Door enkele gegevens achter te laten, kunnen wij je in contact brengen met de juiste specialisten.  
Wat is je postcode?

(24 Reviews)
1053

Waarom een nieuwe CV-ketel?

Er zijn verschillende redenen om de cv-ketel te vervangen: zo kan het een bewuste keuze zijn om meer te besparen, maar ook kan de oude cv-ketel aan vervanging toe zijn. Met een nieuwe cv-ketel profiteer je van de volgende voordelen.

Een nieuwe cv-ketel verwarmt goedkoper en verbruikt minder stroom.

Met een nieuwe ketel verklein je de kans op storingsgevaar.

Een nieuwe cv-ketel zorgt voor een zuiniger energielabel.

Installatie van cv-ketel

Het vergelijken van offertes voor cv-ketels is sterk aan te raden. Ten eerste omdat je rekening moet houden met verschillende kosten, zoals de aanschaf- en installatiekosten. Daarnaast moet je bekijken of je een onderhoudscontract af wilt sluiten. Tot slot is een goede installatie van de cv-ketel belangrijk. Verkeerd geïnstalleerde of slecht onderhouden cv-ketels kunnen voor slachtoffers van koolstofmonoxidevergiftiging zorgen. Kies dus zeker voor een vakbekwame cv-installateur!

Wil je een nieuwe cv-ketel kopen, huren of je huidige cv-ketel laten repareren? Vraag dan simpel en snel gratis offertes aan om in contact te komen met cv-installateurs.

Begin nu met vergelijken

Voor fijn wonen maak je gebruik van Solvari

Solvari is dé toonaangevende marktplaats om met de juiste vakman voor je woningverbetering in contact te komen.

Inmiddels kun je voor meer dan 50 verschillende klussen in en rond je huis terecht bij Solvari. Door via Solvari gratis offertes aan te vragen, kom je direct in contact met maximaal vier bij ons aangesloten specialisten uit je regio. Sinds onze start in 2009 zijn daar al honderdduizenden consumenten blij van geworden!

Ontvang offertes van bedrijven zoals:

Eerder bekeken pagina's