Loading...

Over AEW KAlders

We zijn gespecialiseerd in het adviseren & installeren van energiezuinige technieken. Dankzij de jarenlange ervaring als installateur, het juiste materiaal en directe import, zijn wij in staat U snel, vakkundig en voordelig technieken te leveren met een snelle terugverdientijd. Omdat we verder ook al 36 jaar actief zijn in elektriciteitswerken en totaalprojecten kunnen we de klant advies op maat geven en helpen van A tot Z. Zo behandelen we voor een nieuwbouw bv. de volledige elektriciteit, zonnepanelen, airconditioning, warmtepompen, ventilatie, domotica en alarminstallatie.

We komen persoonlijk de situatie analyseren, waaronder het opmeten van het dak inclusief enige obstakels maar ook de inval van het licht en enige schaduw wordt opgemeten. U ontvangt van ons een 3D intekening van uw huis incl. accurate rendementsstudie dat rekening houdt met uw situatie en schaduw.

We staan ook in voor alle administratieve verplichtingen zoals keuringen, ook voor eventuele premies.

Kenmerken

1.700+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2017
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
6-10
medewerkers
Sinds 1987
ingeschreven bij KBO

Voorwaarden

30 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (2)

MU

Zonnepanelen installeren
Geverifieerde klant

Installatie zonnepanelen

Installatie van de zonnepanelen is correct verlopen. Alles netjes afgehandeld, aangemeld bij Fluvius en gekeurd. Top service.

Uitgevoerd op 19-03-2024

Jasper

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Duidelijke, professionele expertise

Zeer goed en professioneel advies - het plaatsbezoek en de opmeting stak al direct boven de andere aanbieders uit. De enige die een schaduwopmeting hebben gemaakt (en dit ook ingecalculeerd in hun offerte). De 3D tekening was tóp en gaf ons direct de indruk over hoe het echt zou uitzien. De installatie ging vlot en professioneel. Het gesprek bij hun firma was het ook meer dan waard :-)

We hebben verder onze energierekening laten analyseren en hebben voortaan ook gratis sanitair warm water dankzij een warmtepompboiler ook geïnstalleerd door hun. Je merkt duidelijk dat ze al heel lang actief zijn in meerdere sectors.

Uitgevoerd op 22-08-2017

Vraag offerte aan bij AEW KAlders