Loading...

Over Elektrico

Elektrico doet het totaalpakket. Wij leveren & plaatsen onze producten zelf, dit zowel voor Nieuwbouw als Renovatie. Daarnaast zullen we indien gewenst een keuring regelen en laten uitvoeren zodat alles tot in de puntjes verzorgt is. Wij stemmen onze vakkennis regelmatig af met de keurders, zo blijven we steeds Up to date en staan we nooit voor een voldomme feit. Wij zijn dus steeds op de hoogte van de laatste voorschriften zodat ook Uw elektrische installatie steeds aan de meest recente veiligheidsvoorschriften en normen voldoet.
We kunnen U gerust stellen dat U Hier zeker bent van een goede kwaliteitsgarantie op veiligheid en een uiterst duurzaam resultaat!

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2023
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (3)

Albert Marien

Elektrico

Door een technische panne bij ons was het huis zo goed als volledig zonder elektriciteit gevallen. Dankzij een snelle interventie van Elektrico, meer bepaald installateur Glenn, danken wij nog een gezellige namiddag. Met spijt moesten wij U contacteren op een feestdag, maar met een glimlach heeft U ons geholpen, ook de sfeer was top. Het voelde net of we elkaar al jaren kenden. Echt Superservice!! Groetjes Albert en Josephine.

Uitgevoerd op 10-11-2019

Bart Verberkmoes

Elektrico

Wij zijn blij dat onze problemen zijn opgelost, wij wisten niet meer wat wij moesten aanvangen met onze elektriciteit. Alles valt steeds uit en konden niets meer gebruiken.
Maar elektrico heeft deze last van onze schouders genomen. Nu kunnen we weer normaal TV kijken en koken zonder dat we met kaarsen moeten rondlopen.
Duizen malen dank voor de correcte en snelle werken. Zeker een aanrader !

Uitgevoerd op 10-11-2019

Jos Demijer

Elektrico

Zeer verzorgde planning, de werken zijn uiterst nauwkeurig uitgevoerd. Het overlopen met de contactpersonen van Elektrico ging zeer vlot, we werden steeds van alles op de hoogte gebracht. Wij zijn zeer tevreden!

Uitgevoerd op 10-11-2019

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Elektrico