Badkamerrenovatie

Is het tijd voor een renovatie van je badkamer? Dan bepaal je zelf hoeveel je project kost en hoe ingrijpend de werken zijn. Samen met onze badkamerspecialisten maak je de juiste keuzes op maat van jouw situatie en budget! 

Vergelijk offertes

1549

Voordelen van een badkamerrenovatie

Hoger wooncomfort

Met een renovatie pas je je badkamer volledig aan jouw wensen aan. Je maakt slimme keuzes qua indeling, aantal wastafels, vloerbekleding, verwarming en ventilatie, ... 

Meerdere premies mogelijk

Je kan de kosten van je badkamerrenovatie drukken met de Mijn VerbouwPremie. Daarnaast zijn er ook nog het verlaagde btw-tarief, de Vlaamse aanpassingspremie, ... 

Mogelijk met elk budget

Je kan gaan voor een ingrijpende renovatie van je badkamer, maar je kan het ook goedkoper houden. Bepaal op voorhand je budget en je badkamerspecialist houdt daar rekening mee.

Vlotte plaatsing

Ga je zelf aan de slag? Dan kunnen de werken heel lang aanslepen. Door samen te werken met een expert ben je zeker dat je badkamerrenovatie snel vooruitgaat. 

Zo vind je de beste offertes via Solvari:

Stap 1

Offertes aanvragen

Solvari brengt je in contact met betrouwbare vakspecialisten. Beschrijf je project en dien je aanvraag in. Het is volledig gratis en vrijblijvend.

Stap 2

Prijzen vergelijken

Wij matchen je aanvraag vervolgens aan de meest geschikte vakspecialisten. Zij bezorgen je een offerte op maat zodat je goed kan vergelijken.

Stap 3

Kies en bespaar

Jij beslist of je al dan niet ingaat op een van de voorstellen. Kies het bedrijf dat jouw project realiseert zoals jij wil, tegen de beste prijs en voorwaarden.

Ervaringen van échte mensen

Hoe hebben anderen de uitvoering van hun projecten ervaren?

Zeer tevreden

Top gasten wisten wat ik wil Zeer mooi en netjes gewerkt Zeer aan te raden voor de genen die wat willen verbouwen

Samira uit Maaseik zocht naar Badkamer renovatie en koos voor Remo Project bv

Badkamer!!

Super werk geleverd … vakman met ervaring en denkt mee met klant! Heel tevreden met stip tijd & netheid! Zeker een aanrader… Dankjewel Jp Technics

Karel uit Deurne zocht naar Badkamer renovatie en koos voor JP Projects

Prijzen voor een badkamerrenovatie

De prijs van een badkamerrenovatie heb je zelf in de hand. Jouw keuzes qua indeling, materialen, afwerking, ... bepalen in grote mate het uiteindelijke kostenplaatje. Hieronder vind je alvast enkele richtprijzen: 

Type badkamer Gemiddelde kostprijs (excl. btw, incl. plaatsing)
Basic badkamer € 3.500 à 7.000
Gemiddelde badkamer € 7.500 à 12.500
Luxe badkamer € 12.500 à 25.000

Veelgestelde vragen over een badkamerrenovatie

Zo'n expert geeft je eerst en vooral advies dat goud waard is. Zijn je leidingen bv. aan vervanging toe of niet? Wat kan je behouden en wat moet je vervangen? Hoe maak je budgetvriendelijke keuzes qua materialen? Daarnaast ben je ook zeker van een correcte en snelle installatie en geniet je van de Mijn VerbouwPremie, het verlaagde btw-tarief, enz. 

Ook in een kleine badkamer kan je grootste dingen verwezenlijken. Je badkamerspecialist houdt dan rekening met enkele specifieke aandachtspunten. Hij werkt bv. met een zwevend badkamermeubel, kiest voor lichte kleuren, plaatst een douche en bad in 1, ... 

Je denkt best goed na over je toekomstige wensen en behoeftes. Denk je bv. aan kinderen of zijn je kinderen intussen bijna het huis uit? Daarnaast is het slim om meerdere toonzalen te bezoeken en je te laten inspireren. Jouw ideeën en moodboards kan je dan voorleggen aan meerdere badkamerspecialisten. Die werken graag een preciezer ontwerp voor je uit. 

Waarom kiezen voor Solvari?

6.000+ vakspecialisten
100.000+ uitgevoerde projecten
15 jaar marktleider in de Benelux

Ontvang offertes voor jouw badkamerrenovatie