Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Kizi

Dakwerken
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden. Komt afspraken na.

Heel vriendelijk en professioneel in het werk. Heel goed werk geleverd en netjes afgewerkt. Goede prijs/kwaliteit

Uitgevoerd op 03-12-2022

Luc

Dakwerken
Aanbevolen door klant

Uitstekende vakkundig werk

Zeer goede en kundige voorlichting.
Duidelijke offerte en zeer klexible voor de tijd vd werkzaamheden.
Vakkundig gewerkt en tot in de puntjes verzorgd.
Betreft bekleding complex pyramide dak mit PIR platen
Keurige vakmensen, alles netjes afgewerkt en opgeruimd
Alle afspraken 100% in orde en op alles mooi op en in de tijd.

Uitgevoerd op 10-12-2022

Fernand

Dakwerken
Aanbevolen door klant

Isolatie van zolder en kruipruimte

Betrouwbare, gemotiveerde, harde werkers met kennis van zaken. Zij komen hun afspraken correct na. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Zeer aan te bevelen.

Uitgevoerd op 24-11-2022

Aanbevolen door klant

goede stielman

goede stielman

Uitgevoerd op 22-11-2022

Aanbevolen door klant

Tevreden

Snelle uitvoering van de werken, alles correct verlopen.

Uitgevoerd op 16-11-2022

Gerard

Dakwerken
Aanbevolen door klant

Stipt op tijd en degelijk werk

Alles werd uitgevoerd zoals het was afgesproken tijdens de offerte.

Uitgevoerd op 12-11-2022

Ruben

Dakwerken
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Proper werk en afspraken nagekomen

De offerte werd juist besproken, altijd op tijd hier, het werk werd uitgevoerd volgens de regels van de kunst, de mannen hebben doorgewerkt en alles werd netjes afgehandeld. Ik raad deze firma ten zeerste aan want zo vind je ze niet meer vaak

Uitgevoerd op 02-11-2022

Tonny

Dakwerken
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Zeer tevreden

Mooi werk geleverd. Goede communicatie.

Uitgevoerd op 10-09-2021

Stijn

Dakwerken
Aanbevolen door klant

Zeer vriendelijk en zeer goed werk

De medewerkers waren zeer professioneel. Door het complexe dak waren we overeengekomen om per m2 af te rekenen met de hoeveelheid gebruikte platen. Ondanks veel snijwerk hebben ze ontzettend weinig materiaal verloren en was de hoeveelheid m2 kleiner als de zelf berekenende hoeveelheid. Daarenboven is het keurig en goed geplaatst.

Uitgevoerd op 11-06-2022

Dirk

Dakwerken

Topbuild

Aanbevolen door klant

snel geholpen, goed werk

Snel geholpen. Werken waren proper uitgevoerd

Uitgevoerd op 03-02-2022

Luc

Dakwerken
Aanbevolen door klant

correcte afspraak, keurig werk!

Ondanks het vele werk door stormschade hebben wij zeer snelle service bekomen. zeer vriendelijke mensen en zeer keurig werk!

Uitgevoerd op 29-03-2022

Aanbevolen door klant

Topfirma, meer dan 200% tevreden

Firma reageert onmiddellijk op telefoon, glasheldere offerte, correcte afspraak mbt planning.
Het team van Damian zijn héél vriendelijke professionele precisiewerkers, ze werken ook goed door en presteren vele uren per dag om een dak van 140m2 met zonnepanelen op één week af te werken! We hadden nooit gedacht dat het op zulke professionele manier zou uitgevoerd worden dus 200% tevreden.
We hebben de firma vrijdag nog gecontacteerd voor een ander werk nl de kroonlijst en vandaag is hetzelfde team alweer gestart. Wat een topfirma!!

Uitgevoerd op 21-03-2022

Jean-Christophe

Dakwerken

ELYA DAKWERKEN

Herstelling lost probleem niet op

Herstelling door Elya dakwerken laten uitvoeren in Januari 2022. Enkele weken later bleek probleem niet opgelost.

Telefonisch 2x beloofd terug langs te komen, maar niet komen opdagen. Nadien werd niet meer opgenomen en niet gereageerd op voicemail.

Meerdere mails gestuurd zonder reactie.

Wij nemen verdere juridische stappen.

Uitgevoerd op 17-01-2022

Omar

Dakwerken
Aanbevolen door klant

Zeer goed werk geleverd

Zeer goed werk geleverd met topmateriaal. Ook bij mijn schoonmoeder laten plaatsen en was ook zeer content. Goed gedaan.

Uitgevoerd op 10-07-2021

Johan

Dakwerken
Aanbevolen door klant

Ervaren dakwerkers!

Top service, zeer goede contacten met de vertegenwoordiger, offerte correct uitgevoerd en na de werken perfect aangepast . werken werden uitgevoerd door zeer ervaren dakwerker . Renovatie meesters is zeker een aanrader , zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Na de werken opnieuw bezoekje van de projectleider. mijn gedacht hebt u een nieuw dak nodig, bel Renovatie meesters!

Uitgevoerd op 20-01-2022

Veerle

Dakwerken
Aanbevolen door klant

Hellend dak renovatie

Bij dit bedrijf een nieuw dak laten leggen met isolatie.
We zijn zeer snel verder geholpen met een correcte en duidelijke offerte.
De communicatie verliep vlot en zeer snel zijn ze aan de werken kunnen starten. Zeer correcte manier van werken met mooie afwerking. Ook doorheen de werken was er steeds overleg over eventuele extra erken en onkosten. groot pluspunt is dat het bedrijf alles regelt voor de premies i.v.m. isolatie. Een extra zorg voor de klant minder. Wij raden deze vakmannen zeer aan!

Uitgevoerd op 31-12-2021

Jan

Dakwerken
Aanbevolen door klant

Plat dak renovatie

Plat dak laten renoveren werd heel correct en snel uitgevoerd.
Alles netjes achtergelaten en de werkmannen zijn heel sympathiek.
Ik kan alleen maar goed praten over deze firma!

Uitgevoerd op 17-01-2022

Noël

Dakwerken
Aanbevolen door klant

Dakbedekking

1)vertegenwoordiger B.S. heeft zeer goed advies gegeven, alles gevolgd zoals afgesproken .
Zelfs de aanvraag voor renovatie subsidies opgemaakt.
2) medewerkers leverden uitstekend werk, goede afwerking en opkuis na werken.
Vakkundige medewerkers: een ware geruststelling.

Uitgevoerd op 11-01-2022

Oliver

Dakwerken
Aanbevolen door klant

Dakwerken

Ons dak moest geïsoleerd en vernieuwd. Via hun uitstekende website kwamen we bij Renovatie meesters terecht. Vanaf het allereerste persoonlijke contact hebben wij te maken gehad met vriendelijke vakmensen die de tijd nemen om alles helder uit te leggen en alle mogelijkheden overzichtelijk te maken. Onze contactpersoon was voortdurend bereikbaar en behulpzaam. Tijdens de werken was iedereen zeer correct en aanspreekbaar. Er is uitermate zorgvuldig en vakbekwaam gewerkt. Wij zijn zeer tevreden en gelukkig met ons nieuwe mooie dak.

Uitgevoerd op 10-12-2021

Dave

Dakwerken
Aanbevolen door klant

Dak plaatsing

Wij kunnen over de diensten van Renovatie meesters alleen maar positief zijn. Ze hebben bij ons een dak geplaatst dat bouwkundig een uitdaging was en ook zorg gedragen voor afwerking en isolatie. Deze firma excelleert door de vakkennis die ze in huis hebben, maar ook door de open en transparante communicatie, de nauwkeurigheid en de stiptheid waarmee ze onze werf hebben aangepakt. Alles was ook altijd zeer proper opgeruimd. Een aanrader dus. Dank voor alle hulp!

Uitgevoerd op 20-12-2021

Cassandra

Dakwerken
Aanbevolen door klant

Hellend dakwerken

Een bedrijf dat je honderd uit vertrouwen geeft. De werken zijn stipt uitgevoerd. De opkuis was goed en daarenboven waren ze zeer vriendelijk, gedienstig, en zeer beleefd. Uiteraard hadden we verschillende bedrijven aangesproken. Na contactname met ieder bedrijf heeft Renovatie meesters ons vertrouwen gewonnen en zeker niet geschonden. Ons dak betekent een meerwaarde voor ons huis. Dank U.

Uitgevoerd op 24-12-2021

Fatma

Dakwerken
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Kreeg duidelijk advies, komt de afspraken na, zeer klantvriendelijk bedrijf, op tijd de werken uitgevoerd,
zij werken zeer ordelijk, professioneel personeel, zeer goed prijs- kwaliteitverhouding

Uitgevoerd op 29-12-2021

Floor

Dakwerken
Aanbevolen door klant

Plat dakwerken

Isolatie laten leggen op plat dak vervangen dekstenen dakgoot vernieuwd
alles zoals afgesproken en zeer netjes afgeleverd.
Ik ben heel te tevreden over de uitgevoerde werken
bedankt aan het ganse team.

Uitgevoerd op 07-12-2021

Paolo

Dakwerken
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

zeer tevreden

werk perfekt uitgevoerd , goede prijs ,

Uitgevoerd op 22-12-2021

Ian

Dakwerken

Dakleien

De firma Renovatie meesters heeft juist nieuwe dakleien geplaatst. De werken werden professioneel uitgevoerd en het personeel is zeer vriendelijk en geven een goede uitleg. Na de werken alles netjes achter gelaten. Ik zal jullie zeker aanraden bij mijn vriendenkring en daarbuiten. TOP

Uitgevoerd op 10-12-2021

Catherine

Dakwerken
Aanbevolen door klant

Dakwerken

Voor ons groot dak was isolatie en nieuwe dakbedekking geen probleem voor deze sympathieke firma. De gemaakte afspraken bleven behouden voor een correcte gedetailleerde prijs. Wij zijn tevreden over het resultaat en de voortdurende opvolging tijdens de werken.

Uitgevoerd op 17-09-2021

Yannick

Dakwerken
Aanbevolen door klant

Plat dak renovatie

Top bedrijf heel aangenaam personeel, De offerte was duidelijk en goedkoop.
Mijn plat dak heeft er nog nooit zo goed uit gezien. Ik heb alleen maar goeie gedachtes over dit bedrijf zeker aan te raden aan mijn gevel zijn ze ook begonnen en voel me al meteen in goede handen bedankt!

Uitgevoerd op 20-08-2021

Hannelore

Dakwerken
Aanbevolen door klant

Dak en gevel

We zijn heel blij dat we voor de Renovatie meesters gekozen hebben. Ze hebben goed uitleg en goed advies gegeven. We zijn heel tevreden van het resultaat van ons dak en ons buiten gevel. Alles ging vlot zelfs om de subsidie aanvraag in orde te brengen. Heel toffe en professionele mensen. Heel erg bedankt. Ik zou het zeker aanraden.

Uitgevoerd op 01-11-2021

Cindy

Dakwerken
Aanbevolen door klant

Dakwerken

Gekozen op gevoel voor Renovatie meesters, vanaf het eerste contact met de adviseur had ik al een zeer fijn gevoel bij Renovatie meesters. Ze hebben dan ook niet teleurgesteld bij het vernieuwen van mijn dak. Echt vlekkeloos verlopen zonder problemen. Dikke merci we zijn super content!

Uitgevoerd op 09-11-2021

Toon

Dakwerken
Aanbevolen door klant

Plat Dakwerken

Wij hebben recent ons dak volledig laten vernieuwen. Van bij de contactopname liep eigenlijk alles gesmeerd. Vriendelijke en professionele informatie, een degelijke offerte maar vooral een snelle en correcte uitvoering van de werken.

Uitgevoerd op 18-11-2021

Filter reviews

Voeg je review toe

Heb je werken laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review