Loading...

Over BELGATRO

Bij Belgatro kan je terecht voor al je elektriciteitswerken. We hebben ruime ervaring in allerlei algemene elektriciteitswerken, zoals verlichting (zowel binnen als buiten), de installatie of renovatie van elektrische installaties, het opmaken van elektrishce schema’s, … Ook het onderhoud en eventuele herstellingen nemen we graag op ons. Daarnaast kan je beroep op ons doen voor de installatie van elektrische- en infraroodverwarmingen. Is het tijd voor de keuring van je elekrische installatie? Dit kan je ook met een gerust hart aan ons overlaten.


Met jarenlange ervaring, kwalitatieve materialen en de nodige nauwkeurigheid gaan we aan de slag. We zijn stipt en komen onze afspraken steeds na. Een tevreden klant is erg belangrijk voor ons. Wil je meer informatie of een offerte? Neem dan gerust contact op. Vanuit Brecht komen we naar je toe in onder andere Hoogstraten, Kalmthout, Kapellen, Malle en Zoersel.

Kenmerken

100+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2023
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
6-10
medewerkers
Sinds 2018
ingeschreven bij KBO

Voorwaarden

10 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (2)

Roeland

Elektriciens
Geverifieerde klant

Werken elektriciteit

Enorm tevreden over de geleverde werkzaamheden bij onze verbouwing.
Duidelijke afspraken en planning.
Plaatsing en keuring liepen vlot.

Uitgevoerd op 05-06-2024

Ricky

Elektriciens
Geverifieerde klant

Vlotte & Professionele Service

Wij zijn zeer tevreden met de service & afhandeling van Belgatro om ons elektrische installatie thuis terug in orde te brengen. Zeker aan te raden als je op zoek bent naar een betrouwbare bedrijf die een vlekkeloze service biedt met een schitterend eindresultaat!

Uitgevoerd op 28-03-2024

Vraag offerte aan bij BELGATRO