Door enkele gegevens achter te laten, kunnen wij je in contact brengen met de juiste specialisten.  
Wat is je postcode?

(103 Reviews)
1044

Waarom kiezen voor nieuwe ramen?

Ramen en deuren zijn een belangrijk onderdeel van je woning. Als je ramen en deuren verouderd zijn of zelfs kapot, brengt dit problemen met zich mee zoals warmteverlies en houtrot. Door te kiezen voor nieuwe ramen en deuren kan je (weer) genieten van de volgende voordelen:

 Je bespaart op de energiefactuur;

 Geef je woning een frisse uitstraling;

 Je woning krijgt een beter energielabel én wordt meer waard;

 Je ramen isoleren weer zoals behoren, ook geluid van buiten uit;

 Verhoog je wooncomfort.

Kosten en premies van ramen en deuren

De gemiddelde kosten voor het plaatsen van nieuwe ramen en deuren, inclusief montage en hr++ glas, liggen rond de €700 en €950 per m2 raamoppervlakte. Door offertes te vergelijken via Solvari en in contact te komen met specialisten weet je precies waar je aan toe bent en vind je de beste deal voor je nieuwe ramen en deuren.
 

Nieuwe ramen en deuren vallen onder de Vlaamse renovatiepremie. Er zijn 2 verschillende premies waar je voor in aanmerking kunt komen:

  • Laat je de nieuwe ramen en deuren met hoogrendementsglas plaatsen door een erkende vakman, dan kan je in aanmerking komen voor een premie van 10€ per m²
  • Combineer je de nieuwe ramen met 2 andere energiebesparende maatregelen, zoals bijvoorbeeld spouwmuurisolatie en dakisolatie, dan kan je in aanmerking komen voor de totaalrenovatiebonus

Begin nu met vergelijken

Voor fijn wonen maak je gebruik van Solvari

Solvari is dé toonaangevende marktplaats om met de juiste vakman voor je woningverbetering in contact te komen.

Inmiddels kun je voor meer dan 50 verschillende klussen in en rond je huis terecht bij Solvari. Door via Solvari gratis offertes aan te vragen, kom je direct in contact met maximaal vier bij ons aangesloten specialisten uit je regio. Sinds onze start in 2009 zijn daar al honderdduizenden consumenten blij van geworden!

Ontvang offertes van bedrijven zoals:

Eerder bekeken pagina's