Ecowater
1 9.0 10 1
9,0
Prijs/kwaliteit
8.0
Service
10.0
Afspraken
10.0

Ecowater

Geelseweg 56
2250 Olen

EcoWater is sinds 1925 actief in de waterbehandeling en sinds 1992 wereldmarktleider in huishoudelijke waterverzachters. EcoWater biedt de meest geavanceerde en betrouwbare waterontharders in de markt.

Onze missie is zacht en zuiver water aanbieden aan ieders noden en behoeften.

Ons doel is om een lange termijn relatie op te bouwen met onze klanten. Daarom bieden we een uitzonderlijke klantendienst en after-sales ondersteuning. We vervaardigen 95% van de onderdelen van onze producten zelf, dus we zijn er zeker van dat onze producten voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen.

EcoWater Systems maakt deel uit van The Marmon Group, dat weer een onderdeel is van Berkshire Hathaway. We zijn ´s werelds grootste fabrikant van waterverzachters, maar blijven zeer lokaal verankerd in België.

Met Ecowater in zee gaan, betekent kiezen voor een firma die alles in eigen beheer doet: van produktie over plaatsing tot onderhoud. Meer dan 90 werknemers staan tot uw dienst!

Altijd een gratis en vrijblijvende offerte op maat!

1 review

Uitgevoerd op 01-02-2017 door:

Ecowater

9 10
9

Waterontharder

Netjes afgewerkt en keurig op tijd

Aanbeveling:
Netjes afgewerkt en keurig op tijd

1 werkzaamheid

Waterontharder
Waterontharder
Waterontharder

Geniet van zuiver water!

✓ Geen last meer van kalkaanslag

✓ Bespaar op uw energierekening

✓ Gratis en vrijblijvend waterontharder prijzen vergelijken

Veel Vlamingen hebben last van hard water. Daarom worden waterontharders steeds populairder. Een waterontharder zorgt ervoor dat hard water kalkvrij en zacht wordt, wat veel voordelen heeft voor uw woning en uw gezondheid. Ontdek hier alle mogelijkheden, voordelen en de prijzen van waterontharders!

Wat doet een waterontharder?

Een waterontharder zorgt ervoor dat al het binnenkomende water zacht wordt gemaakt. Dit wordt gedaan met behulp van kunsthars bolletjes in de waterontharder. Door een natuurlijk proces wordt kalk verwijderd en het water verzacht. Een waterontharder verwijderd vaak automatisch de ongewenste stoffen die in dit proces vrijkomen, waardoor u er geen omkijken naar heeft!

Voordelen waterontharder

Een waterontharder zorgt er dus voor dat uw water zacht wordt. Maar welke voordelen bieden zacht water u precies?

• Allereerst is zacht water beter voor uw gezondheid. Met name bij huidproblemen, zoals eczeem, biedt een waterontharder uitkomst.

• Daarnaast verlengt u de levensduur van huishoudelijke apparaten. Doordat er geen kalk meer in de apparaten komt, blijven deze langer en beter werken. Ook uw douche blijft kalkvrij!

• Zacht water verwijderd vlekken in uw kleding stukken beter. Hierdoor hoeft u minder zeep te gebruiken. Tevens geniet u van een zachtere was.

• Tot slot bespaard u jaarlijks geld met een waterontharder! Huishoudelijke apparaten en verwarmingselementen hebben geen last van rendementsverlies door kalkaanslag en u heeft minder zeep en schoonmaakmiddelen nodig.

Prijs waterontharder

De prijs van een waterontharder hangt af van veel factoren. Zo zijn waterontharders in verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Daarnaast is de aanschaf van een waterontharder vaak goedkoper wanneer u een onderhoudscontract aangaat bij het bedrijf. Het hangt dus sterk af van uw eigen wensen. Globaal kunt u er van uit gaan dat u vanaf 850€ een waterontharder kunt laten plaatsen. Deze prijs kan oplopen tot zo'n 1500€. Om erachter te komen wat een waterontharder kost die aan uw wensen voldoet, kunt u het beste offertes vergelijken.

Btw-tarief waterontharder

Het btw-tarief voor waterontharders is afhankelijk van het bouwjaar van uw woning. Als uw woning jonger dan 10 jaar is, betaalt u namelijk 21% btw. Laat u een waterontharder plaatsen in een woning ouder dan 10 jaar, heeft u recht op een lager btw-tarief van 6%.

Gratis waterontharder offertes vergelijken

Wilt u ook genieten van zacht water en bent u benieuwd wat de prijs is voor een waterontharder in uw woning? Vraag dan gratis offertes aan! De bij ons aangesloten specialisten adviseren u graag vrijblijvend en brengen een gratis offerte uit.

Ons team