Loading...

Over Westwater

Westwater, met Yves Lagage aan het roer, adviseert sinds 1991 zijn klanten, zowel particuliere huishoudens als (kleine) zelfstandigen, kmo's en industriële bedrijven bij de behandeling van hun stadswater of leidingwater, grondwater, putwater of regenwater. We concentreren ons hierbij voornamelijk op de verwijdering van kalk, ijzer, vieze geurtjes, bruine verkleuring en onaangename smaak uit het water.

Omdat we graag snel bij onze klanten zijn als er problemen opduiken, focust Westwater zich vooral op West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen. We hebben intussen een klantenbestand uitgebouwd van meer dan 3000 tevreden gezinnen en bedrijven, van Heuvelland tot de kust, van de Westhoek tot de Vlaamse Ardennen.

In alle jaren dat we actief zijn in de waterbehandeling, zijn we in aanraking gekomen met zowat alle toestellen, types en merken die op de markt zijn. Uit al die toestellen filterden we de toppers, die de beste resultaten opleveren en het zuinigste verbruik hebben, en enkel daarmee gaan we verder aan de slag.

Omdat we er zelf niet van houden, hoef je bij Westwater:
* geen onverwachte plaatsingskosten
* geen dure onderhoudscontracten
* geen nodeloze zoutleveringen
te verwachten. Kortom, geen onaangename verrassingen wanneer je onze factuur ontvangt.

Waar we wel onze handen voor in het vuur steken:
* de best mogelijke oplossing voor jouw specifieke situatie zoeken,
* die veilig en zuinig is in gebruik,
* die je hele huis en/of bedrijf beschermt tegen de schadelijke stoffen in het water,
* en uit elke kraan water laat stromen dat voor iedereen geschikt is om te gebruiken.

"Westwater, dat is mijn bedrijf, een familiebedrijf, waar we onze klanten met de voornaam aanspreken, waar een telefoontje voldoende is en we staan de volgende dag bij je aan de deur, waar we al onze kennis en ervaring inzetten om te zoeken naar oplossingen, waar we alleen werken met goede producten van degelijke makelij, zodat je altijd op beide oren kan slapen en van het best mogelijke water kan genieten."
Yves Lagage - zaakvoerder

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Sinds 2018
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (0)

Schrijf een review
Nog geen reviews geschreven