EB - Systems
2 9.7 10 2
9,7

"Nauwkeurig , volgens afspraak"

2 reviews  |  Beoordeel dit bedrijf »

Prijs/kwaliteit
9.0
Service
10.0
Afspraken
10.0

EB - Systems

Molenheide 122B
2242 Pulderbos

EB Systems Duurzame Technieken is een dynamische organisatie samengesteld met mensen uit de sector. Wij plaatsen 5 tot 6 installaties per dag. Hiervoor maken we enkel gebruik van gerenomeerde A-merken. Wat ons concept echt uniek maakt is dat we verschillende systemen en merken aanbieden. Wij geloven dat investeren in zonnepanelen altijd rendabel is! Door de juiste inventarisatie bieden wij de passende oplossing.

Ieder gezin en iedere woning heeft een verschil in; stroomverbruik, budget, locatie, oriëntatie. Het kiezen voor de juiste installatie is dus belangrijk en vergt kennis en advies!

Vrijblijvend bezoek op locatie, voor advies en een offerte op maat.

2 reviews

Uitgevoerd op 10-01-18 door:

EB - Systems

10 10
10

Zonnepanelen

zeer tevreden

Aanbeveling:

zeer goed werkende vakmensen alles tip top in orde u kunt het volste vertrouwen hebben in deze firma en raad deze firma ten zeerste aan

Uitgevoerd op 22-01-2017 door:

EB - Systems

9.3 10
9,3

Zonneboilers

Nauwkeurig , volgens afspraak

Aanbeveling:

Kreeg goede uitleg

11 projecten

Bekijk dit project
Bekijk dit project
Bekijk dit project
Bekijk dit project
Bekijk dit project
Bekijk dit project
Bekijk dit project
Bekijk dit project
Bekijk dit project
Bekijk dit project
Bekijk dit project

6 werkzaamheden

Zonnepanelen
Zonnepanelen
Zonnepanelen

Verdien €16.000 in 20 jaar

Veel Vlamingen zijn geïnteresseerd in zonnepanelen. Dit is best logisch als u bedenkt dat u in 20 jaar maar liefst €16.000 kunt besparen. Als u investeert in zonnepanelen, profiteert u tientallen jaren van de door uzelf opgewekte energie. En dit levert meer op dan de rente over uw spaargeld!

Voordelen zonnepanelen

• Duizenden euro’s besparen
• Goed voor het milieu
• Vrijwel geen onderhoud
• U verhoogt de waarde van uw woning

Zonnepanelen: offertes vergelijken

Bent u ook enthousiast? Vergelijk zonnepanelen offertes van Vlaamse vakmannen bij u in de buurt. Ze helpen u graag.

Zonneboilers
Zonneboilers
Zonneboilers

Verwarm water gratis

Betaalt u veel geld voor het verwarmen van water? Als u investeert in een zonneboiler, brengt u die kosten met maar liefst 50 procent terug! 

Premie voor een zonneboiler in 2018

In 2018 heeft u recht op een premie waarbij tot wel de helft van de aanschafwaarde van uw zonneboiler (maximaal 2.750€) wordt vergoed. U krijgt 550€ per m2.
Let er op dat vanaf 2019 de premie daalt naar 375 € pm2!

Voordelen zonneboiler

• U bespaart meteen zodra de zonneboiler geplaatst is
• Goedkoop uw water verwarmen
• Bijna geen onderhoud nodig, eens in de vijf jaar is genoeg

Wilt u weten wat het kost om een zonneboiler te laten installeren? Door gratis offertes aan te vragen, komt u in contact met de bij ons aangesloten specialisten. Zij helpen u graag verder!

Warmtepompen
Warmtepompen
Warmtepompen

Voordelig verwarmen

Een warmtepomp kan warmte opnemen uit lucht, water of grond. Deze warmte pompt de installatie vervolgens in een ruimte of in uw verwarmingssysteem. U kunt kiezen uit meerdere soorten warmtepompen, waaronder een lucht/lucht­-warmtepomp, een lucht/water­-warmtepomp en een water/water­-warmtepomp. Verwarm uw huis duurzaam met een warmtepomp en bespaar tot wel 70% op uw kosten voor verwarming!

U behaalt het hoogste rendement als u een warmtepomp laat plaatsen in een nieuwbouwwoning, waar ook vloerverwarming, vloerisolatie, spouwmuurisolatie en dakisolatie aanwezig zijn. 

Premie voor warmtepomp in 2018

Investeert u in 2018 in een warmtepomp, dan heeft u zelfs recht op een premie. De premie is maximaal €4.000 en hangt af van het type warmtepomp dat u kiest.

Wilt u weten welke warmtepomp in uw situatie het meest geschikt is en offertes op maat ontvangen? Door uw gegevens in te vullen komt u in contact met specialisten in uw regio. Zij helpen u graag verder.

Ventilatie
Ventilatie
Ventilatie

Een fris en gezond woonklimaat

Als een ruimte niet goed geventileerd wordt, wordt het vochtig en muf. Dit zijn ideale leefomstandigheden voor schimmels, die zelfs kunnen zorgen voor gezondheidsproblemen. Zeker nu veel panden goed geïsoleerd zijn, moet er ook goed geventileerd worden.

Door te investeren in een goed ventilatiesysteem creëert u een fris en gezond woonklimaat. Wilt u weten hoe u uw woning of bedrijfspand beter kunt ventileren en wat dat kost? Vraag gratis offertes aan en laat u verder helpen door de bij ons aangesloten specialisten!

Waterontharder
Waterontharder
Waterontharder

Geniet van zuiver water!

✓ Geen last meer van kalkaanslag

✓ Bespaar op uw energierekening

✓ Gratis en vrijblijvend waterontharder prijzen vergelijken

Veel Vlamingen hebben last van hard water. Daarom worden waterontharders steeds populairder. Een waterontharder zorgt ervoor dat hard water kalkvrij en zacht wordt, wat veel voordelen heeft voor uw woning en uw gezondheid. Ontdek hier alle mogelijkheden, voordelen en de prijzen van waterontharders!

Wat doet een waterontharder?

Een waterontharder zorgt ervoor dat al het binnenkomende water zacht wordt gemaakt. Dit wordt gedaan met behulp van kunsthars bolletjes in de waterontharder. Door een natuurlijk proces wordt kalk verwijderd en het water verzacht. Een waterontharder verwijderd vaak automatisch de ongewenste stoffen die in dit proces vrijkomen, waardoor u er geen omkijken naar heeft!

Voordelen waterontharder

Een waterontharder zorgt er dus voor dat uw water zacht wordt. Maar welke voordelen bieden zacht water u precies?

• Allereerst is zacht water beter voor uw gezondheid. Met name bij huidproblemen, zoals eczeem, biedt een waterontharder uitkomst.

• Daarnaast verlengt u de levensduur van huishoudelijke apparaten. Doordat er geen kalk meer in de apparaten komt, blijven deze langer en beter werken. Ook uw douche blijft kalkvrij!

• Zacht water verwijderd vlekken in uw kleding stukken beter. Hierdoor hoeft u minder zeep te gebruiken. Tevens geniet u van een zachtere was.

• Tot slot bespaard u jaarlijks geld met een waterontharder! Huishoudelijke apparaten en verwarmingselementen hebben geen last van rendementsverlies door kalkaanslag en u heeft minder zeep en schoonmaakmiddelen nodig.

Prijs waterontharder

De prijs van een waterontharder hangt af van veel factoren. Zo zijn waterontharders in verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Daarnaast is de aanschaf van een waterontharder vaak goedkoper wanneer u een onderhoudscontract aangaat bij het bedrijf. Het hangt dus sterk af van uw eigen wensen. Globaal kunt u er van uit gaan dat u vanaf 850€ een waterontharder kunt laten plaatsen. Deze prijs kan oplopen tot zo'n 1500€. Om erachter te komen wat een waterontharder kost die aan uw wensen voldoet, kunt u het beste offertes vergelijken.

Btw-tarief waterontharder

Het btw-tarief voor waterontharders is afhankelijk van het bouwjaar van uw woning. Als uw woning jonger dan 10 jaar is, betaalt u namelijk 21% btw. Laat u een waterontharder plaatsen in een woning ouder dan 10 jaar, heeft u recht op een lager btw-tarief van 6%.

Gratis waterontharder offertes vergelijken

Wilt u ook genieten van zacht water en bent u benieuwd wat de prijs is voor een waterontharder in uw woning? Vraag dan gratis offertes aan! De bij ons aangesloten specialisten adviseren u graag vrijblijvend en brengen een gratis offerte uit.

Cv-ketels
Cv-ketels
Cv-ketels

Voorkom een koud huis

Er zijn verschillende redenen om een cv-ketel te vervangen. Zo kan het zijn dat uw oude cv-ketel gewoon aan vervanging toe is, maar het kan ook zijn dat u wilt besparen op uw energiefactuur. Wat de reden ook is, wij raden u altijd aan om goed uit te zoeken welke cv-ketel u wilt laten plaatsen en door welke installateur u dit wil laten doen.

Cv-ketel vervangen

Het is verstandig om uw cv-­ketel op tijd te vervangen. Vooral in de wintermaanden gaan veel oudere cv­-ketels kapot, omdat ze harder moeten werken dan in de zomermaanden. Kom dus op tijd in actie om te voorkomen dat u onder een koude douche komt te staan!

Cv-ketel kopen en installeren

Wanneer u een nieuwe cv-ketel wilt of uw huidige cv-ketel wilt laten onderhouden, kunt u dit het beste laten doen door een specialist. Slecht onderhouden of verkeerd geplaatste cv-ketels kunnen namelijk zorgen voor slachtoffers van koolmonoxidevergiftiging. Het is slim offertes en specialisten te vergelijken, zodat u kunt kiezen voor een vakbekwame cv-­installateur. Houd bij het vergelijken van offertes rekening met verschillende kosten, zoals aanschaf­ en installatiekosten. Bekijk ook goed of u een onderhoudscontract af wilt sluiten.

Ontvang gratis offertes

Wilt u in contact komen met cv-­installateurs in uw regio? Vraag dan gratis offertes aan! Wij brengen u in contact met maximaal 5 vakmannen die u graag verder helpen met uw cv-ketel.

Ons team