Loading...

Over ACA VZW

ACA is een nationaal erkend controleorganisme voor keuringen van elektrische installaties, aardgas, drinkwater, riolering en stookolietanks. Daarnaast kan je bij ACA ook terecht voor de EPB-verslaggeving van (ver)bouwprojecten, het uitvoeren van luchtdichtheidsmetingen en het opmaken van een energieprestatiecertificaat (EPC) bij verkoop of verhuur van vastgoed.

Kenmerken

7.900+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2021
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (6)

Schrijf een review

Patrick

EPC keuring
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Correct en volgens afspraak

Professionele keuring, correcte afhandeling, duidelijk rapport en goede communicatie over de voortgang.

Uitgevoerd op 17-05-2023

Isabelle

EPC keuring
Aanbevolen door klant

Vlug contact, correcte info

Heel vlug geholpen, correcte informatie

Uitgevoerd op 10-05-2023

Raymond

Elektriciens

Geldklopperij

Installatie eerste keer afgekeurd omdat er 3 stopcontacten geen aarding hadden. Er was blijkbaar ergens een draad losgekomen.
Herkeuring na enkele weken duurde geen 5 min. om deze stopcontacten te controleren. Detail: de controleur was al terug vertrokken voor het uur van afspraak !!! Volle prijs van een keuring moeten betalen: 181,50 € µ
Dit krijg je toch niet aan een serieus iemand uitgelegd. De perikelen van de autokeuring is klein bier in vergelijking met een elektriciteitskeuring van ACA.

Uitgevoerd op 30-03-2023

sander

Elektriciens

Oneerlijk geldkloperij

installatie was terecht afgekeurd , keurder beloofde als bepaalde punten waren opgelost het gekeurd zou worden . punten waren opgelost en installatie was terug afgekeurd om nog maar eens een keuring te kunnen uitvoeren geldkloperij 1 woord BTV keuring !

Uitgevoerd op 19-08-2022

Nicolas

EPC keuring

Geen EPC keuring toch betalen

EPC-keurder kan niet onmiddelijk binnen. Vertrekt zonder al te veel moeite te doen. (1 telefoon, zelfs geen bericht) Stond bovendien hoogstwaarschijnlijk aan het verkeerde appartement, er was namelijk iemand thuis die geen belt heeft gehoord. Laat vervolgens 20 minuten na het overeengekomen uur aan telefoon verstaan dat het nu wel te laat is om terug te keren en dat het bezoek zal worden aangerekend. Achteraf vond niemand van het bedrijf het de moeite om de situatie ook maar enigszins recht te zetten.

Uitgevoerd op 20-05-2022

frans

Elektriciens
Aanbevolen door klant

nauwkeuring, stipt

zeer professioneell

Uitgevoerd op 20-12-2021

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij ACA VZW