Loading...

Over Ambachtelijk Beton

Ambachtelijk Beton heeft zich al meerdere jaren bewezen in home interieur en exterieur toepassingen. Door zijn unieke samenstelling en het gebruik van duurzame coating is het geschikt voor uiteenlopende decoratieve toepassingen. In het bijzonder voor badkamers, keukens, vloeren, meubels en andere interieurtoepassingen, maar ook buiten voor bijvoorbeeld het terras , buitenkeuken en decoratieve wanden .Door onze ervaring met diverse beton producten hebben wij voor u de beste producten van ambachtelijk-beton geselecteerd. Deze zijn waterdicht, slijtvast en zeer duurzaam. Ambachtelijk-beton is het product om uw woning of bedrijfspand een decoratieve afwerking met betonlook te geven die ook nog eens waterdicht en slijtvast is.Wij kunnen het Ambachtelijk-beton voor u aanbrengen door een team van gespecialiseerde verwerkers of U kunt eenvoudig zelf het Ambachtelijk-beton aanbrengen .

Kenmerken

200+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2021
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
2-5
medewerkers
Sinds 1997
ingeschreven bij KBO

Voorwaarden

5 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden
Vraagt om aanbetaling
van 50% aan consumenten

Reviews (8)

Davy

Badkamer renovatie
Aanbevolen door klant

Super.

Eerlijke, correcte service.

Uitgevoerd op 09-04-2021

Zoe

Badkamer renovatie
Aanbevolen door klant

Zeer geslaagd resultaat

Vlotte communicatie, duidelijke planning met respect voor timing, professionele uitvoering en een fantastisch resultaat!

Uitgevoerd op 10-04-2021

Rit

Badkamer renovatie
Aanbevolen door klant

Alles in orde

Kris is alle afsptaken correct nagekomen, werken zijn goed uitgevoerd, we zijn erg tevreden. Wel groot voorschot op voorhand te betalen, naar mijn ervaring ongebruikelijk in de bouwsector.

Uitgevoerd op 10-04-2021

Fam

Pleisterwerk
Aanbevolen door klant

Snelle en goede service

Kort na het 1e contact werd er prijs opgemaakt. Zeer snel konden de werken starten en die werden heel goed voorbereid en uitgewerkt. Zeer tevreden over het resultaat.

Uitgevoerd op 12-04-2021

Luc

Vloer renoveren
Aanbevolen door klant

Vakwerk!

We hebben een funderingsvloer in gepolijst beton laten plaatsen voor ons poolhouse door Ambachtelijk beton. Kris maakte een duidelijke prijsafspraak ,daarna volgde een stipte uitvoering met een schitterend resultaat !! Vakwerk bestaat nog !!

Uitgevoerd op 13-04-2021

Tom

Terras en oprit
Aanbevolen door klant

Erg tevreden

Ambachtelijk beton heeft een gepolierde betonvloer geplaatst als terras bij onze gerenoveerde woning. Door het voorafgaande bezoek met technische bespreking, was het zeer duidelijk wat er ging gebeuren, en welke voorbereidingen wij zelf konden treffen. De werken werden vlot en proper afgeleverd, en wij zijn erg tevreden over Ambachtelijk beton!

Uitgevoerd op 13-04-2021

Jochen

Badkamer renovatie

Proper en correct!

Houdt zich goed aan de afgesproken datums, werk is proper en correct.

Uitgevoerd op 14-05-2021

Patricia

Toiletrenovatie
Aanbevolen door klant

Super tevreden!

Werkt netjes. Komt afspraken na. Top. Ziet er perfect uit.

Uitgevoerd op 18-05-2021

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Ambachtelijk Beton