DL Groep België

7.7 (6 reviews )

Deel dit bedrijf

Over DL Groep België

DL Vochtbestrijding Groep Marktleider in Vochtbestrijding, Kelderdichting, Gevel Renovatie, Ventilatie. Wij zijn gespecializeerd in Totaal renovatie waar de klant maar een aanspreekpunt heeft: DL. Daarbij helpen u ook met dak/gevel isolatie en badkamer renovatie. Als specialist inzake Vochtbestrijding, sinds 2001, groeide DL Vochtbestrijding uit tot marktleider in Vlaanderen. DL Vochtbestrijding werkt met eigen producten en technieken, wat uniek is op de Belgische markt. Onze bedrijf beschikt over alle nodige attesten van WTCB, ATG en BUTG en levert de waarborgcertificaten op de uitgevoerde werken. NABIJHEID, EERLIJKHEID, KWALITEIT, SERVICE EN ENGAGEMENT zijn de waarden die we koesteren in ons bedrijf.

Projecten (1)

Bekijk alle projecten

reviews (6)

5
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
Afspraken

Op tijd uitgevoerd.Proper werk

Het advies door de verkoper was gelijklopend met de verkopers van andere firma's. Hij gaf mij ook duidelijk de verschillende mogelijkheden om het vocht te bestrijden. De werken werden op één, lange, dag uitgevoerd. Het resultaat één dag de feiten is mooi. Afwachten nu of het probleem echt is opgelost.
De communicatie met de Poolse arbeiders verliep stroef. De technisch adviseur had beloofd tijdens werken ter plaatse te komen doch dit is NIET gebeurd.

Uitgevoerd op 19-10-2017 door:

client/reviews.write