Linea Trovata SunTec

Linea Trovata SunTec

Brandstraat 9
9160 Lokeren

Linea Trovata is de Vlaamse specialist in de bouw, onderhoud en exploitatie van installaties met zonnepanelen. Linea Trovata installeert kwalitatieve en rendabele zonne-energie projecten zowel voor industrie, landbouw, overheid alsook voor particulieren. Al meer dan 5850 installaties werden gerealiseerd de voorbije 10 jaar.
Zowel de technische als financiële haalbaarheidsstudie, het ontwerp, de bouw en oplevering van zonnestroom-, zonnethermie- en warmtepompinstallaties worden door eigen ingenieurs en installatieteams uitgevoerd. Ook het onderhoud gebeurt door eigen specialisten. Dit is de beste garantie op topkwaliteit en een installatie uitgevoerd met passie voor perfectie.
Dankzij deze focus en de jarenlange ervaring bent u bij Linea Trovata aan het juiste adres. Onze beste reclame verkrijgen we via onze lange referentielijst met tevreden klanten.

Doordat we zelf ook jarenlang investeren in zonne-energie, berekenen we voor u zeer betrouwbaar en professioneel uw besparingen!

Gratis info en gratis offerte op maat van uw bedrijf, woning en verbruik !!

0 reviews

Linea Trovata SunTec heeft nog geen beoordelingen ontvangen. Bent u de eerste?

1 project

Bekijk dit project

5 werkzaamheden

Zonnepanelen
Zonnepanelen
Zonnepanelen

Verdien €16.000 in 20 jaar

Veel Vlamingen zijn geïnteresseerd in zonnepanelen. Dit is best logisch als u bedenkt dat u in 20 jaar maar liefst €16.000 kunt besparen. Als u investeert in zonnepanelen, profiteert u tientallen jaren van de door uzelf opgewekte energie. En dit levert meer op dan de rente over uw spaargeld!

Voordelen zonnepanelen

• Duizenden euro’s besparen
• Goed voor het milieu
• Vrijwel geen onderhoud
• U verhoogt de waarde van uw woning

Zonnepanelen: offertes vergelijken

Bent u ook enthousiast? Vergelijk zonnepanelen offertes van Vlaamse vakmannen bij u in de buurt. Ze helpen u graag.

Zonneboilers
Zonneboilers
Zonneboilers

Verwarm water gratis

Betaalt u veel geld voor het verwarmen van water? Als u investeert in een zonneboiler, brengt u die kosten met maar liefst 50 procent terug! 

Premie voor een zonneboiler in 2018

In 2018 heeft u recht op een premie waarbij tot wel de helft van de aanschafwaarde van uw zonneboiler (maximaal 2.750€) wordt vergoed. U krijgt 550€ per m2.
Let er op dat vanaf 2019 de premie daalt naar 375 € pm2!

Voordelen zonneboiler

• U bespaart meteen zodra de zonneboiler geplaatst is
• Goedkoop uw water verwarmen
• Bijna geen onderhoud nodig, eens in de vijf jaar is genoeg

Wilt u weten wat het kost om een zonneboiler te laten installeren? Door gratis offertes aan te vragen, komt u in contact met de bij ons aangesloten specialisten. Zij helpen u graag verder!

Warmtepompen
Warmtepompen
Warmtepompen

Voordelig verwarmen

Een warmtepomp kan warmte opnemen uit lucht, water of grond. Deze warmte pompt de installatie vervolgens in een ruimte of in uw verwarmingssysteem. U kunt kiezen uit meerdere soorten warmtepompen, waaronder een lucht/lucht­-warmtepomp, een lucht/water­-warmtepomp en een water/water­-warmtepomp. Verwarm uw huis duurzaam met een warmtepomp en bespaar tot wel 70% op uw kosten voor verwarming!

U behaalt het hoogste rendement als u een warmtepomp laat plaatsen in een nieuwbouwwoning, waar ook vloerverwarming, vloerisolatie, spouwmuurisolatie en dakisolatie aanwezig zijn. 

Premie voor warmtepomp in 2018

Investeert u in 2018 in een warmtepomp, dan heeft u zelfs recht op een premie. De premie is maximaal €4.000 en hangt af van het type warmtepomp dat u kiest.

Wilt u weten welke warmtepomp in uw situatie het meest geschikt is en offertes op maat ontvangen? Door uw gegevens in te vullen komt u in contact met specialisten in uw regio. Zij helpen u graag verder.

Cv-ketels
Cv-ketels
Cv-ketels

Voorkom een koud huis

Er zijn verschillende redenen om een cv-ketel te vervangen. Zo kan het zijn dat uw oude cv-ketel gewoon aan vervanging toe is, maar het kan ook zijn dat u wilt besparen op uw energiefactuur. Wat de reden ook is, wij raden u altijd aan om goed uit te zoeken welke cv-ketel u wilt laten plaatsen en door welke installateur u dit wil laten doen.

Cv-ketel vervangen

Het is verstandig om uw cv-­ketel op tijd te vervangen. Vooral in de wintermaanden gaan veel oudere cv­-ketels kapot, omdat ze harder moeten werken dan in de zomermaanden. Kom dus op tijd in actie om te voorkomen dat u onder een koude douche komt te staan!

Cv-ketel kopen en installeren

Wanneer u een nieuwe cv-ketel wilt of uw huidige cv-ketel wilt laten onderhouden, kunt u dit het beste laten doen door een specialist. Slecht onderhouden of verkeerd geplaatste cv-ketels kunnen namelijk zorgen voor slachtoffers van koolmonoxidevergiftiging. Het is slim offertes en specialisten te vergelijken, zodat u kunt kiezen voor een vakbekwame cv-­installateur. Houd bij het vergelijken van offertes rekening met verschillende kosten, zoals aanschaf­ en installatiekosten. Bekijk ook goed of u een onderhoudscontract af wilt sluiten.

Ontvang gratis offertes

Wilt u in contact komen met cv-­installateurs in uw regio? Vraag dan gratis offertes aan! Wij brengen u in contact met maximaal 5 vakmannen die u graag verder helpen met uw cv-ketel.

Zonnepanelen plaatsen zakelijk
Zonnepanelen plaatsen zakelijk
Zonnepanelen plaatsen zakelijk

Lagere kosten en een groen imago

Niet alleen in de particuliere, maar ook in de zakelijke sector beginnen zonnepanelen aan hun opmars. En dat is best logisch. Denkt u eens aan de computers, verlichting en keukenapparatuur die doorheen het jaar energie verbruiken. Overheadkosten minimaliseren is een slimme manier om kosten te sparen.

Investeren in lagere kosten en groen imago

Zonnepanelen helpen die operationele kost te verlagen, doordat u zelf in uw energie gaat voorzien. Daardoor zal de energiefactuur op jaarbasis lager uitvallen dan voorheen, afhankelijk van de verhouding tussen het gebruik van groene en grijze stroom. Daarnaast kunnen zonnepanelen helpen om het imago van uw bedrijf te vergroenen.

Gratis offertes voor zonnepanelen

Benieuwd hoeveel de investering bedraagt voor uw bedrijf? U kunt via Solvari eenvoudig tot 5 gratis offertes aanvragen bij deskundige installateurs in België. Zij helpen u graag verder!