Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Aanbevolen door klant

Zeer goede schilders

Vriendelijke vakmensen, heel tevreden! Betrouwbaar bedrijf.

Uitgevoerd op 19-10-2020

Christel( ginootje en Kareltje )

Schilders

Biccler martin

Aanbevolen door klant

👍👍👍👍👍👍

Werkt netjes volges afspraak tijd dag kleuren heeft advies. Hij is top 👍👍👍👍👍👍

Uitgevoerd op 13-04-18

Marleen

Schilders
Aanbevolen door klant

Professionele aanpak! Zeer tevreden

Heel duidelijke prijsofferte met zeer veel informatie. Afspraken werden correct nageleefd. Professionele aanpak! Ik ben heel erg tevreden over het resultaat en mijn keuze voor 'een echte vakman met fierheid en liefde' voor zijn vak.

Uitgevoerd op 18-09-2017

Sammy

Schilders
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Goede afspraken. Perfect resultaat!

Deze vakman is gedreven door kwaliteit, van offerte tot oplevering. Duidelijke afspraken en wederzijds vertrouwen lieten zelfs toe de werken tijdens ons verlof te laten uitvoeren, met tussendoor voortgangsrapportering via foto's en bij terugkeer een perfect resultaat.
Absoluut een aanrader!

Uitgevoerd op 31-07-2017

Liesbeth

Schilders

Klusjes Kesteloot

Aanbevolen door klant

Nauwkeurig en op tijd !

Goede werker, Aangenaam persoon + Correcte prijs/kwaliteit verhouding in zijn geleverde werk en is altijd op tijd en hij komt wanneer hij zegt dat hij zal komen !

Uitgevoerd op 08-01-2017

Tony

Schilders
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Perfecte kwaliteit en levertijd!!

Alle schilderwerken waren op tijd geleverd ondanks het slechte weer. Zeer goede uitleg gekregen bij de offerte en de werken zijn geleverd zoals op dezelfde offerte omschreven. Mocht ik nog schilderwerken hebben zou ik Asdeco zeker terug contacteren.

Uitgevoerd op 22-05-2017

Luc

Schilders
Aanbevolen door klant

CORRECT, PROFESSIONEEL EN KWALITEIT

TERUG GEKOMEN VAN VAKANTIE EN WIJ HADDEN OPNIEUW EEN VAKANTIEGEVOEL MET DE PRACHTIGE SCHILDERWERKEN8
HET IS EEN BEDRIJF WAAROP MEN KAN REKENEN; EEN TEVREDEN KLANT!

Uitgevoerd op 22-05-2017

Eugène

Schilders
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden!

Zeer duidelijke gedetailleerde offerte, met goede prijs-kwaliteit, duidelijke termijn afspraak, uitvoering vol volgens verwachting, mooi resultaat!

Uitgevoerd op 15-09-2016

Erik

Schilders
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden, herhaling vatbaar

Alle gemaakte afspraken werden stipt nagekomen. Alles werd zeer netjes achtergelaten

Uitgevoerd op 18-11-2016

WK

Schilders
Aanbevolen door klant

Mooi afgewerkt! Gans tevreden!

Goed advies gegeven, een schappelijke offerte gekregen, zeer mooi afgewerkt! Zeker aan te raden!

Uitgevoerd op 11-10-2017

Eric

Schilders
Aanbevolen door klant

Afspraak perfect nageleefd

Zeer goede offerte

Uitgevoerd op 06-08-2017

Arthur

Schilders
Aanbevolen door klant

perfect volgens de afspraak

Iemand die zijn stiel kent en iemand met goed advies

Uitgevoerd op 07-08-2016

ghislain

Schilders
Aanbevolen door klant

korrekte uitvoering

zeer goede en korrekte weergave van de offerte.Vriendelijk en joviaal.

Uitgevoerd op 23-10-2016

Veerle

Schilders
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Zeer professioneel werk. Bovendien stelt de zaakvoerder de klant steeds gerust. Als je met vragen zit tijdens de werken, dan wordt op een fijne manier een antwoord gegeven. Ook de ideeen die de zaakvoerder aanbrengt, getuigen van een grote mate van vakkennis. De klant staat centraal bij dit bedrijf

Uitgevoerd op 29-03-2017

Jose

Schilders
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden!

Afspraken werden goed nagekomen, ook de afrekening klopte met de offerte, dus algemeen tevreden.

Uitgevoerd op 26-01-2017

Bea

Schilders
Aanbevolen door klant

Mooi! Ik geniet er elke dag van.

Vakwerk: precies en kwaliteitsvol. Prima advies, correcte afspraken, geen zorgen achteraf: alles opgeruimd en netjes!

Uitgevoerd op 21-02-2017

Ed

Schilders

Here schilderwerken

Aanbevolen door klant

Zeer vakkundige vakman / schilder!

Remco is alles behalve een 'gewone schilder'; hij dicht (eventuele) scheuren, schuurt en egaliseert de muren, maakt deze daarna stofvrij en schildert daarna de muren in de gevraagde kleur; ik heb nog nooit iemand zo professioneel en toegewijd zien werken! Het resultaat is echt verbluffend!
Ik ben dagelijks nog blij met de muren die hij in mijn nieuwe huis opgeknapt heeft; die zien er weer echt als nieuw uit!

Ook ruimt hij de rommel op zodat je nauwelijks kunt zien dat hij geweest is.

Hij houd zich aan de afspraken, is er op tijd en werkt snel en vakkundig!
Voor mij geen ander als / dan Remco Hendrickx.

Uitgevoerd op 25-02-2017

Filter reviews

Voeg je review toe

Heb je werken laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review