Loading...

Over Kijzer

Premium partner

Ons team van experten staat voor jou klaar
Wij beseffen maar al te goed dat er heel wat komt kijken bij de dak- of gevelrenovatie van je woning. Het betekent ook vaak een fikse investering. Het is daarom heel belangrijk om met de juiste vakmensen in zee te gaan.

Vakmanschap en advies
Met onze professionele aanpak van het eerste contact bij jou thuis tot de oplevering zijn wij een vernieuwer in de sector. Elk nieuw dak of elke renovatie leveren we altijd stipt en met de grootste zorg af. Onze vakmensen denken mee en stellen je kostenbesparende ideeën voor. Altijd de beste oplossing voor jouw woning en met meest betrouwbare en kwalitatieve materialen.

Met een gerust hart
Reken ook op onze administratieve ondersteuning bij alle papierwerk. Denk aan de aanvraag voor subsidies, premies en vergunningen. Dat bezorgt jou alvast een pak minder stress. Zo kan je met een gerust hart jouw project in onze handen toevertrouwen.

Correcte prijs
Wij maken echt het verschil door je snel een offerte te bezorgen aan een correcte prijs. Daarna realiseren we jouw project en garanderen we een vlotte opvolging. Eén contactpersoon staat je gedurende de ganse periode met raad en daad bij.

Brochures

KIJZER - B2C Brochure
KIJZER - B2C Brochure

Vertrouw op ons vakmanschap. Wij denken met je mee en ontzorgen jou maximaal.

Kenmerken

Gecheckt
door Solvari
Sinds 2016
partner van Solvari
101-500
medewerkers
Sinds 2010
werkzaam in de branche
12 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden