Loading...

Over Dural Bouwgroep

Premium partner

Dural Bouwgroep is de ideale partner voor uw duurzame dakrenovatie. Wij zijn een sterke speler op de volgende terreinen: hellende daken, platte daken & duurzame energie oplossingen.

Onze aanpak en vakkundigheid gaan ver, we hebben dan ook meer dan 25 jaar ervaring in huis. Als uw duurzame partner denken we graag mee met u na over de best mogelijke oplossingen voor uw dakrenovatie en zorgen wij ervoor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen. Daarnaast helpen we u maximaal besparen met onze duurzame energie oplossingen.

Ons team en onze partners zijn gedreven, vakbekwaam en ervaren. Wij werken steeds resultaat -en klantgericht en geloven erin dat open communicatie een belangrijke rol speelt bij het bereiken van knappe resultaten. Wij geven uw project graag mee vorm en hebben daarbij steeds oog voor budget. Onze adviseurs komen graag bij u langs om uw project te bespreken en hun expertise met u te delen.

Dat maakt van Dural Bouwgroep de ideale partner voor uw (toekomstige) dakrenovatie.

Kenmerken

Premium partner
Aanbevolen partner
van Solvari
17.200+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2020
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
16-25
medewerkers
Sinds 2015
ingeschreven bij KBO

Voorwaarden

15 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (2)

Jan

Dakwerken
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Ik ben door één firma gecontacteerd

Ik ben voor mijn verzoek dakwerken door één firma telefonisch gecontacteerd. (Ik weet niet welke firma). De persoon zei dat ze vervangen van daken tuinhuizen met bedekking Shingles niet doen. Hij ging mijn verzoek wel doorsturen naar een vriend van hem. Die zou dat misschien wel doen en die persoon zou me dan terugbellen. Maar de eerste persoon kon niet garanderen dat zijn vriend zou terugbellen. Er heeft ook niemand meer gebeld. Ik heb ondertussen ook met het secretariaat gebeld omdat de 4 vermelde firma's allemaal gespecialiseerd zijn in dakwerken huizen. Bij ons gaat het om een tuinhuis. Deze collega Solvari heeft een nieuw verzoek geïnitieerd maar hier zijn nog kandidaat firma's voor gevonden door Solvari.

Uitgevoerd op 05-10-2023

dirk

Dakwerken
Aanbevolen door klant

Fijne samenwerking! Offerte echt OK

Fijne samenwerking! Offerte echt OK - na een zeer duidelijk en interessant gesprek! Wat ons ook opvalt, tijdens de werken ruimen ze steeds alles op - zo is de last tijdens de werken zeer beperkt. Ook de opvolging van de projectleider verloopt echt goed: is vlot bereikbaar, komt langs, past aan, stelt voor èn luistert...
03/07 worden de zonnepanelen nog gelegd (duurt maar 'n dagje 👍)...

Niet onbelangrijk: slechts enkele dagen na oplevering, heeft Dural mij reeds de nodige attesten opgestuurd voor de interessante premieaanvragen (en een woordje uitleg)!

Uitgevoerd op 20-06-2023

Vraag offerte aan bij Dural Bouwgroep