Loading...

Over Linea Trovata SunTec

Linea Trovata is de Vlaamse specialist in de bouw, onderhoud en exploitatie van installaties met zonnepanelen. Linea Trovata installeert kwalitatieve en rendabele zonne-energie projecten zowel voor industrie, landbouw, overheid alsook voor particulieren. Al meer dan 5850 installaties werden gerealiseerd de voorbije 10 jaar.
Zowel de technische als financiële haalbaarheidsstudie, het ontwerp, de bouw en oplevering van zonnestroom-, zonnethermie- en warmtepompinstallaties worden door eigen ingenieurs en installatieteams uitgevoerd. Ook het onderhoud gebeurt door eigen specialisten. Dit is de beste garantie op topkwaliteit en een installatie uitgevoerd met passie voor perfectie.
Dankzij deze focus en de jarenlange ervaring bent u bij Linea Trovata aan het juiste adres. Onze beste reclame verkrijgen we via onze lange referentielijst met tevreden klanten.

Doordat we zelf ook jarenlang investeren in zonne-energie, berekenen we voor u zeer betrouwbaar en professioneel uw besparingen!

Kenmerken

400+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2016
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (2)

Joris

Warmtepomp installeren of vervangen

Linea Trovata SunTec

Geen garantie!

De printplaat van de warmtepomp was kapot. De aannemer blijft facturen sturen en aanmaningen ondanks dat het toestel nog geen 2 jaar oud was en volgens mij recht heeft op standaard Europese garantie op electronische toestellen. Allerlei uitvluchten om de klant schuld te geven die totaal geen verband hebben met de werkelijkeheid gaande van de bliksem die zou ingeslagen zijn tot een probleem met mijn modem.

Uitgevoerd op 30-11-2019

LUC

Zonnepanelen installeren

Linea Trovata SunTec

De werktijd werd gerekt

Controle van kapotte omvormer:Op de faktuur staat een bedrag van 157€ + 6% btw voor :"interventie verplaatsingskost" ttz: 50€binnen een straal van 50km en 100€ boven de 50km.Die afstand is min 48km en Linea Trovata Lokeren rekent 57 km (aan 0.5€/km)Op de faktuur staat een tot.bedrag van 230.02€ voor 1 uur werk(60€+6%btw)Dat uur werk werd gerekt

Uitgevoerd op 08-08-18

Vraag offerte aan bij Linea Trovata SunTec