Linea Trovata SunTec
1 6.3 10 1
6,3
Prijs/kwaliteit
6.0
Service
6.0
Afspraken
7.0

Linea Trovata SunTec

Brandstraat 9
9160 Lokeren

Linea Trovata is de Vlaamse specialist in de bouw, onderhoud en exploitatie van installaties met zonnepanelen. Linea Trovata installeert kwalitatieve en rendabele zonne-energie projecten zowel voor industrie, landbouw, overheid alsook voor particulieren. Al meer dan 5850 installaties werden gerealiseerd de voorbije 10 jaar.
Zowel de technische als financiële haalbaarheidsstudie, het ontwerp, de bouw en oplevering van zonnestroom-, zonnethermie- en warmtepompinstallaties worden door eigen ingenieurs en installatieteams uitgevoerd. Ook het onderhoud gebeurt door eigen specialisten. Dit is de beste garantie op topkwaliteit en een installatie uitgevoerd met passie voor perfectie.
Dankzij deze focus en de jarenlange ervaring bent u bij Linea Trovata aan het juiste adres. Onze beste reclame verkrijgen we via onze lange referentielijst met tevreden klanten.

Doordat we zelf ook jarenlang investeren in zonne-energie, berekenen we voor u zeer betrouwbaar en professioneel uw besparingen!

Gratis info en gratis offerte op maat van uw bedrijf, woning en verbruik !!

1 review

Uitgevoerd op 08-08-18 door:

Linea Trovata SunTec

6.3 10
6,3

Zonnepanelen

De werktijd werd gerekt

Aanbeveling:
Controle van kapotte omvormer:Op de faktuur staat een bedrag van 157€ + 6% btw voor :"interventie verplaatsingskost" ttz: 50€binnen een straal van 50km en 100€ boven de 50km.Die afstand is min 48km en Linea Trovata Lokeren rekent 57 km (aan 0.5€/km)Op de faktuur staat een tot.bedrag van 230.02€ voor 1 uur werk(60€+6%btw)Dat uur werk werd gerekt

1 project

Bekijk dit project