Be Solar
1 10.0 10 1
10,0
Prijs/kwaliteit
10.0
Service
10.0
Afspraken
10.0

Be Solar

Kloosterstraat 73
9150 Rupelmonde

BE SOLAR werd opgestart vanuit een gemeenschappelijke passie voor de hernieuwbare energie-industrie door Anthony Ophoff en Filip Luyckx.

Anthony Ophoff maakte een achttal jaar geleden zijn intrede op de energiemarkt en kwam hierbij reeds in contact met meer dan 3000 klanten. Panelen en omvormers worden geselecteerd op basis van dakoppervlak, omgevingsfactoren en het elektriciteitsverbruik. Op basis van zijn jarenlange ervaring als energieconsulent wordt een inschatting gemaakt van uw toekomstig energieverbruik met het meest voordelige energietarief.

Filip Luyckx, burgerlijk ingenieur met specialisatie energietechnieken, maakt een grafisch ontwerp via computer simulatie om de daadwerkelijke plaatsing optimaal voor te bereiden waarbij het esthestische aspect van de woning niet uit het oog wordt verloren.
Samen met een gespecialiseerd team wordt gezorgd voor een efficiënte plaatsing van de zonnepanelen.

Jarenlange ervaring in de sector en een op maat gemaakte installatie aan eerlijke prijzen zijn de ultieme combinatie die BE SOLAR sterk op de kaart zetten.


ONZE MISSIE
Onze focus ligt op het creëren van hernieuwbare energie door te kiezen voor de meest duurzame en kwalitatieve materialen.

Voor elke klant afzonderlijk wordt een op maat gemaakte installatie uitgewerkt. Op deze manier proberen wij aan alle vragen en noden te voldoen. Onze service legt niet alleen de focus op de juiste installatie, maar ook voor professioneel advies helpen wij U graag verder.

ONZE VISIE
Hernieuwbare energie is zowel economisch, ecologisch als toekomstgericht een goede investering.

Bij aankoop van ieder zonnepaneel, krijg je van ons SOLAR-team, een SOLAR-ticket.Ga je dus voor een installatie van 15 zonnepanelen, krijg je bovenop je duurzame investering 15 SOLAR-tickets cadeau.Tijdens de winter wordt er één gelukkige winnaar getrokken die samen met zijn of haar partner naar een tropisch oord mag vertrekken op kosten van BE SOLAR!

1 review

Uitgevoerd op 06-12-18 door:

Be Solar

10 10
10

Zonnepanelen

Zeer tevreden, aan te bevelen

Aanbeveling:
Na enig vergelijk kozen we voor dit jong en gedreven team. We werden overtuigd door hun oog voor detail en het zoeken naar een oplossing op maat. De uitvoering werd zorgvuldig voorbereid en correct en precies uitgevoerd, het werk gebeurde ook netjes zonder enige rommel of schade. Er werd bovendien vlot en snel gereageerd op vragen.

7 projecten

Installatie met 16 LG panelen van 325Wp
Installatie met 16 LG panelen van 325Wp
16 LG panelen met een piekvermogen van 325 in combinatie met een SMA omvormer
Intallatie van 14 Axitec panelen van 275Wp
Intallatie van 14 Axitec panelen van 275Wp
Een installatie van 14 Axitec panelen met een piekvermogen van 275Wp in combinatie met een SMA omvormer.
Installatie LG panelen full black
Installatie LG panelen full black
31 LG panelen full black (NeONR2 black LG320N1K-A5) in combinatie met een solar edge omvormer om het rendement te maximaliseren. Totaal verwachte jaarlijks opbrengst van 10.000kWh.

1 werkzaamheid

Zonnepanelen
Zonnepanelen
Zonnepanelen

Verdien €16.000 in 20 jaar

Veel Vlamingen zijn geïnteresseerd in zonnepanelen. Dit is best logisch als u bedenkt dat u in 20 jaar maar liefst €16.000 kunt besparen. Als u investeert in zonnepanelen, profiteert u tientallen jaren van de door uzelf opgewekte energie. En dit levert meer op dan de rente over uw spaargeld!

Voordelen zonnepanelen

• Duizenden euro’s besparen
• Goed voor het milieu
• Vrijwel geen onderhoud
• U verhoogt de waarde van uw woning

Zonnepanelen: offertes vergelijken

Bent u ook enthousiast? Vergelijk zonnepanelen offertes van Vlaamse vakmannen bij u in de buurt. Ze helpen u graag.