ASDECO BVBA
15 9.5 10 15
9,5

"Mooi afgewerkt! Gans tevreden!"

15 reviews  |  Beoordeel dit bedrijf »

Prijs/kwaliteit
9.3
Service
9.7
Afspraken
9.7

ASDECO BVBA

Kerkstraat 20
9900 Eeklo

BUDGETVRIENDELIJK SCHILDEREN?

OF TOCH LIEVER TOPKWALITEIT?

Bij ons kan werkelijk iedereen terecht.

Dankzij vele jaren ervaring, gespreid over vele honderden werven en opdrachten, kunnen wij voor iedereen een technisch en esthetisch verantwoorde oplossing bieden, geheel beantwoordend aan UW eisen en normen op het vlak van afwerking, prijs en kwaliteit.

Wat wij u te bieden hebben:

KWALITEIT, hoe dan ook, in elke prijsklasse. Technisch verantwoorde oplossingen, uitgevoerd met oerdegelijke producten.

ZEKERHEID, want wij zijn fier op ons werk. U zult waar krijgen voor uw geld en de werken zullen correct uitgevoerd worden.

GARANTIE, want wij hebben het volste vertrouwen in onze werken die geheel volgens de regels der kunst uitgevoerd worden.

EEN CORRECTE PRIJS, vast en onveranderlijk zo u dit wenst, of anders gewoon per uur, wat eigenlijk het eerlijkste is voor iedereen.

Wij geven met plezier en geheel vrijblijvend meer tekst en uitleg tijdens een persoonlijk onderhoud.

Bestel NU voor de winter 2018-19 en krijg 20 liter plafondverf voor 1 euro!

15 reviews

Uitgevoerd op 18-09-2017 door:

ASDECO BVBA

10 10
10

Schilders

Professionele aanpak! Zeer tevreden

Aanbeveling:
Heel duidelijke prijsofferte met zeer veel informatie. Afspraken werden correct nageleefd. Professionele aanpak! Ik ben heel erg tevreden over het resultaat en mijn keuze voor 'een echte vakman met fierheid en liefde' voor zijn vak.

Uitgevoerd op 31-07-2017 door:

ASDECO BVBA

9.7 10
9,7

Schilders

Goede afspraken. Perfect resultaat!

Aanbeveling:
Deze vakman is gedreven door kwaliteit, van offerte tot oplevering. Duidelijke afspraken en wederzijds vertrouwen lieten zelfs toe de werken tijdens ons verlof te laten uitvoeren, met tussendoor voortgangsrapportering via foto's en bij terugkeer een perfect resultaat.
Absoluut een aanrader!

Uitgevoerd op 22-05-2017 door:

ASDECO BVBA

9.7 10
9,7

Schilders

Perfecte kwaliteit en levertijd!!

Aanbeveling:
Alle schilderwerken waren op tijd geleverd ondanks het slechte weer. Zeer goede uitleg gekregen bij de offerte en de werken zijn geleverd zoals op dezelfde offerte omschreven. Mocht ik nog schilderwerken hebben zou ik Asdeco zeker terug contacteren.

Uitgevoerd op 22-05-2017 door:

ASDECO BVBA

9.7 10
9,7

Schilders

CORRECT, PROFESSIONEEL EN KWALITEIT

Aanbeveling:
TERUG GEKOMEN VAN VAKANTIE EN WIJ HADDEN OPNIEUW EEN VAKANTIEGEVOEL MET DE PRACHTIGE SCHILDERWERKEN8
HET IS EEN BEDRIJF WAAROP MEN KAN REKENEN; EEN TEVREDEN KLANT!

Uitgevoerd op 15-09-2016 door:

ASDECO BVBA

9 10
9

Schilders

Zeer tevreden!

Aanbeveling:
Zeer duidelijke gedetailleerde offerte, met goede prijs-kwaliteit, duidelijke termijn afspraak, uitvoering vol volgens verwachting, mooi resultaat!

Uitgevoerd op 18-11-2016 door:

ASDECO BVBA

9.7 10
9,7

Schilders

Zeer tevreden, herhaling vatbaar

Aanbeveling:
Alle gemaakte afspraken werden stipt nagekomen. Alles werd zeer netjes achtergelaten

Uitgevoerd op 02-11-2016 door:

ASDECO BVBA

9.7 10
9,7

Vloer renoveren

Professioneel en nauwkeurig!

Aanbeveling:
Vloerrenovatie en schilderwerken: professioneel advies, antwoord op al je vragen en op korte termijn gerealiseerd! Grote metamorfose, waar je elke dag opnieuw van geniet.

Uitgevoerd op 11-10-2017 door:

ASDECO BVBA

10 10
10

Schilders

Mooi afgewerkt! Gans tevreden!

Aanbeveling:
Goed advies gegeven, een schappelijke offerte gekregen, zeer mooi afgewerkt! Zeker aan te raden!

19 projecten

Bekijk dit project
Bekijk dit project
Bekijk dit project
Bekijk dit project
Bekijk dit project
Bekijk dit project
Bekijk dit project
Bekijk dit project
Bekijk dit project
Bekijk dit project
Bekijk dit project
Bekijk dit project
Bekijk dit project
Bekijk dit project
Bekijk dit project
Bekijk dit project
Bekijk dit project
Bekijk dit project
Bekijk dit project

6 werkzaamheden

Behangen
Behangen
Behangen

Verfraai uw muren

Bent u toe aan nieuw behang op de muur en bespaart u zichzelf de stress en moeite het liefst? Dat kan! Wij kunnen ons voorstellen dat u niet uitkijkt naar naden die net te breed zijn en een print die nooit precies goed wil aansluiten. Daarom helpen we u bij het vinden van een behanger!

Wat kost een behanger?

Wat uw behangklus precies kost, hangt af van meerdere dingen. De prijs van behangen hangt af van het aantal rollen behang dat nodig is of het aantal uren dat de behanger nodig heeft. Daarnaast wordt de prijs bepaald door extra’s die u de behanger laat doen. Laat u bijvoorbeeld het oude behang door de behanger verwijderen of doet u dit zelf?

Wilt u graag uw muren laten behangen door een specialist? Via Solvari komt u in contact met maximaal vijf behangers die graag offertes op maat uitbrengen. Vind de specialist die bij u past en de beste deal!

Jaloezieen
Jaloezieen
Jaloezieen

Op een sfeervolle manier meer privacy

Bent u op zoek naar sfeervolle binnenzonwering die zorgt voor voldoende privacy? Dan zijn jaloezieën zeer geschikt!

Jaloezieën zijn in vele maten en materialen verkrijgbaar. Kiest u voor aluminium of houten jaloezieën, voor horizontale of voor volle lamellen of wilt u jaloezieën op maat laten maken? Wat u betaalt hangt af van wat u precies wilt. Meestal worden de prijzen per vierkante meter of per meter in de breedte berekend. Omdat er zo veel keuze is raden wij u aan advies te vragen aan een specialist om erachter te komen welk type jaloezie het beste aansluit bij uw wensen.

Jaloezieën brengen meer voordelen met zich mee. Ze bieden niet alleen zonwering in de zomer, maar ook extra isolatie in de winter. Dit resulteert tevens in een lagere energiefactuur voor u!

Wilt u graag weten welke mogelijkheden er voor u zijn en welke kosten die met zich meebrengen? Laat dan gerust uw gegevens achter en wij brengen u in contact met maximaal 5 specialisten voor vrijblijvend advies en offertes.

Gyprocwerken
Gyprocwerken
Gyprocwerken

Perfect resultaat

Wilt u snel en betaalbaar een extra muur plaatsen, muren mooi laten afwerken of een plafond laten verlagen? Dit kunt u laten doen met gyproc.

Met gyproc kunt u bijvoorbeeld uw zolderruimte opdelen in meerdere, mooie kamers of van één grote slaapkamer twee kamers maken. De mogelijkheden zijn eindeloos en u kunt alles bespreken met de specialist. Houd er rekening mee dat er verschillende afwerkmogelijkheden bestaan! Het is daarom verstandig om verschillende gyprocwerken offertes te vergelijken.

Bent u benieuwd naar uw mogelijkheden en wat de kosten zijn? Als u via Solvari gyprocwerken offertes aanvraagt dan zorgen wij ervoor dat uw gratis en vrijblijvend in contact komt met maximaal vijf specialisten die u graag verder helpen.

Schilders
Schilders
Schilders

Bescherm uw woningwaarde

Kan het houtwerk in uw woning wel een nieuwe verflaag gebruiken of bent u simpelweg uitgekeken op de huidige kleuren op uw muren? U kunt dan twee dingen doen: zelf gaan verven of uzelf moeite en stress besparen door een schilder in te schakelen die u het precieze werk uit handen neemt.

Werkzaamheden van een schilder

Een schilder kan het binnen­- en buitenwerk van uw woning verven. Het gaat dan om muren, ramen en deuren, plafonds en gevels. Restauratie of decoratie, het kan allemaal! Sommige schilders kunnen ook pleister- en behangwerk verzorgen.

Gratis offertes van schilders ontvangen

Bent u op zoek naar een schilder en wilt u graag de beste deal sluiten? Vraag gratis offertes aan en kom in contact met maximaal vijf bij ons aangesloten schilders. Zij helpen u graag.

Nieuwe vloer leggen
Nieuwe vloer leggen
Nieuwe vloer leggen

Geniet van een nieuwe vloer

Bent u toe aan een nieuwe vloer, maar weet u niet precies welke mogelijkheden er zijn en wat dan de beste optie is voor uw situatie? Ontdek het via Solvari! U kunt er natuurlijk voor kiezen uw nieuwe vloer zelf te leggen. Houd er rekening mee dat, als u een specialist inschakelt, u geen omkijken heeft naar het verwijderen van uw oude vloer en de afvoer ervan.

Kosten nieuwe vloer leggen

De precieze prijs van het leggen van uw nieuwe vloer hangt af van meerdere factoren. Wat voor vloer wilt u precies? Is die vloer lastig te leggen of valt dat mee? Welke plinten wilt u erbij? Moet uw vloer eerst geëgaliseerd worden of kan de nieuwe vloer zo gelegd worden? Wat vraagt de specialist per uur?

Wilt u een nieuwe vloer laten leggen? Door uw gegevens achter te laten, komt u in contact met maximaal vijf specialisten die u graag verder helpen.

Vloer renoveren
Vloer renoveren
Vloer renoveren

Uw vloer als nieuw

Kan uw huidige vloer wel wat renovatie gebruiken? Elke vloer heeft een specifieke behandeling nodig en het is belangrijk dat de renovatie goed wordt uitgevoerd.

U kunt de levensduur van uw vloer verlengen door hem goed te onderhouden. Of het gaat om oliën van de vloer of het waterdicht maken ervan, de bij ons aangesloten specialisten helpen u graag verder. Natuurlijk is het onderhoud van uw vloer niet alleen belangrijk voor de levensduur. Het zorgt er ook voor dat uw vloer er mooi uit blijft zien.

Wilt u weten wat het kost om uw vloer te laten renoveren en er weer uit te laten zien als nieuw? Laat uw gegevens achter en kom in contact met maximaal vijf vloerspecialisten. Zij helpen u graag!

Ons team

Zaakvoerder Chris Coppens