Loading...

Over BEPROJECTS.be

Wat begon als een hobby, liep uit tot de overname van een bedrijf en lokale, later regionale en nu zelfs nationale groei. Als jong, dynamisch familie-bedrijf heeft BEPROJECTS.be één doel "de klant helpen met de perfecte betaalbare oplossing voor zijn/haar project"

We doen alles van uit een passie voor energiezuinigheid, en om onze klanten echt te helpen! BEPROJECTS.be 'build with passion' is dan ook een terechte slogan! We doen heel wat, maar leggen wel de focus op het geen voor een energiebesparing zorgt in de woning of kantoor-gebouwen van onze klanten. Van zonnepanelen, thuisbatterijen en laadpalen tot warmtepompen, zonneboilers, condensatieketels, isolatie en zelfs dakwerken.

Onze atelier biedt zelfs de mogelijkheid tot maatwerk, maatkasten, keukens, hiervoor hebben we recent ons bedrijf uitgebreid. Ben je op zoek naar een betrouwbare, snelle maar toch efficiënte partner om jouw project te realiseren, van klein tot groot, van a tot z, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Van renovatie-project tot nieuwbouw, natuurlijk zijn we in de markt begonnen met zonnepanelen en warmtepompen, later condensatieketels, boilers en isolatie, en recent batterijen en laadpalen, doch worden we ook vaker gevraagd voor totaal-projecten. Vraag vrijblijvend uw offerte, en val omver van de prijs, kwaliteit en service die je zal ervaren.

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2021
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
11-15
medewerkers
Sinds 2011
ingeschreven bij KBO

Voorwaarden

Biedt garantie
Vraagt om aanbetaling
van 80% aan consumenten

Reviews (0)

Schrijf een review
Nog geen reviews geschreven