Loading...

Over DBJ

HERNIEUWBARE ENERGIE
DBJ gelooft in duurzame energie. Daarom kan je bij ons terecht voor de installatie van groene technologieën zoals warmtepompen, warmtepompboilers, zonneboilers en hybridesystemen. Op deze manier genieten zowel jij als ons milieu van de talloze voordelen die duurzame energie te bieden heeft. Daarnaast kan de klant genieten van verschillende premies.

VERBOUWING OF NIEUWBOUWPROJECT
Bij een verbouwing of een nieuwbouwproject is de keuze van uw centrale verwarming cruciaal. DBJ werkt met kwaliteitsmerken die een laag verbruik hebben, gebruiksvriendelijk zijn en een lange levensduur garanderen. Ook voor de sanitaire leidingwerken en vloerverwarming kan u op ons rekenen. Kiest u voor een moderne of een landelijke badkamer, we bespreken de keuze van de materialen en geven de beste opties qua prijssetting en kwaliteit.

DIENST NA VERKOOP
Wij werken met een eigen dienst na verkoop zodat de klant een goede service aangeboden krijgt (bijvoorbeeld het 2 jaarlijks onderhoud van de cv ketel). Daarnaast kunt u voor dringende reparatiewerken bij DBJ terecht, ook in het weekend.

Kenmerken

200+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2023
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
Sinds 2013
ingeschreven bij KBO

Voorwaarden

2 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (3)

Filip

Cv-ketel installeren of vervangen
Geverifieerde klant

snel, goed

Binnen week was ketel geplaatst. Alles werkt naar behoren. Jan hielp ook bij het diagnosticeren van een vochtprobleem in de schouw dat hij opmerkte bij de montage van de ketel.

Uitgevoerd op 28-03-2024

Van den Wyngaert

Cv-ketel installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Nauwkeurig, uitstekende kwaliteit

Jan heeft ons voorafgaand zeer correct geadviseerd, een correcte offerte gegeven en toen het nodig was direct uit de brand geholpen. De installatie werkt perfect en is zeer vakkundig geplaatst. Communicatie verliep ook enorm goed, alles liep perfect zoals vooropgesteld.
Wij kunnen deze vakman alleen maar aanraden.

Uitgevoerd op 23-10-2023

lucienne

Cv-ketel installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

zeer tevreden

alles is tip top in orde

Uitgevoerd op 01-08-2023

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij DBJ