Loading...

Over Keukens De Abdij

Achter Keukens De Abdij schuilt meer dan een naam. Het huis, opgericht in 1980 door familie Van den Brande, ligt naast de oude abdijpoort in Ninove. De keukenafdeling kende sinds haar oprichting een enorme groei. Het ontwerpen en plaatsen van keukens op maat werd een echte passie. Vandaag is Keukens De Abdij uitgegroeid tot dé keuken trendsetter in Vlaanderen. Bij ons ben je zeker van kwaliteit en puur vakmanschap!

Dé keuken trendsetter
Bij Keukens De Abdij kan je intussen rekenen op meer dan 44 jaar ervaring in de keukensector. Onze interieurarchitecten volgen de nieuwste keukentrends op de voet. Kom ze ontdekken in onze toonzalen en daag ons uit met jouw project.

Levenslange service garantie
Keukens De Abdij garandeert jou een optimale en levenslange service garantie. Je betaalt geen werkuren of verplaatsingskosten bij eventuele herstellingen aan jouw keuken. Onze dienst na verkoop staat steeds ter beschikking bij vragen of problemen.

2 jaar prijsvast reserveren
Reserveer vandaag jouw nieuwe keuken aan de beste prijs van vandaag en duik zonder zorgen je verbouwingen in. Zo geniet je dit of volgend jaar van een kwaliteitskeuken aan een eerlijke en vaste prijs.

Persoonlijke interieurarchitect
De keuken interieurarchitecten ontwerpen de identiteit van je keuken door sfeer, ruimte en licht te creëren met creatieve oplossingen. Elk detail nemen ze onder de loep. Ze bouwen niet alleen mee aan je nieuwe keuken, ze helpen en adviseren ook rond de stijl, inrichting, ergonomie, materialen, kleuren en toestellen.

Nieuwe belevingstoonzalen
De woorden ‘beleef uw keuken’ staan niet voor niets op onze gevels. Keukens De Abdij zet sinds 2020 in op echte belevingstoonzalen. Stap binnen en laat je betoveren door de wereld van keukens. Onze belevingstoonzalen zijn ontworpen om al je zintuigen te prikkelen en je te laten kennismaken met de eindeloze mogelijkheden die we te bieden hebben.

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2024
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
51-100
medewerkers
Sinds 1980
ingeschreven bij KBO

Voorwaarden

2 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden
Vraagt om aanbetaling
van 10% aan consumenten

Reviews (0)

Nog geen reviews geschreven