Loading...

Over BeliVert

Premium partner

Redenen genoeg om een beroep te doen op ons uniek 5-stappenplan:

Analyse van je woning

Omdat elk huis anders is, maakt de BeliVert-adviseur een grondige analyse van je woning: van je energieverbruik en van de grootste energievreters die je factuur de hoogte injagen.

Advies op maat

Onze adviseur zorgt op basis van zijn analyse en jouw wensen voor een oplossing op maat. . Je adviseur berekent onmiddellijk hoeveel (financieel) voordeel je eruit haalt.

Vakmensen ter plaatse

Ervaren vakmensen zorgen voor een professionele plaatsing van de volledige installatie.

Geen administratie

Wij verzorgen de volledige administratieve afhandeling van je dossier.

Service na installatie

Je krijgt een gedegen garantie op de volledige installatie. Je Belivert-adviseur blijft ook na je aankoop voor je klaarstaan.

Kenmerken

Premium partner
Aanbevolen partner
van Solvari
4.600+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2017
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
26-50
medewerkers
Sinds 2010
ingeschreven bij KBO

Voorwaarden

30 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (12)

Ronny Pots

Topproduct met 40jaar garantie.

We hebben nu 18 maanden zonnepanelen geplaatst door firma Belivert, eerlijke prijs voor superkwaliteit, hebben ondertussen ook 2 batterijen laten plaatsen door zelfde firma, goede dienst na verkoop. Ronny.

Uitgevoerd op 21-03-2024

Elodie B

Vooreerst werden onze wensen beluisterd

Vooreerst werden onze wensen beluisterd om daarna meerdere offertes op te stellen zodat wij als klant het ideale pakket op maar konden kiezen dat bij onze woning en ons gezin paste. Bij plaatsing werd alles naar wens voltooid. Plaatsers stelden vriendelijkheid en snelle plaatsing voorop. Wij zijn alvast tevreden klanten! Een dank je wel voor de goede service. Vooreerst werden onze wensen beluisterd om daarna meerdere offertes op te stellen zodat wij als klant het ideale pakket op maar konden kiezen dat bij onze woning en ons gezin paste. Bij plaatsing werd alles naar wens voltooid. Plaatsers stelden vriendelijkheid en snelle plaatsing voorop. Wij zijn alvast tevreden klanten!

Uitgevoerd op 17-03-2024

Lies Trotseart

We zijn heel tevreden met de

We zijn heel tevreden met de installatie. Op vrij korte tijd liggen de zonnepanelen op mijn dak en is mijn thuisbatterij genstalleerd, alles volgens de afgesproken offerte. We werden zeer goed begeleid in dit proces. Alles is prima verlopen en zo kan ik nog dit jaar mijn premie aanvragen. We kunnen belivert aan iedereen aanbevelen.

Uitgevoerd op 17-03-2024

Els Billiouw

Firma Belivert kan ik helaas niet

Firma Belivert kan ik helaas niet aanbevelen .... verkoop gaat zeer vlotjes ... alle uitleg van onze vertegenwoordiger telkens heel beleefd en professioneel , hierdoor waren we des te meer overtuigd en besloten in september onze zonnepanelen te bestellen zodat we ook nog de premie mee konden pikken . Helaas is bij de aansluiting van alles fout gelopen , de Electricien plaatste de zekeringen verkeerd in onze meterkast waardoor er kortsluiting ontstond , alsook werd ons verteld dat onze aarding niet in orde was en we deze eerst in orde moesten brengen voordat de keuring in orde kon gebracht worden . De installatie werd afgekoppeld door Belivert in afwachting van de keuring , en de aarding ..... de geplande keuring in december hebben we dus uiteraard zelf afgezegd , Echter bleek dat we toen we onze meterkast lieten nazien door onze eigen elektricien onze aarding perfect in orde was ! hier hebben we een uitgebreid verslag van ! De aansluiting en keuring kon door deze problematiek pas vorige week plaatsvinden , onze premie kunnen we naar fluiten , compensatie krijgen we niet gezien we volgens de zaakvoerder ZELF de keuring hebben afgezegd .... beschamend dit ! Onze installatie was op datum van voorziene keuring NIET aangesloten ! Bijkomende : bij onze installatie van 15500 Euro hebben we zelf moeten uitzoeken hoe de app hiervoor werkt ,en deze zelf moeten installeren .... Mijn buren in de straat ondervinden zelfde ernstige problemen met Belivert , deze mensen ontvingen zelfs dreig telefoons van deze firma ! Lees aub de vele recensies goed door voor je besteld , wij hadden dit beter ook gedaan . TIP : Bestel bij een kleine firma die alles zelf doet zowel verkoop plaatsing en aansluiting ! Hier ben je slechts een nummer en indien je de pech hebt dat een onderaannemer fouten maakt steken ze de schuld op de klant !

Uitgevoerd op 08-03-2024

Bob Iep

Top bedrijf met top producten

Van het eerste plaats bezoek met Benedikt tot het plaatsen van de installatie hebben wij niks anders dan een prettig ervaring. Dienst na verkoop heeft mij ook al 2x netjes geholpen. Wij zijn zo tevreden met Belivert dat we hen op nog 2 plaatsen hebben aanbevolen en ook deze partijen zijn in zee gegaan met Benedikt/Belivert.

Uitgevoerd op 09-02-2024

Anton Deruwe

installatie zonnepanelen en batterij door BeliVert

Offerte, planning en de uitvoering van de werken was perfect volgens de afspraken. Ook de opvolging voor optimaal inzet energie gestockeerd door de batterij, via de app werkt zeer goed en is overzichtelijk.

Uitgevoerd op 09-02-2024

Felix Perneel

Zeer tevreden

Ik heb onlangs 14 zonnepanelen gekocht samen met een batterij bij Belivert. Naast de snelle levering had ik ook een heel vriendelijke verkoper, Sven Stieners, die me alles tot in de puntjes uitgelegd heeft. Zeer tevreden van plaatsing en service. Aanrader!!

Uitgevoerd op 06-02-2024

Ellemieke

We zijn oprecht fan van de vlotte

We zijn oprecht fan van de vlotte communicatie en de topservice! We kregen een heel deskundige uitleg vooraf en de zonnepanelen werden vrij snel na aankoop geplaatst. Als we een mailtje stuurden met een vraag kregen we binnen de 24u antwoord. Om de zonnepanelen na keuring aan te melden bij Fluvius kregen we een heel overzichtelijk en ingevuld stappenplan toegestuurd, waardoor de aanmelding heel makkelijk verliep. Een aanrader!

Uitgevoerd op 05-02-2024

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij BeliVert