Belisol Sint-Truiden

Belisol Sint-Truiden

Spookvliegerlaan 1151
3800 Sint-Truiden

Bij Belisol maken en plaatsen we ramen en deuren, geen achterpoortjes. We laten geen openingen voor excuses of verrassingen. Dezelfde zin voor perfectie die we toepassen op een werf, passen we toe op onze relatie met u.

Onze producten vertegenwoordigen een belangrijke investering in een gezinsbudget, en we vinden dat daar van onze kant ook een lange- termijnengagement tegenover moet staan: de Belisol Belofte.

1. Onze ramen en deuren passen bij uw smaak, woning en budget.

Bij Belisol maken we kwaliteitsramen en deuren in pvc, aluminium en hout. We garanderen u maatwerk dat wordt gecreëerd volgens de laatste normen op het gebied van isolatie en met een look die elk type huis opwaardeert. Met de juiste keuze van profiel en glas bespaart u flink op uw energiefactuur. Dat beloven we u. Een Belisol-adviseur begeleidt u vakkundig in uw keuze en geeft u helder en gefundeerd advies.

2. Elke bestelling verloopt professioneel en punctueel.

Een vakman meet alles op bij u thuis en overloopt alle technische details van het project, inclusief precieze timings, werkmethoden en het te verwachten resultaat. Van bij de aanvang van uw project zijn dus alle verrassingen uitgesloten . De gemaakte afspraken over timings beschouwen we als een engagement waarvan niet wordt afgeweken.

3. We plaatsen vakkundig en werken af met liefde.

Ramen en deuren van Belisol worden enkel geïnstalleerd door vakmensen die we zelf geselecteerd en geregistreerd hebben. Dat is de beste garantie voor een perfect uitgevoerde job, volgens onze hoge normen. Onze plaatsers worden voortdurend geëvalueerd en zo nodig bijgestuurd, want het gaat niet enkel om vakmanschap, maar ook om respectvol gedrag en liefde voor het vak . Proper werk en opruimen bij de oplevering is daar maar één voorbeeld van.

4. Kwaliteitscontrole en 10 jaar garantie zijn altijd inbegrepen.

Bij de oplevering volgt er altijd een strikte kwaliteitscontrole. Stellen we toch nog een probleem vast – een menselijke of technische fout - dan kan u rotsvast rekenen op een snelle oplossing, en blijven we steeds beschikbaar voor al uw vragen. En omdat we zeker zijn van de kwaliteit van onze ramen en deuren én van onze plaatsing, krijgt u er nog eens 10 jaar garantie bovenop.

0 reviews

Belisol Sint-Truiden heeft nog geen beoordelingen ontvangen. Bent u de eerste?

2 werkzaamheden

Ramen en deuren
Ramen en deuren
Ramen en deuren

Lagere energiefactuur

Zijn uw ramen en deuren aan vervanging toe of bent u toe aan een nieuwe uitstraling van uw woning? Nieuwe ramen en deuren kunnen namelijk een wereld van verschil maken! Ramen en deuren van pvc zijn leverbaar in alle denkbare kleuren, dus het past altijd bij uw woning.

Voordelen nieuwe ramen en deuren

• Betere isolatie
• Uw huis ziet er weer uit als nieuw
• Inbraakpreventie

Doordat nieuwe ramen en deuren goed isoleren, verhoogt uw wooncomfort. Tegelijkertijd verlaagt u uw energierekening met €150 per jaar als u kiest voor energiezuinige ramen.

Benieuwd wat nieuwe ramen en deuren naar uw wensen kosten? vraag hier uw gratis en vrijblijvend offertes voor ramen en deuren aan, dan zorgen wij ervoor dat u in contact komt met de bij ons aangesloten specialisten. Zij helpen u graag!

Veranda's
Veranda's
Veranda's

Een echte toevoeging aan uw huis

Altijd kunnen genieten van het weer en een extra stukje comfort aan uw woning toevoegen? Dit doet u met een veranda! De mogelijkheden zijn eindeloos: u kunt kiezen uit verschillende materialen, wel of geen overkapping en wel of geen glas.

Een veranda is met recht een toevoeging aan uw woning. U kunt zelf bepalen in wat voor stijl de veranda gebouwd wordt. Creëer geheel naar eigen wens een extra woonkamer met een aanbouw aan huis!

Ontdek wat voor u de mogelijkheden zijn en wat u daarvoor betaalt. Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan en kom in contact met bij ons aangesloten specialisten. Zij helpen u graag!

Bedrijfsvideo