Eldomocom Security bvba

Eldomocom Security bvba

Forthoekstraat 21
8370 Blankenberge

Laten we ons zelf eerst even voorstellen?

Eldomocom Security bvba is een jong & dynamisch bedrijf met als hoofdactiviteit het verkopen en plaatsen van inbraakbeveiliging, brandbeveiliging, toegangscontrole, camerabewaking en alle elektriciteitswerken.

Vandaag de dag is beveiliging spijtig genoeg niet meer weg te denken uit onze huidige maatschappij. Het is daarom ook dat veel particulieren/bedrijven de stap zetten om hun woning/zaak te gaan beschermen.

In België is geen enkele woning en/of zaak dezelfde. Het is daarom ook dat het heel belangrijk is om de beveiliging perfect af te stemmen op uw noden en behoeften.
Door dit te doen kan men het systeem volledig integreren in het te beschermen gebouw met een perfecte gebruiksvriendelijkheid.

Voor een professioneel advies aarzel dan niet om ons te contacteren.

Vervolgens kunnen we dan een vrijblijvende afspraak maken om uw zaak/woning onder de loep te nemen om tot een volledige en sluitende beveiliging te komen.

Wij nemen dan spoedig contact met u op om al uw wensen te bespreken.

Wij werken steeds aan de hand van verzorgde en overzichtelijke offertes.

0 reviews

Eldomocom Security bvba heeft nog geen beoordelingen ontvangen. Bent u de eerste?

1 project

Eerder uitgevoerd
Eerder uitgevoerd

3 werkzaamheden

Alarm & beveiliging
Alarm & beveiliging
Alarm & beveiliging

Verklein inbraakkans

Beveilig uw woning of bedrijfspand tegen inbrekers
Preventieve werking
✓ Vergelijk gratis alarmsysteem offertes via Solvari

Veel mensen investeren tegenwoordig in een alarmsysteem. Dit is dan ook één van de redenen dat het aantal inbraken de laatste jaren is gedaald. Helaas zijn inbraken nog altijd niet verleden tijd. Dagelijks wordt er gemiddeld bijna 200 keer ingebroken in België. Om te voorkomen dat u straks ook slachtoffer wordt, is het verstandig om te investeren in goede beveiliging.

Soorten alarmsystemen

Als u alarmsysteem offertes wilt aanvragen, dan heeft u de keuze uit een aantal mogelijkheden. Er zijn namelijk verschillende soorten alarmsystemen zoals een inbraakalarm, camerabeveiliging en een brandalarm. Wilt u uw woning optimaal beveiligen? Een compleet alarmsysteem bestaat uit zowel een inbraakalarm, camerabeveiliging als een brandalarm.

Inbraakalarm

Een inbraakalarm waarschuwt u zodra er inbrekers uw woning of bedrijfspand proberen te betreden. Dit heeft zelfs een preventieve werking. Inbrekers kiezen liever voor een huis of bedrijfspand met minder goede beveiliging, dus zullen ze uw pand met inbraakalarm eerder overslaan!

Bij een inbraakalarm kunt u kiezen voor een alarm met verbinding met een meldkamer. Wanneer het inbraakalarm afgaat, wordt er direct een meldkamer ingeschakeld. Uiteraard zijn er ook inbraakalarmen zonder verbinding met meldkamer.

Camerabeveiliging

Met camerabeveiliging worden eventuele inbrekers op video gezet. Hierdoor is de pakkans velen malen groter en dit weten de inbrekers ook. Daarom wordt er stukken minder ingebroken bij woningen en bedrijfspanden met camerabeveiliging.

Brandalarm

Natuurlijk zijn inbrekers niet het enige gevaar voor uw woning of bedrijfspand. Ook brand verwoest jaarlijks nog veel panden. Met een brandalarm wordt u gewaarschuwd in geval van brand, zodat u op tijd kunt handelen en verdere schade kunt voorkomen.

Compleet alarmsysteem

Met een compleet alarmsysteem is uw pand optimaal beveiligd. Dit systeem bestaat namelijk uit een inbraakalarm, camerabeveiliging én een brandalarm. Zo geeft u inbrekers geen kans om uw woning of bedrijfspand leeg te halen.

Alarmsysteem offertes vergelijken

Wilt u uw woning of bedrijfspand optimaal beschermen tegen inbrekers? Vraag dan gratis alarmsysteem offertes aan! De bij ons aangesloten specialisten kunnen u dan vrijblijvend adviseren en een gratis offerte voor u opstellen. Zo weet u precies wat de mogelijkheden en kosten zijn voor een alarmsysteem naar wens.

Elektriciens
Elektriciens
Elektriciens

Voorkom storing en kortsluiting

Elektriciteit is iets heel gewoons en we hebben pas door hoe afhankelijk we ervan zijn als het even uitvalt. Stroomstoring bij het net kunt u niet voorkomen, maar u kunt er wel voor zorgen dat de elektriciteit in uw woning op orde is. Door uw bedrading goed aan te laten leggen of te laten vervangen door een goede elektricien voorkomt u storingen en kortsluiting.

Een elektricien kan ook uw stopcontacten plaatsen, de meterkast vervangen, storingen oplossen en verlichting of elektrische apparaten aansluiten.

Heeft u een elektricien nodig en wilt u graag weten wat dat kost? Ontdek het door gratis en vrijblijvend elektricien offertes aan te vragen. Wij brengen u dan in contact met maximaal vijf bij ons aangesloten elektriciens.

Domotica
Domotica
Domotica

Puur gemak in huis

Het leven versimpelen doet u met domotica. Stelt u zich eens voor dat uw huis altijd de juiste temperatuur heeft als u thuiskomt, dat u uw tv kunt bedienen met uw mobiele telefoon en dat u uw lampen gewoon aan­ en uit kunt zetten als u ergens anders bent. Gemak dient de mens!

Domotica brengt niet alleen gemak met zich mee, maar ook een lagere energierekening. Blijft u onverwacht langer weg en heeft u de lampen laten branden of de verwarming aan laten staan? Met één druk op de knop schakelt u de verlichting en de verwarming uit. Tel uit uw winst.

Wilt u weten wat voor mogelijkheden er voor u zijn met betrekking tot domotica en wat u daarvoor betaalt? Als u gratis en vrijblijvend offertes aanvraagt, brengen wij u in contact met maximaal vijf bij ons aangesloten specialisten. Zij helpen u graag!