Loading...

Over Willems-CV

Willems CV werd in 2009 opgericht als éénmanszaak en in 2014 omgevormd tot BVBA en heeft sindsdien een uitzonderlijke kennis en reputatie opgebouwd bij klanten en fabrikanten van verwarmingstoestellen inzake het herstellen en onderhouden van verwarmingsinstallaties. De wetgeving inzake stooktoestellen en hun correcte opstelling word steeds heel stipt nageleefd waardoor u zeker kan zijn van een veilige werking van uw toestellen. Voor onderhoud, herstellingen, keuringen bij opstart, periodieke keuringen, controles en installatie kan u bij Willems CV Service Solutions terecht,

Ons werkgebied strekt zich uit over gans West- en Oost-Vlaanderen.Ook voor plaatsing van uw nieuwe ketel kan u bij ons terecht.

We hebben ervaring met alle merken, maar in het bijzonder met:

Remeha; De Dietrich; Sentry; Oertli; Renova Bulex; Vaillant; Junkers; Radson

Willems CV verzorgt:

- uw keuring van nieuwe, alsook bestaande en aangepaste of verplaatste toestellen,
- keuring bij aankoop, verkoop en verhuring van woningen en vakantiewoningen,
- beheer van stookplaatsen,
- plaatsing van diverse beveiligingen zoals verschildrukschakelaars, koolmonoxidemelders (CO melders),rookmelders, watermelders, hittemelders,…
- plaatsing van beveiligingen op atmosferische ketels voorzien van externe rookgasafzuigingen om rook- en CO vergiftiging te voorkomen
Onze website www.willems-cv.be toont u eveneens een duidelijk overzicht van onze werkzaamheden.

Wij zijn eveneens Remeha Comfort Partner voor plaatsing van nieuwe installaties, Heateam Partner en Remeha Service Partner, dienst na-verkoop voor herstellingen voor de regio’s Oost- en West-Vlaanderen.

Onze kennis voor deze merken is dus zéér groot en wij hebben dan ook een ruim aantal onderdelen op voorraad.

Als erkende installatie-, onderhouds- en herstelfirma werken wij steeds volgens de meest recente wetgeving en beschikken we over de vereiste ministeriële certificaten. Door regelmatige bijscholing blijven wij tevens steeds op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen, milieunormen en wetgeving. Gezien onze merkgerelateerde opleidingen en aangezien wij eveneens een rechtstreekse partner zijn van REMEHA SERVICE, voorheen gekend onder de naam Heateam België, dienst na verkoop van Remeha, De Dietrich, Sentry en Oertli, beschikken wij over een zeer bijzondere kennis inzake het opsporen van defecten voor deze merken, wij maken hiervoor steeds gebruik van de meest recente diagnoseapparatuur.

Willems CV staat tevens garant voor een heel persoonlijke aanpak bij het zoeken naar de beste oplossing voor de behoeften van iedere klant op gebied van centrale verwarming, zowel voor gezinswoningen als voor industriële toepassingen.

Aarzel niet om contact op te nemen voor al uw vragen, of u nu een nieuwe of één van onze bestaande klanten bent. We staan voor u klaar!

Aarzel niet om ons te contacteren indien u vragen of problemen heeft met uw verwarming!

Steeds tot uw beschikking indien u een 2é opinie wenst.

Wim Willems, zaakvoerder

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2017
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (0)

Nog geen reviews geschreven