De Ramenspecialist
1 8.5 10 1
8,5

"zeer tevreden"

1 review  |  Beoordeel dit bedrijf »

Prijs/kwaliteit
8.0
Service
9.0

De Ramenspecialist

Desselgemseweg 209
8790 Waregem

U bent op zoek naar ramen en deuren voor uw nieuwbouw- of renovatiewerken? Dan bent U bij ons aan het juiste adres! Vraag vrijblijvend uw offerte aan voor PVC, aluminium of houten ramen en deuren. Wij adviseren u graag!
We specialiseren ons in het leveren en plaatsen van ramen en deuren, poorten en uiteraard alles wat hiermee te maken heeft (binnen- en buitenafwerking, rolluiken, zonnewering, sierluiken, vliegramen, …). Specialisatie leidt immers tot het beste resultaat en dat is wat voor U telt aan het einde van de rit.

1 review

Uitgevoerd op 22-07-2016 door:

De Ramenspecialist

8.5 10
8,5

Ramen en deuren

zeer tevreden

Aanbeveling:
goede uitleg met ervaren verkoper. correcte offerte gekregen met een paar kleine wijzigingen en extra werk MAAR ZONDER MEERPRIJS!

1 project

Eerder uitgevoerd
Eerder uitgevoerd

2 werkzaamheden

Ramen en deuren
Ramen en deuren
Ramen en deuren

Lagere energiefactuur

Zijn uw ramen en deuren aan vervanging toe of bent u toe aan een nieuwe uitstraling van uw woning? Nieuwe ramen en deuren kunnen namelijk een wereld van verschil maken! Ramen en deuren van pvc zijn leverbaar in alle denkbare kleuren, dus het past altijd bij uw woning.

Voordelen nieuwe ramen en deuren

• Betere isolatie
• Uw huis ziet er weer uit als nieuw
• Inbraakpreventie

Doordat nieuwe ramen en deuren goed isoleren, verhoogt uw wooncomfort. Tegelijkertijd verlaagt u uw energierekening met €150 per jaar als u kiest voor energiezuinige ramen.

Benieuwd wat nieuwe ramen en deuren naar uw wensen kosten? vraag hier uw gratis en vrijblijvend offertes voor ramen en deuren aan, dan zorgen wij ervoor dat u in contact komt met de bij ons aangesloten specialisten. Zij helpen u graag!

Binnenzonwering
Binnenzonwering
Binnenzonwering

Sfeervolle zonwering

Binnenzonwering brengt veel voordelen met zich mee. Het is niet alleen heel mooie raamdecoratie, maar het zorgt ook voor een goede temperatuur in huis. Met felle zon wordt uw huis niet te warm en als het koud is buiten, houdt uw binnenzonwering de kou buiten. Dit zorgt dus ook voor een lagere energiefactuur!

Prijs binnenzonwering

Wat u precies betaalt voor uw binnenzonwering hangt af van wat u precies wilt. U betaalt voor het ene type zonwering meer dan voor een ander type zonwering. Meestal worden de prijzen per vierkante meter of per meter in de breedte berekend.

Wilt u weten wat voor u precies de mogelijkheden zijn en wilt u offertes op maat ontvangen? Door uw gegevens achter te laten, komt u in contact met maximaal vijf zonweringspecialisten die u graag verder helpen.