Ecocoon BVBA
5 8.4 10 5
8,4

"Alles volgens afspraak en perfect."

5 reviews  |  Beoordeel dit bedrijf »

Prijs/kwaliteit
9.0
Service
7.8
Afspraken
9.5

Ecocoon BVBA

Galgestraat 62
3454 Rummen

Ecocoon is een familiebedrijf met een ruime ervaring in alles wat met isolatie, gevelwerkzaamheden, vochtproblemen, ventilatie en dakwerken te maken heeft. Ook afwerking aan de binnenzijde behoort tot de mogelijkheden. Doordat we al deze technieken in huis hebben, kunnen we samen met u naar een totaaloplossing streven. We hebben verschillende vestigingsplaatsen en sturen hiermee volledig Vlaanderen aan.
Ecocoon is bovendien voorloper in het isoleren van spouwmuren met het uniek systeem met Ecocons®. Ecocoon is het enige bedrijf met een eigen ontwikkeld vulpistool met een aparte mengkamer. Hierdoor zijn we ook het eerste bedrijf in Vlaanderen dat het ATG heeft behaald, noodzakelijk voor verkrijgen van een premie voor het vullen van spouwmuren.
Vrijblijvend advies en correcte, gedetailleerde prijsoffertes kunnen bekomen worden na een bezoek ter plaatse door één van onze isolatie- en vochtexperts.

Gratis Diagnose

5 reviews

9.3 10
9,3

Uitgevoerd op 10-12-2017 door:

Ecocoon BVBA

(5 reviews gemiddelde score 8.4 )

Dakisolatie

tot nu toe ben ik heel tevreeden

Aanbeveling: Ja

De klus moet nog geklaard worden

Vraag direct een gratis offerte aan »
Vindt u deze beoordeling waardevol? (1) (0)
9.3 10
9,3

Uitgevoerd op 21-11-2016 door:

Ecocoon BVBA

(5 reviews gemiddelde score 8.4 )

Kruipkelderisolatie

Alles volgens afspraak en perfect.

Aanbeveling: Ja

Van de verkoper kreeg ik zeer goed advies en van de de mensen op de werf werd het werk perfect en volledig naar wens uitgevoerd.

Vraag direct een gratis offerte aan »
Vindt u deze beoordeling waardevol? (5) (1)
5.5 10
5,5

Uitgevoerd op 16-09-2016 door:

Ecocoon BVBA

(5 reviews gemiddelde score 8.4 )

Vloerisolatie

Triestig verloop

Aanbeveling: Nee

Bij aanvang was alles ok. Tot we vaststelde dat we geen recht hebben op de premie van de overheid. Dit was thans per mail bevestigd door vertegenwoordiger ( met 5 jaar ervaring ). Nadien krijg je de volle lading over je door de planner. Al een geluk dat we het op mail hadden staan en hebben we een kleine ( minder dan de helft van de premie ) gecompenseerd gekregen.
Het ergste van al is dat men niet menselijk handelt en dat de gene die de fout gemaakt heeft ( de vertegenwoordiger ) niets meer heeft laten horen. Zelfs geen sorry.

Vraag direct een gratis offerte aan »
Vindt u deze beoordeling waardevol? (6) (0)
9 10
9

Uitgevoerd op 05-10-2015 door:

Ecocoon BVBA

(5 reviews gemiddelde score 8.4 )

Spouwmuurisolatie

Keurig en correct.

Aanbeveling: Ja

Perfecte uitvoering en propere afwerking. Kortom een echte aanrader en de beste prijs /kwaliteit .

Vraag direct een gratis offerte aan »
Vindt u deze beoordeling waardevol? (2) (0)
9 10
9

Uitgevoerd op 28-09-2015 door:

Ecocoon BVBA

(5 reviews gemiddelde score 8.4 )

Correcte uitvoering

Aanbeveling: Ja

Grondige analyse vooraf, werken volgens afspraak en netjes afgewerkt.

Vraag direct een gratis offerte aan »
Vindt u deze beoordeling waardevol? (1) (0)

4 projecten

Bekijk dit project
Bekijk dit project
Bekijk dit project
Bekijk dit project

6 werkzaamheden

Spouwmuurisolatie
Spouwmuurisolatie
Spouwmuurisolatie

Heeft u nog geen geïsoleerde spouwmuren? Dan valt er veel winst te behalen! Zonder spouwmuurisolatie verliest u ongemerkt zo’n 35% van de warmte uit uw woning. Het mooie aan spouwisolatie is dat u één keer investeert en daarna profiteert van een blijvende besparing.

Spouwmuurisolatie in de zomer

Velen associëren spouwmuurisolatie met binnenhouden van warmte. Dat klopt, maar ook in de zomer is er zeker een groot voordeel. Spouwmuurisolatie helpt de warmte buiten te houden, waardoor het binnenshuis aangenaam van temperatuur blijft.

Voordelen spouwmuurisolatie

• Jaarlijks tot 500€ besparen op de energiefactuur
• Binnenwarmte blijft behouden, buitenwarmte afgeweerd.
• Geen onderhoudskosten
• Korte terugverdientijd
• Binnen één dag gedaan, zonder rommel in huis

Premie spouwmuurisolatie in 2017

Als u in 2017 de spouwmuur laat isoleren door een aannemer, heeft u recht op 6 euro premie per geïsoleerde m2. Informeer bij de aannemer naar het materiaalsoort en de isolatiewaarde waaraan voldaan moet worden om de premie effectief te bekomen.

Gratis & vrijblijvende offertes

Bent u benieuwd wat spouwmuurisolatie u kost en oplevert? Door gratis en vrijblijvend offertes aan te vragen, komt u in contact met maximaal vijf bij ons aangesloten isolatiespecialisten. Zij helpen u graag!

Buitengevelisolatie
Buitengevelisolatie
Buitengevelisolatie

Investeren in isolatie loont altijd. Bij buitengevelisolatie heeft u nog een bijkomend voordeel: de buitengevel moet opnieuw afgewerkt worden met sierpleister. U kunt dus meteen het uiterlijk van uw woning veranderen als u dat wilt!

Premie voor buitengevelisolatie in 2017

In 2017 krijgt u € 15 premie voor buitengevelisolatie per geïsoleerde vierkante meter. De Rd-waarde moet minstens 3,0 m²K/W zijn. 

Buitengevelisolatie wordt uitgevoerd met steenstrips, spuitkurk of crepi

Voordelen buitengevelisolatie

• Honderden euro’s per jaar besparen op de energiefactuur
• Uw wooncomfort verbetert
• Gevel ziet eruit als nieuw

Wilt u weten wat buitengevelisolatie kost én oplevert? Vraag dan gratis buitengevelisolatie offertes aan en kom in contact met bij ons aangesloten isolatiespecialisten. Zij helpen u graag verder.

Vloerisolatie
Vloerisolatie
Vloerisolatie

Geen warmte meer uit uw woning laten ontsnappen en daarmee uw wooncomfort verhogen? Het kan met vloerisolatie! U bespaart jaarlijks tot wel €250 op uw energiefactuur, doordat warmte wordt vastgehouden. Uw cv-­ketel hoeft minder hard te werken om de temperatuur op peil te houden.

Premie voor vloerisolatie in 2017

In 2017 heeft u recht op 6€ premie voor vloerisolatie per geïsoleerde vierkante meter. Er is geen maximum gesteld aan het premiebedrag. Wel moet de minimale Rd-waarde 1,2 m²K/W zijn.

Voordelen vloerisolatie

• Waarde van uw woning stijgt
• Levert meer op dan rente over geld op uw spaarrekening
• Binnen één dag geïsoleerd
• Tot €6 premie per geïsoleerde vierkante meter

Bent u benieuwd wat het isoleren van uw vloeren kost en oplevert? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan en kom in contact met bij ons aangesloten isolatiespecialisten. Zij vertellen het u graag!

Dakisolatie
Dakisolatie
Dakisolatie

Onze vaste lasten bestaan voor een groot deel uit energiekosten. Wist u dat u uw energiefactuur met ongeveer 30% kunt verlagen door uw dak te laten isoleren? U bespaart niet alleen geld dankzij dakisolatie. Uw wooncomfort verbetert en de waarde van uw woning wordt verhoogd.

Dakisolatie in de zomer

Woningen met een hellend dat hebben vaak een zolderkamer waar een gezinslid slaapt. Die kamer warmt voortdurend op in de zomer, waardoor de temperatuur erg hoog wordt en benauwd aanvoelt. Met dakisolatie vermindert u die verhitting aanzienlijk, waardoor het wooncomfort in de zomer toeneemt.

Voordelen dakisolatie

• Altijd een betere temperatuur in huis, zowel ‘s winters als ‘s zomers
• Energiefactuur tot 30% lager
• U verdient de investering snel terug

Premie voor dakisolatie in 2017

In 2017 is er premie beschikbaar voor dakisolatie. U ontvangt 6€ per m² (met een Rd-waarde van ten minste 4,5) als de isolatie door een aannemer wordt uitgevoerd.

Verschillende daktypes isoleren

Bij een hellend dak is het aan te raden om het dak te isoleren langs de binnenkant. Dan hoeven de dakpannen niet verwijderd te worden, wat de klus een stuk minder ingrijpend maakt. Als u een plat dak heeft kunt u de isolatie beter aan de buitenkant laten aanbrengen. Langs de binnenkant is er namelijk kans op houtrot.

Bent u benieuwd naar wat dakisolatie u zal kosten en opleveren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan en ontdek het!

Vochtbestrijding
Vochtbestrijding
Vochtbestrijding

Zit er te veel vocht in uw woning? Een vochtbestrijder kan dit voor u controleren en verhelpen. Het is belangrijk dat u er op tijd bij bent, want te veel vocht is schadelijk voor uw woning en uw gezondheid.

Opstijgend vocht is één van de meest voorkomende vochtproblemen. Het grond-­ en regenwater dringt dan in uw woning via uw muren en vloeren. U kunt dit voorkomen door te kiezen uit verschillende producten voor vochtbestrijding, bijvoorbeeld door uw kelder af te laten dichten en de muren en vloeren te laten impregneren.

Vochtbestrijding: offerte

Wilt u in contact komen met een vochtbestrijder? Als u uw gegevens achterlaat, nemen maximaal vijf bij ons aangesloten specialisten contact met u op. Zij sturen u offertes toe en help u graag verder!

Ventilatie
Ventilatie
Ventilatie

Als een ruimte niet goed geventileerd wordt, wordt het vochtig en muf. Dit zijn ideale leefomstandigheden voor schimmels, die zelfs kunnen zorgen voor gezondheidsproblemen. Zeker nu veel panden goed geïsoleerd zijn, moet er ook goed geventileerd worden.

Door te investeren in een goed ventilatiesysteem creëert u een fris en gezond woonklimaat. Wilt u weten hoe u uw woning of bedrijfspand beter kunt ventileren en wat dat kost? Vraag gratis offertes aan en laat u verder helpen door de bij ons aangesloten specialisten!