Loading...

Over KB Vochtbestrijding

EÉN ZAAKVOERDER, ÉÉN CONTACTPERSOON, ÉÉN GEPERSONALISEERDE SERVICE
Voor de regio Antwerpen helpt de zelfwerkende patroon heel wat klanten van hun vochtige woning of kelder af. Vanaf het allereerste contact tot het einde van de werken doet de zaakvoerder alles zelf.

VOCHTPROBLEMEN? GRATIS VRIJBLIJVENDE DIAGNOSE!
Waarom zou u kiezen voor de kurkdroge oplossingen van KB Vochtbestrijding? Alles begint met een snelle reactie van deze professionele firma: verwacht een telefoontje van de zaakvoerder binnen de 24 uur. KB Vochtbestrijding biedt standaard een gratis diagnose en een professionele analyse.

Kenmerken

1.900+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2015
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
1
medewerkers
Sinds 2013
ingeschreven bij KBO

Voorwaarden

Biedt garantie

Reviews (3)

Nas - Omar

Vochtbestrijding

Zeer tevreden: Eerlijk en expert

KB is bij ons geweest voor water in de kelder en opstijgend vocht. In tegenstelling tot de andere concollega's heeft hij ons een oplossing op maat geboden van onze behoeftes en niet om er maximum aan te verdienen. Vlotte communicatie en alles in mensentaal uitgelegd, wat fijn is voor niet-technisch geschoolden. De werken zelf werden proper uitgevoerd, nadien alles opgeruimd. Zeer toegankelijk voor bijkomende vragen, voor ons alleszins een goede ervaring

Uitgevoerd op 27-01-2022

Hanne

Vochtbestrijding
Aanbevolen door klant

Snelle service & duidelijke uitleg

Heel vriendelijk, op korte termijn beschikbaar en geen te moeilijke technische termen. Oplossing aangereikt die ook meteen werkte.

Uitgevoerd op 04-01-2021

Jelle

Vochtbestrijding
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Nauwkeurig zeer tevreden

Het werk is prima uitgevoerd zeer proper de afwerking prima zeer vriendelijke man heeft met al onze wensen rekening gehouden niet opdringerig

Uitgevoerd op 13-11-2017

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij KB Vochtbestrijding