Door enkele gegevens achter te laten, kunnen wij je in contact brengen met de juiste specialisten.  
Wat is je postcode?

(51 Reviews)
1060

Waarom kiezen voor dakwerken?

Is je dak aan een opfrisbeurt toe? Je kunt hierbij denken aan dakrenovatie, nieuwe dakbedekking of het ontmossen van het dak.

Met het laten uitvoeren van dakwerken geniet je van veel voordelen. Zo verhoog je niet alleen de waarde van je woning, ook profiteer je van een verhoogd wooncomfort en voorkom je verdere problemen.

De klus kan snel worden uitgevoerd;

Geef je woning een frisse uitstraling;

Je woning wordt meer waard;

Het karakter van de woning blijft intact;

Verhoog je wooncomfort.

Kosten van dakwerken

Door de verschillende mogelijkheden kunnen de prijzen van dakwerken variëren. De prijs hangt onder andere af van het soort klus, je persoonlijke wensen en de gekozen specialist. Zo kunnen dakwerken bijvoorbeeld eenvoudig gecombineerd worden met het laten uitvoeren van isolatie. 

Tip: door het laten uitvoeren van dakwerken kun je in aanmerking komen voor premies en gemeentelijke voordelen. Je kunt tot wel 1250€ terugkrijgen van de Vlaamse overheid!

Begin nu met vergelijken

Voor fijn wonen maak je gebruik van Solvari

Solvari is dé toonaangevende marktplaats om met de juiste vakman voor je woningverbetering in contact te komen.

Inmiddels kun je voor meer dan 50 verschillende klussen in en rond je huis terecht bij Solvari. Door via Solvari gratis offertes aan te vragen, kom je direct in contact met maximaal vier bij ons aangesloten specialisten uit je regio. Sinds onze start in 2009 zijn daar al honderdduizenden consumenten blij van geworden!

Ontvang offertes van bedrijven zoals:

Eerder bekeken pagina's