Loading...

Over ACA VZW

ACA is een nationaal erkend controleorganisme voor keuringen van elektrische installaties, aardgas, drinkwater, riolering en stookolietanks. Daarnaast kan je bij ACA ook terecht voor de EPB-verslaggeving van (ver)bouwprojecten, het uitvoeren van luchtdichtheidsmetingen en het opmaken van een energieprestatiecertificaat (EPC) bij verkoop of verhuur van vastgoed.

Kenmerken

6.000+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2021
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (3)

Schrijf een review

sander

Elektriciens

Oneerlijk geldkloperij

installatie was terecht afgekeurd , keurder beloofde als bepaalde punten waren opgelost het gekeurd zou worden . punten waren opgelost en installatie was terug afgekeurd om nog maar eens een keuring te kunnen uitvoeren geldkloperij 1 woord BTV keuring !

Uitgevoerd op 19-08-2022

Nicolas

EPC keuring

Geen EPC keuring toch betalen

EPC-keurder kan niet onmiddelijk binnen. Vertrekt zonder al te veel moeite te doen. (1 telefoon, zelfs geen bericht) Stond bovendien hoogstwaarschijnlijk aan het verkeerde appartement, er was namelijk iemand thuis die geen belt heeft gehoord. Laat vervolgens 20 minuten na het overeengekomen uur aan telefoon verstaan dat het nu wel te laat is om terug te keren en dat het bezoek zal worden aangerekend. Achteraf vond niemand van het bedrijf het de moeite om de situatie ook maar enigszins recht te zetten.

Uitgevoerd op 20-05-2022

frans

Elektriciens
Aanbevolen door klant

nauwkeuring, stipt

zeer professioneell

Uitgevoerd op 20-12-2021

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij ACA VZW