Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Guy

Vochtbestrijding
Geverifieerde klant

Vochtprobleem kelder

Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf. Nadat ik via Solvari dit bedrijf aangewezen kreeg had ik binnen de 24 uur reeds contact met dit bedrijf. Binnen de week kreeg ik al bezoek om een bestek op te maken. Dit zeer gedetailleerd bestek kreeg ik de dag nadien! De werken werden aangevat volgens voorgestelde planning (+/- 3weken). Beide techniekers waren volgens afspraak op tijd begonnen. Ter plaatse werd alles kort overlopen hoe de werkzaamheden zullen verlopen. Bij bijkomende vaststellingen werd ik steeds op de hoogte gebracht. Werken werden volgens schema correct EN zuiver afgeleverd. De afgesproken prijs werd helemaal niet overschreden ondanks dat door onvoorziene omstandigheden de werken iets uitliepen. Nieuwe afspraak werd ter plaatse gemaakt om na uitharding bij te werken en verdere controle op de uitgevoerde werken. Deze techniekers zijn ZEER VAKBEKWAAM en hebben een zeer hoge dosis beroepsfierheid. Bedankt Aquadry solutions!!!

Uitgevoerd op 28-11-2023

Siebren

Vochtbestrijding
Geverifieerde klant

Slechte afwerking voor basiskwaliteit

Je betaalt een hoge prijs voor basiskwaliteit en een slechte afwerking.

Uitgevoerd op 20-11-2023

Bart

Vochtbestrijding
Geverifieerde klant

Kelder grondwater

Top service
Snelle service
Puik resultaat

Uitgevoerd op 15-11-2023

Stephane

Vochtbestrijding

Op tijd en naauwkeurig

Techniekers zijn professioneel en de afwerking is proper

Uitgevoerd op 31-10-2023

Zuzana

Vochtbestrijding
Aanbevolen door klant

Excellent and quick service

Excellent communication, high-quality and quick service, first-class products. Highly recommended!!!

Uitgevoerd op 25-10-2023

Geert

Vochtbestrijding
Aanbevolen door klant

zeer tevreden

afspraken nagekomen

Uitgevoerd op 23-10-2023

Aanbevolen door klant

Zeer correct en op tijd

Zeer correct, zeer sympathieke man.
Voert de werken heel nauwkeurig uit,zegt ook wat er nadien moet gedaan worden en zal het nog opvolgen na de werken.
Heel tevreden.
Verlaat ons huis en laat het zeer proper achter,
Is een vakman. Een aanrader!!!

Uitgevoerd op 01-09-2023

Aanbevolen door klant

DE BOIS Glenn is echt top!

Wij hadden 4 offertes, maar degene van DE BOIS Glenn was de gunstigste. Een nette offerte met alles duidelijk vermeld.
Glenn is ontzettend fijn en is de deskundige eigenaar van het bedrijf. Hij heeft al veel ervaring in deze sfeer en doet alle werken zelf. Daarom is hij een zeer vakkundige man die weet waarover hij over praat. Dit heeft mij ook de doorslag gegeven om in zee te gaan met DE BOIS Glenn. Fijne ploeg vakmensen werkt nauwgezet met kwaliteitsmaterialen en houdt zich aan toezeggingen en afspraken.
Er was geen chaos en overlast in de werktijd. Daardoor werd alles goed geregeld en elke dag keurig opgeruimd en aangeveegd.
De renovatie van onze kelder is op een heel ontspannen manier en naar tevredenheid gerealiseerd.
De vooraf bepaalde prijs in offerte is ook diegene die we betaald hebben.
Wij zijn ontzettend tevreden en raden iedereen dit bedrijf aan!

Uitgevoerd op 11-08-2023

Geverifieerde klant

Zeer tevreden!

Heel tevreden over het geleverde werk en het resultaat. Duidelijke communicatie op voorhand en tijdens de werken over het werk en de timing. De werken startten met enige vertraging, maar ook dat werd correct afgesproken. Werkten proper en nauwgezet, ik zou hen zeker aanraden!

Uitgevoerd op 20-03-2023

Aanbevolen door klant

zeer tevreden - professioneel, vlot

professioneel en duidelijk advies - aanpassingen steeds in overleg - vlotte en propere uitvoering - vriendelijk team - uitvoering wat achteruit geschoven maar daar werd steeds eerlijke en open over gecommuniceerd

Uitgevoerd op 23-05-2023

Kurt

Vochtbestrijding
Aanbevolen door klant

Vriendelijk en flexibel

Klus heeft 1 dag langer geduurd zonder meerkost en er is nog een extra dampscherm gehangen.

Uitgevoerd op 27-02-2023

Zeer tevreden

Super tevreden over de vriendelijke en professionele aanpak! Ik kreeg steeds duidelijke info.
Ik zou het bedrijf zeker aanraden!

Uitgevoerd op 09-12-2022

Thimothy

Vochtbestrijding
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Soepel en vriendelijk

soepele communicatie en snelle uitvoering

Uitgevoerd op 08-11-2022

Nas - Omar

Vochtbestrijding

KB Vochtbestrijding

Zeer tevreden: Eerlijk en expert

KB is bij ons geweest voor water in de kelder en opstijgend vocht. In tegenstelling tot de andere concollega's heeft hij ons een oplossing op maat geboden van onze behoeftes en niet om er maximum aan te verdienen. Vlotte communicatie en alles in mensentaal uitgelegd, wat fijn is voor niet-technisch geschoolden. De werken zelf werden proper uitgevoerd, nadien alles opgeruimd. Zeer toegankelijk voor bijkomende vragen, voor ons alleszins een goede ervaring

Uitgevoerd op 27-01-2022

Amina

Vochtbestrijding

RMS Bouwbedrijf

Aanbevolen door klant

Super blij met het resultaat!

heeft geweldig werk geleverd, top kwaliteit. goede en gemakkelijke communicatie en super aardig en vriendelijk.

Uitgevoerd op 23-10-2021

Emmanuel

Vochtbestrijding

VDSA SOLUTIONS

Geverifieerde klant

Slordig en vuil afgewerkt.

De werken waren op 2 dagen gepland maar hebben minder dan een dag geduurd. Dan is €3.400 wel heel snel verdiend.
Bij de werken zelf werd er een electriciteitskabel geraakt en dat werd snel onder een plastieken velletje gestoken en opgevuld met cement zodat ik het niet meer kon controleren. De afwerking was erg slordig, ook maar halve opkuis van de werk na het werk. Enkele weken later bij de hevige regenbuien in Juli kwamen we erachter dat de werkmannen hun restanten van epoxycement hadden uitgekapt in onze afvoergoot. Daar was alles vastgekoekt zodat het water niet meer wegkon en heb ik er alles met een krabber moeten afschrapen.
Zeer slechte ervaring met dit bedrijf dat ik aan niemand zal aanbevelen. Ook het oorverdovend stilzwijgen van de verkoper nadat ik mijn klachten had doorgegeven aan het bedrijf zijn me een doorn in het oog. Contract getekend en dan besta je niet meer. Foei.
Een ontgoochelfde klant.

Uitgevoerd op 30-06-2021

Keanu

Vochtbestrijding

MOISTURE-SOLUTIONS

Oplichter! Kelder is om zeep!

Zeer slecht werk geleverd. Na enkele weken kwam al zijn bezetsel los van de muur. Uiteraard nadat ik hem hierover aansprak kan ik hem al 6 weken niet contacteren. Ik ben mijn geld kwijt en mijn kelder is in slechtere staat dan voor hij begon! Uitleggen kan hij heel goed maar heb nog niets vakkundig gezien. Normaal moest hij ook nog scheurherstelling op mijn gevel uitvoeren maar is nooit gekomen. Mijn voorschot ben ik dus ook kwijt! Wees gewaarschuwd met deze persoon!

Uitgevoerd op 06-01-2021

Elien

Vochtbestrijding
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Zeer tevreden van het bedrijf

Correcte prijs, zeer goede communicatie. Correcte werkmensen. Zeer tevreden van de service. En tot nu zijn de problemen opgelost.

Uitgevoerd op 12-02-2021

sarina

Vochtbestrijding

De Verbouwgroep BV

zeer tevreden

Heel goede prijs voor de werken, goede communicatie per mail en nog een batibouwkorting gekregen. heel goed bedrijf

Uitgevoerd op 06-04-2021

Mike

Vochtbestrijding

F&D Renovtie bv

Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

vakbekwaamheid ten top

De firma heeft zeer snel contact genomen met mij , zelfde dag nog een offerte ontvangen die zeer aantrekelijk was ,direct samen datum afgesproken ,geleverde werk professioneel uitgevoerd.
Kortom wij zijn zeer tevreden over deze firma.
Absolute aanrader voor vakwerk tegen een betaalbare prijs.

Uitgevoerd op 04-02-2021

Geert

Vochtbestrijding
Aanbevolen door klant

Stipt en correct!

We zaten met enorme vochtplekken in ons app. Met de nodige kopzorgen van dien en de nood aan een vakman om dit voor ons op te lossen.
Kristof heeft dit perfect uitgevoerd. Op 1 week tijd zien onze muren er terug als nieuw uit!

Uitgevoerd op 21-02-2021

Hanne

Vochtbestrijding

KB Vochtbestrijding

Aanbevolen door klant

Snelle service & duidelijke uitleg

Heel vriendelijk, op korte termijn beschikbaar en geen te moeilijke technische termen. Oplossing aangereikt die ook meteen werkte.

Uitgevoerd op 04-01-2021

Patrick

Vochtbestrijding

Tibas BV

Aanbevolen door klant

Afspraken van a tot z nagekomen

Duidelijke diagnose en oplossing aangeboden gekregen

Uitgevoerd op 17-06-2020

Simon

Vochtbestrijding
Aanbevolen door klant

Zeer netjes gedaan!

Snel beschikbaar, snelle en efficiënte afhandeling. Behandeling muur tegen vocht + bepleisteren.

Uitgevoerd op 24-05-2020

Davy

Vochtbestrijding
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Zeer tevreden, vakbekwaam

Zeer professioneel en klantvriendelijk

Uitgevoerd op 11-05-2020

Kevin

Vochtbestrijding
Aanbevolen door klant

Bedankt!

Mooi afgewerkt, proper achter gelaten en vriendelijk.

Uitgevoerd op 10-05-2020

Jorissen

Vochtbestrijding

RENVO

Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

vriendelijk dus dat wekt vertrouwen

goede prijs

Uitgevoerd op 12-05-2020

Dominique

Vochtbestrijding

Bv Vochtproject

Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Zeer tevreden

Goed advies, snel en proper gewerkt! Een aanrader !

Uitgevoerd op 14-06-2019

viviane

Vochtbestrijding

Bv Vochtproject

Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Topbedrijf,zeker een aanrader.

Heel gedienstige werkman,werkt heel netjes en proper,ik ben er heel tevreden over !!
Zeer vriendelijk man,met de juiste ervaringen in dit vak.
Aanrader !!

Uitgevoerd op 21-01-2020

Ann

Vochtbestrijding

Bv Vochtproject

Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Zeer tevreden!

Eerlijk, vriendelijk, zeer proper, werken erg hard door. Houden zich steeds aan de afspraken. Prima werk geleverd!

Uitgevoerd op 05-07-2020

Filter reviews