Loading...

Over Arenda BVBA

ARENDA RAMEN EN DEUREN
Van harte welkom op de website van Arenda. Wij leveren topkwaliteit ramen en deuren van zowel PVC als aluminium tegen betaalbare prijzen. Elke opdracht is maatwerk, hierbij houden we rekening met alle wensen en voorkeuren om zo een pasklare oplossing te bieden. Keuze staat bij Arenda voorop, daarom leveren we onze ramen en deuren niet alleen in verschillende materialen, maar ook in diverse stijlen en kleuren. Ook voor de ruiten en het hang- en sluitwerk zijn er verschillende opties om aan alle wensen van onze klanten te voldoen. Bekijk de diverse mogelijkheden op deze pagina, en neem voor meer informatie gerust even contact op met onze medewerkers.
VOORDELEN VAN ARENDA RAMEN EN DEUREN
Waarom kiezen voor Arenda? Hier zijn enkele voordelen van ons merk en onze werkwijze:
Hoge isolerende werking: Door een uitgekiende constructie produceren we ramen en deuren met een hoge isolatiewaarde. Dit zal leiden tot een besparing in de energiekosten, en er is meer controle over het klimaat in huis.
Geluidsdemping: Met ramen en deuren van Arenda leef je rustiger dankzij de akoestische demping. Of je naast een doorgaande weg woont, of op het platteland, met Arenda producten zul je het verschil ervaren.
PVC en aluminium: Wij geven graag de keuze aan onze klanten, daarom leveren we zowel PVC deuren als aluminium ramen en deuren. Op basis van de specifieke wensen van de klant bepalen we het meest geschikte materiaal.
Woon veiliger dankzij Arenda: Een inbreker gaat voor de eenvoudige prooi, door ramen en deuren op de juiste wijze te beveiligen zullen criminelen jouw woning voorbij lopen. Zowel in onze ramen als deuren passen we diverse inbraakwerende methodes toe.
Meer mogelijkheden: Niet iedereen houdt van dezelfde stijl ramen en deuren, daar houden we bij Arenda rekening mee. Daarom kun je kiezen uit klassiek, modern en alles wat daartussen zit. Een PVC raam met het uiterlijk van hout? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.
Arenda Ramen

Onze raamprofielen zijn van hoge kwaliteit waarmee ze een lange levensduur hebben, en er altijd netjes uitzien. Tevens zijn onze ramen onderhoudsvriendelijk en vuilafstotend.
Arenda Deuren

Niet alleen zijn onze deuren mooi om te zien, ze voldoen ook aan de hoogste eisen op het gebied van veiligheid. Laat je verrassen door de uitgebreide keuzemogelijkheden in stijlen en kleuren.

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2019
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (0)

Schrijf een review
Nog geen reviews geschreven