Loading...

Over DRS-Dakwerken

Bent u op zoek naar een betrouwbare dakwerker in Zoutleeuw of omgeving om uw platte en hellende daken te plaatsen? Dan vindt u bij DRS-Dakwerken sowieso wat u zoekt. Deze vakman begeleidt u bij alle dakwerken bovendien bij het kiezen van de juiste materialen, een keuze voor duurzaamheid, kwaliteit en milieu.

Team van enthousiaste medewerkers
Deze aannemer is uw specialist voor de aanleg van allerhande platte daken, voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Een team van enthousiaste medewerkers staat paraat om uw verwachtingen in te lossen. Zij bieden u voor elke bouwstijl en elke budget de juiste oplossing, van timmerwerken tot afwerking en isolatie.

U rekent ook op DRS-Dakwerken voor de plaatsing van hellende daken in alle mogelijke materialen, zoals verschillende soorten leien, dakpannen en isolatiewerken. Ze komen graag bij u ter plaatse om uw wensen en verwachtingen in kaart te brengen. Wilt u kleine herstellingswerken laten uitvoeren? Ook dat behoort tot het takenpakket.

Neem gerust even contact op
DRS-Dakwerken uit Zoutleeuw heeft in de loop der jaren zijn sporen verdiend in zowel nieuwbouw als renovatie. Als u nog bepaalde vragen zou hebben voor deze ervaren dakwerker, dan loont het de moeite om vandaag nog contact op te nemen. Alles wordt u van a tot z uitgelegd.

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Sinds 2022
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (0)

Schrijf een review
Nog geen reviews geschreven