AJG-Systems

9.4 (23 reviews )
Offerte's vergelijken

Deel dit bedrijf

Projecten (7)

The Jane (2-Sterren restaurant)
The Jane (2-Sterren restaurant)
We hadden het voorrecht om de prachtige kerk in Berchem te beveiligen. Niemand minder dan The Jane (2-sterren restaurant) koos ons uit als partner voor hen te beveiligen.
The Holy Food Market
The Holy Food Market
The Holy Food Market is na 3 jaar verbouwen en werken eindelijk open gegaan. Voor de inbraakbeveiliging en camerabewaking deden ze beroep op ons.
Poule & Poulette
Poule & Poulette
De Poule & Poulette keten in Antwerpen doet al sinds hun eerste restaurant beroep op ons voor hun Alarmsystemen, Camerabewaking en hun Toegangscontrole.
Proxy Delhaize
Proxy Delhaize
De Proxy Delhaize was op zoek naar een nieuw camerasysteem. We plaatsten 36 camera's in heel de Delhaize waarvan 6 camera's gelinkt aan een self-scan kassasysteem wat uniek is het Delhaize concept in België
Spanje / Malaga
Spanje / Malaga
AJG gaat internationaal. Onze klant heeft een buitverblijf in Estepona en één van de belangrijkste eisen dat hij had, was dat degene die voor de beveiliging zou zorgen ook Nederlands zou spreken. In Spanje spreken ze enkel Spaans, dus was voor ons de keuze snel gemaakt om het vliegtuig te nemen en de klant te helpen met zijn veiligheid.
Onze eerste overname bij Securitas
Onze eerste overname bij Securitas
De dag dat we onze eerste overname gedaan hebben. We kochten 400 klanten over van Securitas.
Coole brandblussers
Coole brandblussers
Met dit perfect cadeau red je mensen hun leven. Onze coole brandblussers zijn uniek en zeer efficiënt. Het perfecte cadeau.