Kom tot rust in je nieuwe badkamer

1549

Wil je heerlijk ontspannen? Realiseer nu je droombadkamer en ontspan

Is je badkamer verouderd of niet helemaal naar jouw smaak? Dan is het tijd om je badkamer te laten verbouwen. Er komt een hoop bij kijken om je badkamer een opfrisbeurt te geven, gelukkig zijn er badkamer en sanitair specialisten voor jou. Zij ontwerpen samen met jou de badkamer van je dromen.


Ontspanning

Onbewust breng je best veel tijd in de badkamer en op het toilet door. Het is dan ook fijn als de badkamer naar jouw wensen is geïnstalleerd. Zo zal de badkamer echt een punt van ontspanning en rust voor je zijn.

Veiliger

Verouderd sanitair zoals een bad-douche is geen aanrader meer, ze zijn erg glad en niet veilig. Kies daarom bijvoorbeeld voor een inloopdouche. Naast dat het veiliger is, oogt je badkamer ook een stuk groter.

Nieuwe technologie

Het is tegenwoordig een trend om je woning steeds meer te technologiseren. De badkamer doet hier natuurlijk ook aan mee. Daarom zijn er veel mogelijkheden op het gebied van verlichting en technologie. Kies bijvoorbeeld voor gemak, met verlichting wat aangaat als je binnenloopt.

Enthousiast geworden van deze voordelen? Vraag hier de gratis offertes aan

Wat zijn de mogelijkheden van badkamer en toilet sanitair installaties?

Er zijn veel mogelijkheden voor het installeren of vernieuwen van je badkamer en sanitair. Zo is het gebruikelijk om de muren opnieuw te stucen of betegelen, elektra te vervangen en nieuw sanitair en badkamermeubels te plaatsen. Bij een verbouwing  van de badkamer komt dus veel kijken

Hoe installeren de specialisten een nieuwe badkamer?

Er moet een hele hoop gebeuren bij een badkamer installatie/verbouwing. Een specialist zoals een loodgieter installeert de badkamer voor je. De meest gebruikte methode door specialisten voor het installeren van je badkamer lees je hieronder.

  • Verwijderen van de oude badkamer (als deze er is)
  • De badkamer wanden stucen
  • De aan en afvoeren leggen
  • Betegelen van de kamer
  • Afzuigsysteem en spots plaatsen
  • Het sanitair aansluiten
  • Kitwerk
  • Radiatoren plaatsen

Wat kost het installeren van een nieuwe badkamer en/of sanitair?

De kosten voor een installatie van een nieuwe badkamer en sanitair lopen erg uiteen. Dit komt omdat de prijs afhankelijk is van een aantal factoren. Hoe groot is de badkamer? Wat voor werkzaamheden hebben de specialisten? Wat kost het sanitair? Daarnaast hanteren de specialisten hun eigen prijzen, waardoor de kosten ook verschillen. Het is mogelijk om het zo gek te maken als je zelf wilt. Hierdoor lopen de kosten wel op van 2.000€ tot wel 10.000€.


Tip: is de badkamer niet toe aan volledige vernieuwing? Bespaar op je budget en kies voor een badkamerrenovatie Verander alleen de dingen die hier aan toe zijn. Zo bespaar je geld.

Ontvang een premie met je nieuwe badkamer


De overheid van Vlaanderen geeft renovatiepremies uit voor werken aan de sanitaire installaties. Hier kom je voor in aanmerking als je woning minstens 30 jaar oud is. Bij woningen die 25 jaar oud zijn maak je kans op een verbeteringspremie. Ben je 65-plus en heeft de badkamer aanpassingen nodig om het gebruiksgemak te verhogen? Hierbij heb je mogelijk recht op een aanpassingspremie. Daarnaast kom je in aanmerking voor een premie, als je milieuvriendelijke alternatieven installeert. Bij 3 energiebesparende maatregelen is er sprake van een totaalrenovatie bonus.

Lees meer over premies voor sanitair

Wil je meer informatie voor de aankoop van je nieuwe badkamer? Vraag hier binnen één minuut gemakkelijk je gratis offertes aan.

Meest gestelde vragen over het installeren van een badkamer/sanitair

Als je gaat wonen in je nieuwe woning heb je een badkamer nodig, maar ook als je een bestaande badkamer hebt en een andere wilt. Als je badkamer niet meer van goede kwaliteit is, is het slim om deze te vervangen. Kies een badkamer die past bij jou en bij je woning.

Specialisten op het gebied van sanitair installeren je badkamer. Het is mogelijk dat je loodgieter de badkamer installeert. Ontdek via Solvari welke specialist bij jou past en vraag je gratis offertes aan.

De prijzen van een nieuwe badkamer/sanitair lopen heel erg uit een. Het ligt eraan hoe groot je badkamer is, wat voor werkzaamheden de specialisten hebben en wat het sanitair kost. Daarnaast bepalen de specialisten zelf welke prijs ze hanteren.

Soms heb je een budget waar je je aan wilt houden. Hierbij is het handig om te kijken wat aan vervanging toe is en wat niet. Is je toilet nog in goede staat maar het bad niet? Vervang dan alleen je bad. Zo bespaar je kosten en blijf je binnen je budget!

Het is lastig om te bepalen wat voor badkamer bij je past. Laat de specialisten hierbij helpen. Door hun kunde en expertise zien ze snel wat past bij jou en je woning.

Wij willen jou graag in contact brengen met de beste specialisten op het gebied van badkamers/sanitair. Vraag nu de gratis offertes aan en vind de specialist bij jou in de buurt. Deze verschaft jou van gratis en vrijblijvend advies en informatie.

Eerder bekeken pagina's