Meer en betere leads op maat? Bij Solvari natuurlijk!

Al bijna 15 jaar zorgt Solvari voor de ideale match tussen vakbedrijven en woningeigenaren. Het geheim achter dat succes van ons (ver)bouwplatform? Een continue stroom van meer dan 1.500 leads per dag voor Nederland en België. Maar wat is zo’n lead precies? Hoe zorgt Solvari voor die potentiële klanten? En waarom zijn ze zo interessant voor de groei van jouw bedrijf?

 

Hoe ziet een lead eruit?

We nemen de term ‘lead’ constant in de mond. Maar wat betekent dat nu precies? Een lead is een offerteaanvraag van iemand die zijn of haar woning wil renoveren en verduurzamen. Voor deze werken is deze woningeigenaar op zoek naar een vakspecialist. Kortom, een potentiële klant voor jou. Zo’n lead kan je bij Solvari kopen tegen een bepaalde kostprijs.

Hoe ziet een lead er dan uit? In je Solvari-account krijg je van zo’n potentiële klant info als hun contactgegevens, een beschrijving van het project, een foto van de woning, ... Dit ziet er dan zo uit:

Hoe zorgt Solvari voor zoveel leads?

Dagelijks kan Solvari meer dan 1.500 leads genereren: van A(fbraakwerken) tot Z(onnepanelen). Die continue en constante stroom aan toekomstige klanten creëren we uiteraard niet zomaar. Onze marketing- en serviceteams slaan elke dag de handen in elkaar en gaan als volgt te werk: 

 

1. Honderden informatieve websites

Dagelijks bezoeken duizenden woningeigenaren onze vele websites over (ver)bouwen. Zo hebben we meerdere sites over zonnepanelen, maar ook over isolatie, vochtproblemen, centrale verwarming, … Onze marketingexperten creëren sterke content op maat én zorgen ervoor dat die ook hoog scoort in de Google-rankings. Het resultaat? Iedereen die een vakbedrijf of info over renovatiewerken zoekt, komt onvermijdelijk op een Solvari-site terecht.

 

2. Gerichte advertenties

Via onze informatieve websites komt al een groot deel van onze offerteaanvragen binnen. Om die leads verder aan te vullen, werkt Solvari voor bepaalde types klussen ook met gerichte, betaalde advertenties. Door deze combinatie zorgen we altijd voor voldoende leads voor elk type vakspecialist, en dat in elke regio. Of je nu een isolatie-expert of loodgieter bent.

 

3. Grondige check van leads

Solvari matcht je niet zomaar met al deze potentiële klanten. Eerst doet ons serviceteam een grondige check van alle leads om te bevestigen dat het serieuze aanvragen zijn. Kloppen alle contactgegevens? Zijn de offerte-aanvragen gedetailleerd genoeg en weten mensen wat ze willen? Als dat het geval is, kan jij makkelijk die leads omzetten naar nieuwe klanten.

 

Hoe krijg ik die leads nu?

Dat is heel eenvoudig. Je meldt je gewoon vrijblijvend aan bij Solvari. Daarna kies je de formule die het best bij je past en je kan starten met leads kopen en het binnenhalen van extra opdrachten! 

Bedrijf aanmelden

 

 

Waarom leads kopen bij Solvari?

Wil je ook verder bouwen aan het succes van je bedrijf? Dan zijn nieuwe leads aankopen een basisingrediënt. Bij Solvari geniet je alvast van de volgende voordelen:

 Minder tijd verspillen aan marketing: zelf je klanten zoeken kost heel wat tijd. Dankzij Solvari moet je je geen zorgen meer maken over klantenwerving en marketing. Zo kan jij je concentreren op wat je het beste doet: vakwerk afleveren!

 Altijd een volle agenda: nog enkele gaatjes in je agenda of periodes waarin je orderboek minder makkelijk gevuld raakt? In dat geval is leads kopen duidelijk de beste oplossing. Zo kan je rekenen op een constante stroom van offerteaanvragen het hele jaar door!

 Eigen Account Manager: heb je nog vragen? Op zoek naar extra tips om leads over de streep te trekken? Je persoonlijke account manager staat altijd voor je klaar!

 Grondig gecontroleerde leads: mensen die twijfelen of niet weten wat ze willen? Die filteren we voor je weg. Zo kom je enkel in contact met leads die een klus echt willen laten uitvoeren.

Ook meer kwalitatieve leads op maat? Simpel, meld je gratis aan bij Solvari en we geven je graag meer uitleg. Sluit je nu aan!

 

Wat kost een gemiddelde lead?

De prijs van een lead hangt af van verschillende factoren: het type werken, de wet van vraag & aanbod, het aantal leads dat je afneemt, … Een paar voorbeelden van leadprijzen* voor enkele producten:

Soort lead Leadprijs
Waterontharder installeren Vanaf 25 euro
Zonnepanelen plaatsen Vanaf 30 euro
Vloerisolatie aanbrengen Vanaf 9 euro
Houten trap plaatsen Vanaf 8 euro

 * Deze leadprijzen zijn onder voorbehoud & kunnen steeds wijzigen.

 

Ook leads aankopen aan scherpe prijzen? Neem dan nu contact op met 1 van onze account managers via het aanmeldformulier van Solvari!

Meld je aan bij Solvari

Eerder bekeken pagina's