Aquagroup

4,5/5
(2 Reviews )

Meer over

Deel dit bedrijf

Over Aquagroup

Aquagroup
Met meer dan 30 jaar ervaring is Aquagroup uw leverancier van waterverachters, ontijzeraars of allerhande waterbehandelingen. Daarnaast is het grote succes van Aquagroup is te danken aan een onklopbare prijs/kwaliteit verhouding met perfecte service. Dankzij onze waterverzachters garanderen wij u alle voordelen van zacht water. Niet enkel gaan uw huishoudtoestellen langer mee, maar ook uw gezondheid en huid komt hier te goede van.

Met 6 Officiële dealers in België is Aquagroup in staat om dag in dag uit voor u klaar te staan tot in de verste uithoeken van het land. Onze vakmannen zijn technisch geschoold en uiterst bekwaam om u te helpen gaande van het uitvoeren van een wateranalyse tot het plaatsen van een waterverzachter. Alle klanten trachten we zo snel mogelijk op een professionele manier te helpen.

Onze missie?

Wij zijn tegen de agressieve deur aan deur verkoop voor waterverzachters. Onze klant staat centraal en eerlijkheid dragen wij hoog in het vaandel. Onze troef is dat wij uiterst transparante prijzen kunnen aanbieden en dit over geheel België. Dit resulteert dat wij waterontharders kunnen verkopen tegen de sterkste prijzen. Nadien zorgen wij ervoor dat deze door onze gespecialiseerde vakmannen geplaatst worden.

Kenmerken

6.100+
aanvragen behandeld
Sinds 2017
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (2)

Schrijf een review

Carl Piron

Waterontharder installeren of vervangen
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Nauwkeurig en snel

Snel ter plaatse voor opmeting alvorens offerte te maken. Offerte bekomen binnen de 2 dagen daarna
Werk uitgevoerd binnen 10 dagen na offerte. Uitstekende prijs/kwaliteit

Uitgevoerd op 23-12-2019

Eddy Engels

Waterontharder installeren of vervangen
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Technische uitleg onvoldoende

Geen uitleg door technicus om het toestel te regelen of te bedienen bij zelf onderhoud. Geen Nederlandstalige handleiding bij toestel (enkel op aanvraag Engelstalige handleiding ontvangen).

Uitgevoerd op 20-10-2019