Loading...

Over Be Solar

BE SOLAR werd opgestart vanuit een gemeenschappelijke passie voor de hernieuwbare energie-industrie door Anthony Ophoff en Filip Luyckx.

Anthony Ophoff maakte een achttal jaar geleden zijn intrede op de energiemarkt en kwam hierbij reeds in contact met meer dan 3000 klanten. Panelen en omvormers worden geselecteerd op basis van dakoppervlak, omgevingsfactoren en het elektriciteitsverbruik. Op basis van zijn jarenlange ervaring als energieconsulent wordt een inschatting gemaakt van uw toekomstig energieverbruik met het meest voordelige energietarief.

Filip Luyckx, burgerlijk ingenieur met specialisatie energietechnieken, maakt een grafisch ontwerp via computer simulatie om de daadwerkelijke plaatsing optimaal voor te bereiden waarbij het esthestische aspect van de woning niet uit het oog wordt verloren.
Samen met een gespecialiseerd team wordt gezorgd voor een efficiënte plaatsing van de zonnepanelen.

Jarenlange ervaring in de sector en een op maat gemaakte installatie aan eerlijke prijzen zijn de ultieme combinatie die BE SOLAR sterk op de kaart zetten.


ONZE MISSIE
Onze focus ligt op het creëren van hernieuwbare energie door te kiezen voor de meest duurzame en kwalitatieve materialen.

Voor elke klant afzonderlijk wordt een op maat gemaakte installatie uitgewerkt. Op deze manier proberen wij aan alle vragen en noden te voldoen. Onze service legt niet alleen de focus op de juiste installatie, maar ook voor professioneel advies helpen wij U graag verder.

ONZE VISIE
Hernieuwbare energie is zowel economisch, ecologisch als toekomstgericht een goede investering.

Kenmerken

1.200+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2018
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Review (1)

Isabelle

Zonnepanelen installeren

Be Solar

Aanbevolen door klant

Zeer tevreden, aan te bevelen

Na enig vergelijk kozen we voor dit jong en gedreven team. We werden overtuigd door hun oog voor detail en het zoeken naar een oplossing op maat. De uitvoering werd zorgvuldig voorbereid en correct en precies uitgevoerd, het werk gebeurde ook netjes zonder enige rommel of schade. Er werd bovendien vlot en snel gereageerd op vragen.

Uitgevoerd op 06-12-18

Vraag offerte aan bij Be Solar