Loading...

Over EXZO

EXZO is de webshop met alle oplossingen voor jouw exterieur. Achter deze benaming staat een jong team met een gedreven geest en bakken expertise. Hoezo? EXZO is jouw manusje-van-alles voor jouw tuin dankzij een productkennis die verder reikt dan alleen onze neuslengte. Als jonge onderneming in de tuin-, hout- en bouwsector vinden wij het belangrijk om jou als doe-het-zelver op een vlotte en professionele manier te helpen bij jouw keuze. Kortom: geen gezever, maar wel de weg naar een stijlvolle tuinomgeving waar je nog jaren van zal genieten.


Adviseurs staan klaar
Met een grote portie kennis en gezond verstand begeleidt ons professionele team jou op een vlotte manier zodat jouw project of realisatie iets wordt om trots op te zijn. Bij EXZO krijg je gratis advies, materiaal van de beste kwaliteit en informatie over de plaatsing. Dankzij deze efficiënte cocktail spaar je zowel tijd als geld uit. En dat voor alle domeinen van het exterieur, van tuinhout tot natuursteen. Kortom, je kan meteen op je beide oren slapen.


Showroom
EXZO nodigt jou graag uit in de showroom in Aalter. Bij ons kan je de materialen zien, voelen en ruiken. Want echte kwaliteit moet je kunnen aanschouwen, iets wat geldt als een voorwaarde om de perfecte keuze te kunnen maken. Bij ons kan een breed gamma aan tuinhout, natuursteen, composiet en bouwmaterialen bekijken. Graag maken we ook tijd om de mogelijkheden te overlopen. Het uiteindelijke doel? Samen zorgen voor een optimale realisatie van het project.


Webshop 24h/24h
Prangende vragen of moeite om een bestelling te plaatsen? Het is niet per se verplicht om langs te komen, de bestelling kan perfect via de online winkelmandjes verlopen. Wat service betreft zijn wij steeds bereikbaar op weekdagen en zaterdagochtenden. Op die momenten kunnen wij jou te woord staan via telefoon en mail. Via mail proberen wij steeds zo snel mogelijk op jouw aanvraag te reageren zodat je snel aan de slag kan gaan.


Doe-het-zelf
Geen fan van te hoog oplopende facturen? Aannemers die veel beloven, maar weinig uitvoeren? Termijnen die steeds opschuiven? Met onze zorg en ondersteuning bekom je als doe-het-zelver zonder problemen een prachtig resultaat. Heb je vragen omtrent de plaatsing van een project of montage? Geen nood, wij staan steeds klaar om je te helpen. Dankzij ons beschik jij over verschillende handleidingen zodat jij stapsgewijs met onze handige tips aan de slag kan. Kortom, bespaar jezelf de plaatsingskosten en werk alles uit op eigen tempo. Perfect zoals jij het wil!

Kenmerken

600+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2021
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
2-5
medewerkers
Sinds 2013
ingeschreven bij KBO

Reviews (0)

Schrijf een review
Nog geen reviews geschreven