 2018 heeft u recht op een premie waarbij tot wel de helft van de aanschafwaarde van uw zonneboiler (maximaal 2.750€) wordt vergoed. U krijgt 550€ per m2.
Let er op dat vanaf 2019 de premie daalt naar 375 € pm2!

Voordelen zonneboiler

• U bespaart meteen zodra de zonneboiler geplaatst is
• Goedkoop uw water verwarmen
• Bijna geen onderhoud nodig, eens in de vijf jaar is genoeg

Wilt u weten wat het kost om een zonneboiler te laten installeren? Door gratis offertes aan te vragen, komt u in contact met de bij ons aangesloten specialisten. Zij helpen u graag verder!

Warmtepompen
Warmtepompen
Warmtepompen

Voordelig verwarmen

Een warmtepomp kan warmte opnemen uit lucht, water of grond. Deze warmte pompt de installatie vervolgens in een ruimte of in uw verwarmingssysteem. U kunt kiezen uit meerdere soorten warmtepompen, waaronder een lucht/lucht­-warmtepomp, een lucht/water­-warmtepomp en een water/water­-warmtepomp. Verwarm uw huis duurzaam met een warmtepomp en bespaar tot wel 70% op uw kosten voor verwarming!

U behaalt het hoogste rendement als u een warmtepomp laat plaatsen in een nieuwbouwwoning, waar ook vloerverwarming, vloerisolatie, spouwmuurisolatie en dakisolatie aanwezig zijn. 

Premie voor warmtepomp in 2018

Investeert u in 2018 in een warmtepomp, dan heeft u zelfs recht op een premie. De premie is maximaal €4.000 en hangt af van het type warmtepomp dat u kiest.

Wilt u weten welke warmtepomp in uw situatie het meest geschikt is en offertes op maat ontvangen? Door uw gegevens in te vullen komt u in contact met specialisten in uw regio. Zij helpen u graag verder.